Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarczewna

odwiedzona na nk ...Prosze o rade

Polecane posty

Gość jarczewna

odwiedził mnie mój były, nie odzywamy sie od 3 miesecy bo stwierdziłam ze tak bdzie lepiej, on ma nowa laske, a my juz rok nie jestemy razem, jak myślicie zatęsknił?? czu raczej wszedł bo zobaczył nowa fote?? wstawiłam ja dawno ale on ma fokcyjne konto i tylko paru znajomych wiec moja fotka pewnie non stop jako nowo dodana sie wyświetla

Gość lalalaa
mysle że to drugie. tak sobie wszedł. nie trać czasu na złudzenia prosze.

Gość alka z kuio
wszedł,czy nie wszedł ,zobaczyłł ,czy nie zobaczył ,co zrobic??

Nie chcę cie dołować, ale zwykła ludzka ciekawość nie zawsze oznacza zainteresowanie drugą osobą. Jeśli tak bardzo cie to męczy to czemu z nim nie pogadasz?

Gość jarczewna
nawet mi sie nieśni ze bedziemy razem, chce tylko zeby tesknił, bo mi to sprawia satysfakcje, a dodam ze przed zanichaniem kontaktu cos gadał o powreocie ale jakis niepwny był , wiec urwałam tą znjomoś a byliśmy razem 4 lata...

Gość pikapoka
wiesz może być jeszcze inna opcja - jego obecna była ciekawa z kimś on się spotykał i z jego konta wskoczyła do Ciebie przestań żyć złudzeniami

Gość 244
a jak dla mnie to może coś znaczyć sama szpieguje eksa na naszej klasie,bo mi nadal zależy mam też innych eks chłopaków i nawet nie sprawdziłam czy mają konta, bo mam ich w dupie

Gość jarczewna
nie jest to jego była, bo ona mnie zna i to ona mi go zabrała moz na tak powiedziec.... ona mnie z konta swoejj babki podglada

Gość jarczewna
sorki "dziewczyna" miało być..:)

Gość jarczewna
to na pewno jego konto bo miał je jak jeszcze ze mną był, to wyklucza dziewczyne

Gość jarczewna
a jednak chyba tęskni, własnie zagdał do mnie po 3 miesiacach na gg, pyta xo słychać, zeby tylko mi znów w zyciu nie namiszała bo zacynam je se na nowo okładać, jak mam sie zachowywyać, jak kończylismy znjomosc to powoedizłam ze to dltego bo jest niezdeycu=udoawny i ma laske ale ze ja dalej cos do niego czuje i jak sie namysli to niech sie odeziwe, ale ja wiem ze on nic nie chce ze sie czai ze tylko myśi ale nie ma powąznych planow, tak jakby nie chciał straciś kontaktu, ale po co????

Gość jaki ma status na gg

Gość jarczewna
dostepny, aco? bes opisu niegdy nie ma opisu

Gość nie miej złudzeń kobieto
co najwyżej chce Cię mieć w zanadrzu, faceci tak mają. Najlepiej dla Ciebie jeśli nie będziesz się odzywać do niego.

Gość jarczewna
tez tak myśle ze hcce mieć w zanadrzu, ale nie umiem nie odpisac chyb ze zwykłej uprzejmości

Gość nie miej złudzeń kobieto
więc mu napisz, że u Ciebie w porządku, ale że wolałabyś żeby nie pisał do Ciebie więcej, bo nie ma sensu wracać do przeszłości. I tyle. Nie wdawaj się w żadne pogaduchy, to nic dobrego nie przyniesie.

Boże setki takich tematów:( a autorki udają ze nie chcą a tak naprawde skaczą z radości ze były, czy facet który je zdradzał sie odezwał:( zenada

Gość jarczewna
wiadomo ze sie ciesza skoro jakaś resztka uczucia została, ale lepiej jest jak taki facet MIMO tego ze ja sie ciesze ,że by sie nie odzywał, i dobrze mi jak sie nie odzywa. Cieszyłabym sie jakby miał coś ciekawego do poiwdeznia a nie czajenie sie i proponowanie spotkania na tórym w sumie nie wiadomo co robić, żale swoe wylewać?? bo oni mieszja w głowie, chca zeby na nich wiecznie czekać, a każda laks liczy na to ze jak sie odezwie, to od razu jej do kolan padni, dltego sie ciesza ..., ja sie ciesze np datego ze to on ie wytrzymuje i myśli, bo ja nie mam z tym problemu:P

Gość jarczewna
heheh a od tamtego czasu czyli od 3 dni mam głuche telefony z zablokowanego nmeru, w tamtym roku to był on, teraz chyba też, i co dalej mysoice ze on nie tęskni ???