Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczony dobry gust

Dlaczego młode dziewczyny i kobiety ubierają się tak niechlujnie?

Polecane posty

" Istotnie, dysponuję zupełnie niezłym gustem oraz odwagą cywilną niezbędną, żeby wytknąć publicznie to, co jest powszechnie oczywiste, ale o czym się ze strachu nie mówi :kobiety ubierają się poniżej wszelkiej możliwej krytyki. Niech się wstydzi każda, która zamiast subtelnego, kobiecego stroju paraduje teraz w wyświechtanych spodniach dla pastuchów.." Psychoza strachu zawładnęła biednymi mężczyznami :classic_cool: trzęsą się w nocy, skuleni w swych łóżkach, pojękują przez sen zlani potem, budzą się z krzykiem pełnym lęku..aż wreszcie znalazł się jeden odważny, który bez trwogi w sercu wypowiedział jednym tchem to, co więzło w gardłach wszystkim facetom! Medal za odwagę Ci się należy, bohaterze. Niesamowita odwaga cywilna po prostu. A kobiety w spodniach, ze wstydem schylcie głowy, ubierzcie sukienki i pończochy i na kolanach do Częstochowy, odpokutować lata przeżyte w spodniach.

Gość campari z wioski
autorze,jestes zwyklym stulejarzem z pryszczami ktory wyzywa swoje frustracje na forum.Gustujesz w dziwkach,proponuje pojezdzic sobie po autostradach-tam do wyboru 'kobieco ubranych kobiet'-do wyboru do koloru :classic_cool:. Proste

Gość słona zuppa
Żle mnie zrozumiałeś,podszyw nie jest z klasą,ale dość zabawny:) Co do tematu,jak zawsze uogólniasz :P

Jestem zdegustowany wyglądem kobiet, więc przerzuciłem się na chłopców i teraz 2x dziennie obciągam mojemu kuzynowi. On przynajmniej ma klasę i nie chodzi w spodniach.

owszem tak samo jak opisuje:) pracowalam rowniez jako foto - modelka ... cikawe czy jestes taki sliczny jak piszesz... ciakwa jestem okrutnie aaa to ze bys sie nie dal mi wywinac heheheh meza mam takze nie masz szans

Gość 1234567.......
no jeśli kobieta ma się ubierać tak jak na zdjęciu które wrzuciłeś to gratuluje gustu ......styl na dziwkę stanowczo mi nie odpowiada ....ta już widzę jak kobiety z klasą ubiorą się w taki sposób i najlepiej jeszcze do biura hehehehe

Gość wiesz co zniesmaczony
żadna kobieta nie będzie ubierać się wyłącznie dlatego, aby zaspokoić twoje oczekiwania. Nie podoba się - nie patrz. Znajdź sobie jedną, kupuj jej ciuchy takie, które uważasz za spełnienie twojego wybrednego gustu i gap się cały dzień na nią. Reszta nie powinna cię interesować. Chcesz dobrych ubrań, wybierz się na pokaz mody. Kobiety nie są wyłącznie po to, aby tobie sie podobały. Każda ma swoje życie, swój styl, swoją pracę i ubiera się adekwatnie do potrzeb, a nie dlatego, aby tobie sie podobac.

Gość Do zniesmaczony
W 1039 r nie było Związku Sowieckiego nawet w planach.. :P

Gość kobieta w dżinsach
może wyglądać równie kobieco jak w sukience. Tyle, że nie każdy facet potrafi to dostrzec. Bo są tacy jak np. autor, który sobie ubzdurał, że kobieta powinna się ubierać tak i tak i koniec, a jeśli któraś odstąpi od "idealnego stroju" określonego przez autora, to już jest "be". Żałosny jesteś, autorze :O

To nie ja uogólniam, Samiczko. Uogólnienie jest narzucone przez powszechność kobiecego stroju. Dżinsy, dżinsy i jeszcze raz dżinsy. :-(

A cóż złego jest w dżinsach? Zapominasz, że ten rodzaj spodni też może być bardzo kobiecy i sexy. np.: rurki, biodrówki i do tego szpilki. Choć w letnie, ciepłe dni lepiej chodzić w krótkich szortach lub zwiewnych spódnicach i sukienkach. Ale sporo Polek ma kompleksy stąd wg nich najlepszych zamaskowaniem tego stanu rzeczy jest przyodzianie luźnych gaci :D

Gość słona zuppa
Wlecie ,gdy upał dochodzi do 35 st,kobiety w jeansach wygladają żenująco:P Lato jest właśnie po to, by ubierać sie kobieco:P

Śliczny, to ja nie muszę być, Marika. Wystarczy, żebym był męski oraz miał to, co kobietę intryguje najbardziej - odpowiednią ilość inteligencji pod deklem. Tym dysponując nie muszę się martwić o zainteresowanie ze strony kobiet...

Gość słona zuppa
Psełdo,nie przyzwyczaiłeś sie ze kobiety z forum zawsze mają rację:) Myślą ze w obcisłych jeansach nie widać ich NP krzywych nóg:D ale co mi tam........;)

przesadziles!!! taki stroj do biura? wiesz jakie sa wymogi? w lepszych firmach? spodnica min do kolan, buty na niewysokim obcasie 7,8 cm nie rzucajace sie w oczy !! a nie jakies biale kozaczki jak dla JOLi Rutowicz ;/ no prosze to pokazuje ze nie masz gustu;/ a swoja droga to szmula z fotki jest okropna tandeciara ze szok i solar;/ ze aż przykro taki masz gust? masakra to juz widze jak ty wygladasz bo kojarzy jakie ziomki chodza z takimi pasztetami :) hehehhehe cwaniaki co troche sterydow zjedli i sa spuchnieci od nadmiaru wody w organizmie ;/ przykro

Kobieta w dżinsach może wyglądać kobieco, tyle, że 95% kobiet wcale nie wygląda. Jedne za grube, drugie za chude, jedne z kaczymi nogami, drugie z nogami jak szczudła. Jedne z tyłkami zdatnymi jedynie do grzmocenia inne z tyłkami jak deski do prasowania. Ech...

Gość kjhdfLFHLAFA
KUPAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość słona zuppa
marika87 -zanim zaczniesz sie unosić,naucz sie odróżniać podszywacza od oryginału ;)

Ależ wiem doskonale, moja miła Samiczko, że forumowe kobiety od zawsze mają inne zdanie w różnych sprawach, niż moje. Taki już mój los...

to juz sobie wyobrazilam jak wygladasz typ komputerowca ;/ jestes inteligentny ale brzydki z pryszczami i pewnie niski

Gość podszywacz nr 1
Sami, nie psuj zabawy:o:P

Gość słona zuppa
Psełdo napisz ze jesteś przystojny bogaty to Cię polubią ja oczywiście potwierdzę ,to co o sobie napiszesz;) podszywacz --robię co chce na forum :P

Sęk w tym, Marika, że nie masz zielonego pojęcia o moim wyglądzie. Daj spokój. Lepiej zajmij się smakowaniem tego, co kobietę zawsze i wszędzie frapuje...

Zgodnie z postulatem życzliwej mi Samiczki stwierdzam, że jestem nieziemsko przystojny i bardzo bogaty w dobra o wszelakim charakterze. :-)

Gość o matkoooooo
Wystarczy, żebym był męski oraz miał to, co kobietę intryguje najbardziej - odpowiednią ilość inteligencji pod deklem. No, to tym topikiem i podejściem do kobiet właśnie udowadniasz, że tej inteligencji niestety nieco brakuje... :P