Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczony dobry gust

Dlaczego młode dziewczyny i kobiety ubierają się tak niechlujnie?

Polecane posty

Marika, na litość, wychyl się przez okno aby stwierdzić, czy nie mam racji. Chyba, że jesteś ślepa...

Sądząc po ilości biorących w rozmowie koleżanek mam prawo domniemywać zupełnie inaczej, O matko. :) Jak widzisz, na brak zainteresowania narzekać nie mogę. :)

Autorze, ale co Cię tak naprawdę obchodzą te tłumy bab? Mnie nie obchodzą obcy faceci, mogą nawet ubierać się wszyscy w dresy, najważniejszy jest dla mnie mój mężczyzna i to, jak wygląda. W sumie też aż takim babochłopem nie jestem, lubię hipisowskie kolorowe spódniczki i sukienki, ale czy to kobiece jest to nie wnikam :)

Gość słona zuppa
Potwierdzam,autor topiku jest nieziemsko przystojny i bogaty. ;)

Gość słona zuppa
to ja Sami:) Psełdo czyli autor ma moje nagie fotki, wiec zgodze się z nim w każej kwestii, poza tym lubię całować go w kakaowe oczko;)

Ha! Widzicie? Samiczka potwierdza. :) Dziękuję, Samiczko, pięknie za wsparcie. :)

Gość słona zuppa
heheeh tak podszywaczu ma moje nagie fotki :P

Gość marokanski sklep
Zachecamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... niepowtarzalne elementy wystroju wnetrz i ogrodów ... www.marokostyle.com

Widzę, Traj łolking, że Cię nieco zaintrygowałem... :)

owszem , wiem ze masz racej ;/ niestety , duza czesc kobiet ok 80% ma nadwage !!! i to okropna ale mam porownanie bo jestem z duzego miasta - no sredniego 400 000 a teraz od pol roku jestem z mezem w innym miasteczku nad morzem gdzie mieszka z 40 tys i widze ze w miescie wiekszym sa ladniejsze kobiety !!! hmm no bardziej zadbane i ladniej ubrane itd i bardziej pewne siebie !!! a tutaj to jest katastrofa !!! same tandeciary jak cos to sie robia na laski typu rozjasione wlosy ze az zlote czy biale, badz w druga strone czarne od solki a wlosy tak zafrabowane ze az grafitowe;/ a ciuchach to juz nie wspomne masakra noo takie rzeczy , komplenie nie dobrane pod wzgldem koloru a juz nie mowie o kroju;/ torebki to najgrosze wiocha jakies Skaje z allegro buty to tutaj kazda ma prawie takie same gladiotorki do kolan no prosze Cie ;/ ze Skaji !!!! masakra ale co poradzisZ? tu jest full niemcow gdzie mieszkam to ona jeszcze gorsze sa;/ tzn takie wielkie grube i paskudne za to faceci lepiej wygladaja tam:) bardziej stylowi i modni ...

:-) Skoro jesteśmy przy fotkach, Samiczko, to mogłabyś mi kilka podesłać. Nagich, oczywiście. Najchętniej w wyuzdanych pozach. :)

Cieszę się, Marika, że rozumnie odłączasz od chórku oburzonych koleżanek i tym, co piszesz, przyznajesz mi rację. Jest jak jest. Prawda przykra, bolesna, ale nieunikniona. :(

bo właśnie ten mój rekord - trzy orgazmy pod rząd przy użyciu rączki:) - to dzięki nagim zdjęciom Samiczki, spuściłem się jej dekolt:)👄

(Izwienij. Łolking. Jak sama widzisz, prowadzę dość obszerną korespondencję, więc drobne błędy są nie do uniknięcia. :)

Gość słona zuppa
Jesteście okropni:P oczywiście Psełdo wyślę Ci moje nagie fotki,tylko zastanowię sie które;) dopasujesz do mojej figury jakiś strój;)

Dobra, Fimejl. Dyskusji nie będzie. Jedynie nieznacznie uniesienie brwi, bo raz twierdzisz, że dyskutować ze mną nie będziesz, ale w tej samej wypowiedzi starasz się polemizować z postawioną przeze mnie tezą. :-) Jakież to cudownie kobiece...

Znaczy, Samiczko, chcesz, żebym Ciebie ubrał? Doprawdy, sądziłem, że kobiecie jest fajniej, kiedy mężczyzna zrzuca z niej ciuszki a nie ubiera... :-).

Gość autor sam ze soba gada
i sam sobie odpisuje, widac,bo czasem zapomnial zmienic nick.. to nikt inny jak glupek ktory chce udowodnic ze kobiety glupsze,sa tylko po to by ladnie wygladac beznadziejny osobnik

Narażasz się koleżankom, Mi mała. :-) Cześć, witam Cię pięknie.

Gość mrs.cohen
a ja tam przważnie noszę spódnice, lub sukienki, a spodnie to tylko do eleganckich tunik. Mój styl ostatnio się zupełnie zmienił i uwielbiam eleganckie stroje w takich czuję się najlepiej, z klasą. Więc proszę tu nie wyrażać się że wszystkie dziewczyny czy tez kobiety są niechlujne. Bo napewno tak nie jest. A faceci to już kompletny brak poczucia jakiegokolwiek stylu, przeważnie

Gość aksjomat logicznej natury
vel Oferma To ty???

Gość słona zuppa
Nie znasz się jednak Psełdo Jeśli mężczyzna potrafi docenić ubranie kobiety,jest prawdziwym facetem z gustem cóż to za sztuka rozbierać?

Dobrze, Marika, zaraz odnajdę coś, co można bez wstydu dla pięknej płci pokazywać. Jedna chwilka. :)

Umiejętnie rozbierać kobietę, Samiczko, to duża sztuka. :-) Zapewniam Cię.

Nie, to nie ja. :)

Gość słona zuppa
Z tym sie zgodzę umiejętnie rozbierać kobietę,to też sztuka:)