Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabrina 23

czy to normalne?

Polecane posty

Gość sabrina 23

podaje od 2 tygodni 14 miesieczniakowi (na polecenie lekarza) przecier z marchwi i jablka oraz sok rozniez jablkowy i marchwiowy, wczesniej wyprozniala sie raz na kilka dni bo jest na piersi, teraz rowniez raz na kilka dni jednak kupka nie jest taka lepka i rzadka jak wczesniej a raczej bardziej zwarta przypominajaca kupe doroslego czlowieka, czy to normalne po wprowadzeniu tych produktów, czy moze powinnam je odstawic bo dziecko jest za małe i takie kupki sa zle? moze wezmiecie mnie za idiotke ale to moje pierwsze dziecko i sama nie wiem co i jak a do lekarza glupio mi z kazda pierdola leciec;-( prosze pomozcie mi.

wiesz dziecko rośnie dlaczego dopiero przecier z jabłka i marchwii, trochę późno skoro maluch ma już 14m-cy, a co tej kupy to normalne dziecko rośnie i kupy będa miały inna konsystencje,a nie cały czas jak u maleństwa,będą większe bardziej zwarte i brzydko pachnące

Gość sabrina 23
14 tygodni pomylka

Gość sabrina 23
podnosze

Gość sabrina 23
nikt mi nie odpowie?

Gość AaliyahDanaHaughton
jeśli maluszkowi nic nie dolega, nie płacze, nie ma kolek to podawaj dalej jabłuszko i marchewkę, taka kupa jest przeciez normalna ;)

Gość sabrina 23
nic jej nie dolega, po prostu myslalam ze jest za mala na takie dorosle kupki;-) ale jednak jablko i marchew robia swoje;-)