Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaluffa

nienawidze obiadu

Polecane posty

Gość metaluffa

rzygac mi sie chce na samą myśl, musze w krótkim czasie zjeść jakieś obleśne obrzygane rzygi typu ziemniaki z koperkiem, a jeszcze jak nie zjem to mama ma pretensje że potem podbieram jedzenie z lodówki, a może do cholery tak mi jest wygodniej, taki własnie sposób jedzenie preferuje, nie jestem jakimś starym facetem co wraca z pracy żeby jeść jeden duży posiłek!! Do jasnej cholery oszaleć można...

Gość matka metaluffy
wpierroliłam bym Ci smarku i tyle, nie dość , że się nadźwigałam, ugotowałam i pod MORDĘ podstawiłam to jeszcze pretensje DO NAUKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Gość metaluffa
sama tez potrafie i mogę sobie gotować. Ale ten zasrany obiad musi być czy tego chce czy nie.

Gość matka metaluffy
To spierrdalaj na zakupy.Tylko swoja kasę weź :-P I ugotuj i mi choć raz podstaw SWÓJ obiad pod gębę .

Gość metaluffa
no gdybym miała te swoje pieniądze to by było zajebiście :P A nie gotowanie przez mame obiadu dla mnie ma plusy - miałaby mniej roboty, więcej czasu przestałaby narzekać itd. :P Wolnośc, wolnosć, kiedy ona do cholery nastanie...

Gość matka metaluffy
No to wpierrdalj obiadek - pamiętaj , że wolność daleko i kosztuje sporo !!!!!!!!!!!! I ciesz się, że matka Ci go podaje , bo zabraknie Ci jej kiedyś........i pamiętaj ! I wspominać z 😭 będziesz TE OBIADKI ;)