Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warka strąg

zerwal ze mna!

Polecane posty

Gość warka strąg

zerwal ze mna najlepszy facet na swiecie:( bo bylam dla niego niedobra, a wcale nie chcialam... chyba kolo 19 przyjezdza po rzeczy... wtedy to ja juz bede pijana, jeszcze bardziej sie pograze w Jego oczach:(

Gość warka strąg
ech... dziekuje

Gość cscscscsc
nie upijaj się! trzymaj fason, nie rób scen. powiedz, trudno idź" wróci jak niepyszny

Gość warka strąg
jak sie za bardzo upije, to moj ojciec odda mu rzeczy. scen nie zamierzam robic, i tak juz sie osmieszylam, zreszta nawet przyznalam mu racje z tym zerwaniem, zrobilam mu tyle przykrosci, menda ze mnie:O ale ja Go tak bardzo Kocham!:(

Gość warka strągm
musze sie tu wygadac, bo nie chce zawracac dupy i sie osmieszac przed rodzicami czy kolezanka... chociaz nawet nie wiem, co napisac. jestem pierdolnieta, zrobilam tyle okropnych rzeczy osobie, ktora byla dla mnie taka dobra, On byl cudowny, byl moim wymarzonym Krolewiczem:( a ja go potraktowalam jak smiecia:(

Gość co takiego zrobiłaś hmmm

Gość warka strąg
zrobilam mu awanture bez powodu. wszystko przez moja zryta wyobraznie.

kurrwa :o pisz po ludzku co mu zrobiłaś, albo wypierrdalaj :o przecież nie będziemy dopytywać cie co łaskawaś była mu zrobić :o

Gość warka strąg
moj chlopak stracil cierpliwosc, gdyz calymi dniami siedzialam na necie i gralam w gre "Zielone imperium" :( malo tego, zrobil mi awanture, bo osmielilam sie spekulowac cenami kalafiora :(

Gość warka strąg
jestem winna. klotnie z mojej strony byly permanentne. chociaz On wcale nie zawinil. powiedzial kilka dni temu, ze niedlugo nie wytrzyma. a ja znow zachowalam sie jak idiotka. czesto po tych klotniach nawet nie przepraszalam. bo zachowywalam sie tak beznadziejnie, ze nawet nie znajdywalam slow, zeby odpowiednio przeprosic i pokazac, jak mi przykro:(

e no nie jest nas więcej zapraszam do naszych topików jak sobie radzicie po rozstaniu itp w grupie lepiej :(

Gość warka strąg
nikt ci nie kaze tego czytac i sie wpisywac. jesli ci chodzi o konkrety, za ktore pozniej chcesz mnie zjebac, to naprawde sam wypierdalaj.

Gość mmmoj
Wiesz co gdyby Cie naprawdę mocno kochał to nie zrywał by z powodu awantury tylko na spokojnie porozmawiał co jest powodem Twoich wybuchów złości. Dał by Ci szansę na poprawę sytuacji...Moim zdaniem

Gość warka strąg
eee, dzieki, chcialam tylko sobie popisac. czytajac inne historie jeszcze bardziej sie zdoluje:(

>> Wiesz co gdyby Cie naprawdę mocno kochał to nie zrywał by z powodu awantury nie awantury, tylko jej ciągłych fochów i humorków. A jak wiadomo te potrafia wyprowadzić z równowagi nawet mnicha buddyjskiego :o

Gość warka strąg
dawal mi juz wiele szans. jestem pewna, ze inni na jego miejscu juz dawno by sie ze mna pozegnali. a On to wszystko znosil. bardzo mnie Kochal, a ja to zniszczylam przez swoja glupote. w tym alkohol. niedlugo ide do psychiatry...:(

no nie uwierz sama z tym nie będziesz tam dziewczyny cię jak nikt rozumna ale jak wolisz sama pisać to proszę ale na kafe niestety są trole więc uważaj na nie

Gość wewrwerwe
ja tez zostalam porzucona przez super faceta z powodu ciaglych klotni teraz jestem z innym, nie kłócę się WCALE musisz sie oduczyć!!! żaden, nawet najbardziej zakochany facet nie zniesie kłtliwej baby

Gość słona zuppa
a dużo pijesz ?

Gość warka strąg
a niech sobie wszyscy pisza, co im sie podoba, moga mnie wyzywac od szmat, jak bylo przed chwila, nie rusza mnie to. szmata czy dziwka nie jestem, mam inne wady. i do tych osob - walcie sie, naprawde mam gdzies wasze obrazanie. przeciez nawet was nie znam.

Gość słona zuppa
mozesz odp na moje pytanie? duzo pijesz?

Gość warka strąg
pilam bardzo duzo. ale to dlatego, ze chcialam uciekac przed choroba. paradoksalnie i bezsensownie:/ teraz juz nie pije. upilam sie na weselu w sobote i znow przegielam:(

Gość słona zuppa
no cóż Warka nałóg jest chujowy,musisz zawalczyć o siebie,bo inaczej stoczysz sie na dno

Gość warka strąg
dzwonil przed chwila, powiedzial, ze nie chce swoich rzeczy. ale powiedzial tez, ze jesli chce, to moze przyjechac. wiec i tak przyjedzie, ale rzeczy nie zabierze. no chcialam zeby przyjechal. chociaz nie wiem, po co, bo mi jeszcze gorzej, jak widze Jego ladna buzie i mysle, ze juz nie jest do calowania przeze mnie:(

Gość słona zuppa
nie spotykaj sie z Nim dziś nie jesteś w dobrej kondycji psychicznej--skończy sie następną awanturą.

Gość warka strąg
wydaje mi sie, he, wydaje... ze nie jestem uzalezniona, ale kazdy tak mowi... mowilam, ze pilam dlatego, zebym mogla spedzac z nim czas, bo jestem chora. chociaz to pewnie poglebialo moja chorobe. teraz pije, zeby mi czas szybciej zlecial do jego przyjazdu. wiem, ze to gowno daje, ale ja jestem taka slaba:(

Gość warka strąg
nie skonczy sie awantura. przynajmniej nie z mojej strony. teraz moglby mnie obrzucic blotem, a ja bym podziekowala. TAK BARDZO GO KURWA KOCHAM:(