Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewidzialny_

myślicie, że nauczyciele tez mają stracha przed jutrem ?

Polecane posty

Gość tout a fait
ja jestem nauczycielem a czego mam sie bac? przeciez nie ide na egzamin ahah

Gość Ups...........................
Myślę że mają i to dużego, On jeden a przed nim cała klasa niezainteresowanych tym co On do Nich mówi.

Gość stracha może nie
ale niewielu chce sie telepac spowrotem do roboty :D

Gość ghhyhyj
ci nowi na pewno maja:P

stracha to mają chyba wyłącznie nauczyciele stażyści a stare wygi raczej nie sądzę żeby się czegoś bali

Gość tout a fait
jestem nowa i wcale sie nie boje... to tylko ludzie. mam gdzies czy sie naucza czy nie, ja ide zarobic a nie przekonywac dzieciaki do francuskiego

Gość bgbgnhgn
Ja tam nie mam bo juz pracuje 5 lat. Nie moge sie doczekac kiedy prawie nagie gimnazjalistki zostana wyprowadzone z apelu:P

Gość pewnie nauczyciele teraz
wymiotują i mają sraczkę ze strachu i siedzą w toalecie i nie mogą nam tu odpisać :)

Gość kliklikiii
mysle ze nowy nauczyciel napewno tak jak i nowi starsi juz uczniowie (bo mali to sie ciesza) tak samo wozna wozny spzrataczka pani z sekretariatu itd jesli jest nowa jesli juz pracuja dluzej to chyba by byli idiotami gdyby sie bali :)

jasne, ze maja. nauczyciele musza sie z wszystkiego 'rozliczac', z wszystkiego tlumaczyc ... myslisz, ze jak oni komus wlepia 'kape' to tak z widzi mi sie ? z tego musza sie tlumaczyc dyrekcji czy na pewno byla konieczna, czy nie dalo sie inaczej, ile z dana osoba przerobila, ile tlumaczyla, itp. itd. musza na parenascie godzin dziennie zajac sie bezstresowo wychowywana mlodzieza, ktora mysli ze wszystko moze i w szkole zachowuje sie gorzej niz w dzungli :O p.s.cale szczescie, ze marzenia o karierze nauczycielki rozwialy mi sie w pierwszej klasie liceum cale lata swietlne temu :P :D

Gość tout a fait
denerwuja to sie dzieciaki z 1 kklas.. i panieny co przez wakacje spalily sie w solarium a teraz chca sie pochwalic przed innymi

Gość
cześć Anioł i Diabeł w jednym :classic_cool:🖐️

taki jeden stary pijak co mnie uczył to pewnie nie ma ale myślę że z radości że ma nowe pokolenie do dręczenia zdrowo sobie popije i może w końcu go chociaż zamroczy! 🖐️

Gość jest pewna różnica
uczniowie MUSZĄ chodzic do szkoły, a nauczyciel zawsze może zmienic prace, przestac pracowac, udac sie na urlop zdrowotny do sanatorium albo po prostu do wariatkowa :D

Gość jvfijhbhbg
Mylicie sie. Najwiekszego stracha maja tipsiary z gimnazjum.Siedza teraz przed lustrem, smaruja sie mazidlami, prasuja swoje poliestrowe spodniczki i czyszcza ze sztucznego materialu buty, maluja tipsy i poprawiaja opalenizne samoopalczem:P Jutyro trzeba sie pokazac:P

Gość Giermek
kosz na głowę im nałożą

Gość puk puk kto tam
nauczyciele raczej są podekscytowania, tym, ze od jutra mogą zacząć znów tępić ;-)

Gość spartakus
nauczyciele?wiesz ilu z nich pije wieczorami?ilu zapada na raka krtani?to idealisci,ktorzy mysleli,ze beda sie swietnie dogadywac z mlodymi ludzmi,ale szkola to nie podworko...tam sie za glupote i tanie chwyty medali nie daje...o reszcie nie wspomne.

Gość tout a fait
nauczyciele juz sie ciesza na pierwsze wolne dni :p 14.10 :)

Zgadzam się w pełni z "jvfijhbhbg" :D Na marginesie, jp, dłuższej stopki się nie da? Netykieta się kłania :O Polecam wydrukować i powiesić nad monitorem, jak jej opanowanie przerasta możliwości:O

Gość do nauczycielki francuskiego
jestem nowa i wcale sie nie boje... to tylko ludzie. mam gdzies czy sie naucza czy nie, ja ide zarobic a nie przekonywac dzieciaki do francuskiego no to masz super podejście do pracy- ciekawe, jak sie rozliczysz z zerowych wyników swojej "pracy", skoro masz gdzieś, czy sie naucza, czy nie. Radzę CI sie tym zainteresować, bo marnie skończysz, jeśli uczniowie nie będa nic umieli. P.S. Ja tez jestem nauczycielem :)

Gość tout a fait
nie martw sie , metody mam dobre, i wyniki tez - rok temu po polrocznym kolku cala grupa zdala pierwszy stopien egz panstwowego. kto sie chce uczyc to sie nauczy, chodzi mi o to ze ja nikogo nie bede sila zmuszac do nauki.. ani grozbami ani prosbami, bo jak to nie wyjdzie od ucznia to i tak nic z tego nie bedzie. takie jest moje zdanie.