Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalona zauroczona dziewczyna

Dziewczyna, która się wyszalała - prawiczek przyjaciel - wie o mnie wszystko

Polecane posty

Podoba mi się mój przyjaciel. Jest tylko jeden problem. On jest prawiczkiem, a ja już trochę chłopców w życiu zasmakowałam :D Na dodatek byliśmy ze sobą bardzo szczerzy i wiemy o sobie wszystko. Zawsze uważałam go za fajnego i interesującego. Bardzo lubiłam zawsze z nim rozmawiać o sexie ;) On wie, że miałam w łóżku 7 facetów, jakie lubię pozycję, że kocham sex analny i uwielbiam z nim eksperymentować, że zdarzył mi się seks z facetami po dość krótkim okresie znajomości, że spotykałam się z kolegą beż zobowiązań tylko dla sexu. Kiedyś jak byliśmy kiedyś całą paczką na domku to on słyszał przez ścianę, jak darłam się kochając się z moim ex :P Poniosło mnie wtedy i było dość głośno ;) On jest dość podobno do mnie: szalony, lubi się bawić, zabawny z poczuciem humoru, spontaniczny i lubimy razem wychodzić i zabawić się na mieście ;) Jednak on tzw. chłopiec z zasadami :P Uchodzi raczej za grzecznego i porządnego :) Ma raczej romantyczne podejście do sexu, zupełnie inne niż ja. Wiem, że raczej mu się podobam jako dziewczyna i uważa mnie za interesującą kobietę ;) Myślicie, że jest z tego szansa na stały związek i że on by mógł mnie pokochać naprawdę? ;) Bo boję się, że on znając tyle faktów z mojego życia on nie chciałby nawet zobaczyć we mnie swojej drugiej połówki i może szukać dziewczyny, która jest inna ode mnie, no sami wiecie jaka :( ... ehhh ... pewnie mi napiszecie, że szuka pewnie szuka porządniejszej - nie lubię tego określenia :( Co wy o tym myślicie? ;) Warto o niego walczyć, czy dać sobie spokój? :(

Gość Ja tak miałam i jest super
Też byłam tą "złą", a on niewinnym prawiczkiem. Za miesiąc bierzemy ślub. :classic_cool:

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
niewiem osobiscie wolalbym porzadniejsza:) tzn ktora niezmieniala facetow jak skarpetki ale wzyciu roznie to bywa

no ja znajac takie fakty z zycia mojego przyjaciela nie chcialabym z nim byc, bo bałabym sie ze z inna tez moze tak łatwo i szybko sie przespac. W sumie to wiem o prawie wszystkich podbojach mojego przyjaciela i mnie to szczerze mowiąc najbardziej od niego odpycha. Równiez uwazam go za super faceta i gdyby nie fakt, ze tyle o nim wiem to moze patrzyłabym na niego jak na potencjalnego partnera ale na szczecie mam o nim złe zdanie jesli chodzi o niego i jego kobiety :) ale kto wie... moze temu twojemu to nie bedzie przeszkadzac.

dlaczego kurrestwo nazywacie "wyszaleniem się"? :o

Boję się, że będzie :( Kiedyś nawet w żartach mówił, że dziewicy szuka, ale znając jego poglądy to może jednak na takie rzeczy patrzeć :( Ale czy uczucia nie zmieniają podejścia i nie przenoszą gór? Może jakby coś do mnie poczuł to to wszystko by zaakceptował?

Gość Popieram Jarka
Wstydź się dziewczyno! Powinnaś się z alfonsem związać! :D

prawiczkowi cieżko jest zaakceptowac fakt ze jest drugi... a co dopiero 7 wiedzac ze chodziłaś do łózka z facetem tylko dla seksu, albo po krótkiej znajomosci. Facet na bank bedzie sie zastanawial czy oni byli lepsi, czy czasem znow sobie nie poszukasz innego jak tylko on sie nie sprawdzi... nie oczekuj od prawiczka super seksu. A on widzac ze mu nie wychodzi bedzie panikował ze pojdziesz do exa z którym mialas taki wyuzdany seks... ja jestem kobieta i nie poszłabym na cos takiego. Kto wie, moze akurat on bedzie sie z tego cieszył? moze sie skonczyc tak ze bedize z Toba zeby sie czegos nauczyc ale oswiadczy sie innej ktora miala na koncie 0 lub 1 faceta. Oni juz tacy sa. Ale nikt nie wie jak mysli ten twoj, sama musisz go zapytac. Choc fakt ze szuka dziewicy mowi chyba sam za siebie.

Powiem tylko tyle - jesteście naprawdę dziwni - Wy i Wasze odpowiedzi na pytania autorki... Dziewczyna, która miała 7 partnerów seksualnych to dla Was kurwa, a facet, który zaliczył siedem panienek byłby dla Was pewnie "cool". Szalona zauroczona dziewczyno - uważam, że taki związek jest możliwy. Próbuj - może to będzie ukoronowaniem Twoich "przygód" :) Życzę powodzenia.

Gość do auuutorki
Pewnie, że to możliwe. Ja miałam setki facetów i kobiet, uprawiałam seks grupowy, parę miesięcy pracowałam w burdelu - święta nie byłam. A mój mąż był prawiczkiem do nocy poślubnej.

Boję się tego, że ciężko będzie mu to znieść i on może mnie nie uważać za porządną :( Wiem, że mnie lubi, ale co jeśli traktuje mnie raczej na zasadzie jak wporzo kolegę lowelasa i nic więcej? :(

Gdyby temat założyła kobieta i napisała - jestem dziewicą, czy mam szansę na powazny związek z facetem, który lekko sie prowadizł i sypia z kim poparnie - to jaka byłaby reakcja tutejszych pasztetów? :o bez komentarza, jesteście dwulicowe :o

gdyby chodzilo o kobiete dziewice to tez powiedziałabym ze to nie ma sensu bo taka panna zawsze bedzie zazdrosna o przeszłosc. a ze chodzi o faceta prawiczka to tez mowie ze to nie ma sensu - przynajmniej jak dla mnie. Skoro mowisz ze on Cie lubi to jak chcesz tworzyc zwiazek? lubic mozna kota, psa, czy zwykłą kolezanke, jesli on nie wykazuje zadnych objawów zakochania lub zauroczenia to taka wiadomosc "bedziesz moim kolejnym - 8 - chłopakiem" moze go nieźle zdziwic.

Gość Do ęą
I tutaj wychodzi kobieca hipokryzja - jest właśnie tak jak piszesz. Porządne kobiety dla porządnych facetów, a dziwki dla alfonsów

Ostatnio między nami było tak miło, odprowadził mnie do domu jak zawsze, ale tak czulej przytulił niż zwykle ;) Jednak się obawiam, że on z tą świadomością mógłby nie stworzyć ze mną stałego związku, a co dopiero został facetem mojego życia :D A mi na nim tak zależy :(

Gość Drogi Jarosławie
Każdy wie, że to zwykła bezpańska suka, ruchana przez stado bezpańskich psów :classic_cool:

Gość do auuutorki
Daj spokój, co to ma za znaczenie :O

Gość Autorko miłość przenosi góry
Jak Cię pokocha, to nie będzie mu to przeszkadzało. Głowa do góry 🌻 A jeśli to ograniczony prostak, burak i szowinista, który odrzuci Cię za przeszłość, to dobrze dla Ciebie, bo nie ma co się takim przejmować takim prostym i ograniczonym chłopakiem i od takich jak najdalej :) Facet ma Cię szanować za to kim jesteś i jaka jesteś, a nie za to z iloma chłopakami byłaś w łóżku ;) Nie ważne, czy sam jest prawiczkiem, czy nie :)

>>Facet ma Cię szanować za to kim jesteś i jaka jesteś, Ma ją szanować za bycie dajką? :o

ja jestem prawiczkiem i szczerze odpychalo by mnie to bardzo jakbym wiedzial ze moja dziewczyna miala 7miu lubi anal itp ale twwoj moze jest inny zapytaj go to sie dowiesz:)

jak cie odzuci to nic zlego wiekszosc najego mniejscu by tak zrobila wiec glowa dogory:) moze znajdz sobie kogos takiego doswiadczonego iaj ty :) i bedziesz ztakim szczesliwa:) wszysdko odciebie zalerzy kazdy jest kowalem swoiego losu:)pozdrawiam

Możliwe, że się na początku zgodzi i będzie się cieszył, ale później mu przejdzie. Szmacisk po prostu się nie szanuje. Facet, który ma "wyszalaną" za towarzyszkę życia po prostu czuje się poniżony :o

zgadzam sie - na poczatku moze mu sie to podobac, rozprawiczysz go, nauczysz wszystkiego o seksie a potem on poszuka sobie takiej ktora nie bzykała sie na prawo i lewo z byle kim. Musisz byc młoda skoro on - taki super facet nadal jest prawiczkiem (no chyba ze ma ponad 25 a to juz swiadczy o tym ze cos z nim nie tak) tak wiec taka młoda i 7 facetow w tym jakies buraki tylko dla zaspokojenia wymyslnych potrzeb? on przy pierwszym twoim kłamstwie ucieknie bo bedzie sie bał ze go czasem nie zdradzasz z ex no 1, nr 3 lub nr 6.

Jesteś tanią sz...ą, latawicą nie dla ciebie porządny koleś. Zostaw go w spokoju. To twój kolejny kaprys i wyzwanie. Po prostu chcesz go zaliczyć a jak ci się znudzi to go zostawisz ze złamanym sercem. Takich dmuchawców jak ty, co to myślą że wszystko muszą mieć na skinienie ręki najbardziej nietrawię.

Gość cvb
wg. powinnas sobie go odpuścic, jesteśćie z innych bajek. Ty z tego co napisałas o sobie nie masz kręgosłupa moralnego, nie możesz zatem stwierdzic w stu procentach, ze go nie zdradzisz przy pierwszej lepszej okazji. Masz zwierzece instynkty i niskie pobudki- chęc zaspokojenia podstawowego popędu, swojej chuci. On jak sama napisałaś jest kims z zasadami, dla kogo seks to cos wiecej niż pusta cielesna przyjemność.

Gość Zaraz tam z zasami
Pewnie żadna go nie chciała :classic_cool: A latawica się wyszalała i widzi w nim wiernego pieska, który z nią będzie, bo nie ma szans u innej :classic_cool:🖐️

Gość no bo o co
moze tez być tak ze sie zgodzi zebyscie byli razem bo będzie chciał przestac byc prawiczkiem skroro zna twoja przeszłośc i wie ze mu predzej czy pozniej dasz Dupy a pozniej bye bye :D

Gość taki co najwyzej by cie
wyruchal i nic wiecej

Gość aleo
moim zdaniem nie nadajesz sie na zwiazek tylko na wyjebanie normalny facet taka jak ty bedzie traktowal jak szmate i nie ma tu znczenia czy jest prawiczkiem czy nie

Gość Ja bym cię kijem nie tknął
! :D