Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aisha1979

czy we wczesnej ciazy mozna cwiczyc?

Polecane posty

Gość aisha1979

witam mam 29 lat i takie pytanie poniewaz staramy sie z chlopakiem o dziecko juz 5 miesiac wlasnie w te dni i teraz jestem 3 dzien po stosunku i zaraz po i do teraz mam bole w podbrzuszu i raz w jednym raz w drugim jajniku pytam bo czy jesli moglo dojsc do zaplodnienia to czy moge cwiczyc miesnie brzucha bo jakis czas temu zaczelam 6 wejdera zeby schudnac troszke przed planowana ciaza no i dopoki sie nie wie to przeciez trzeba prowadzic normalne zycie ale gdyby jednak doszlo do ciazy to nie chcialabym poronic od wysilku w trakcie zagniezdzania zarodka. piszcie co mam robic bo na test jest za wczesnie a cwiczen nie chcialbym przerywac jesli okaze sie ze nie jestem do planowanego okresu mam 10,12 dni . z gory dzieki za odp

gdy my się staraliśmy to mój lekarz mówił, że nawet podczas starań trzeba uważać na siebie tak jakby już się było w ciąży, bo wtedy szanse na drowe dziecko są dużo większe.

ginekolodzy mowia ze sport jest jak najbardziej preferowany od poczatku ciazy ale nie tak intesywny i meczacy....