Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech ech

krem z kwasami AHA

Polecane posty

Gość ech ech

Hej. Moglby mi ktos polecic jakis dobry krem z kwasami AHA, o stezeniu najwyzej 5%, najlepiej na noc? Bo szukam i szukam po necie i jakos znalezc nic sensownego nie moge.

Gość tylko nie zapominaj o filtrach

Gość ech ech
No nie zapomne, rzecz jasna, ale moglby mi ktos polecic jakas firme? Bardzo mi na tym zalezy:)

Gość ech ech
Kant dupy- dzieki. Napisane tu jest jednak, ze on ma az 12 procent stezenia, a to jak na poczatek chyba za duzo.

Gość frentii
Ja rowniez chcialabym kupic sobie krem z kawasami AHA o niskim stezeniu, ale nie mam pojecia gdzie te kremy mozna dostac...Jakie firmy je produkuja?

Gość ech ech
Taki krem rozjasnia cere, likwiduje przebarwienia i drobne zmarszczki, zweza pory, wygladza, pomaga zwalczyc tradzik. Moze i ma skutki uboczne, ale w tym artykule od kolezanki powyzej, wyraznie bylo napisane, ze jesli uzywa sie z umiarem to i efekty beda dobre a "usterki" minimalne. Cos czytalam o kosmetykach BANDI, moze warto sprawdzic.

Gość ech ech
poza tym solary, sztucznej oplenizny i spalenia na instant nie trawie:)

no co ty? powaznie? sprobuj woda utleniona!! fest rozjasnia ja akurat mam biale plamy na twarzy--bielactwo;(

znaczy sie mam takie dwie male plamki na buzi niby bieelactwo rosna mi 2 biale (nie siwe) rzęsy ale jestem kobieta wiec je maluje;p

ale one mi sie nie powiekszaja zrobily mi sie bo bralam antybiotyk i poszlam na solarium moja wina moja wina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiecej juz nie poszlam na solarium rte plamy nabylam w wieku 23 lat! stara a glupia heh teraz mam 23,5;p