pysia mysia 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 mam szanse wyjechac do stanow we wakacje juz na stałe. teraz bede konczysc kosmetologie... chciałam zapytac czy mam szanse byc kosmetyczka w USA czy raczej czeka mnie (jak to kazdy mowi) sprzatanie domków? Moj chłopak ma zielona karte i teraz probuje mnie namówic zebym wyjechała tam razem z nim. ja nie jestem zbyt chcetna ale gdy nie wyjedziemy moj chłoapak straci papiery. prosze o podpowiedz bo nie wiem co co mam robic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pysia mysia 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 czy jest tu ktos kto dzieki swojemu chlopakowi/męzowi wyjechał do USA. co trzeba zrobic by dostac wize? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest wielka roznica Napisano Wrzesień 3, 2009 czy ma sie meza czy narzeczonego z zielona karta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pysia mysia 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 tzn. zamiar jest taki ze przed wyjazdem zamierzamy wziąć slub cywilny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybciej by bylo Napisano Wrzesień 5, 2009 gdyby twoj przyszly maz zostal obywatelem,wtedy ty na dokumenty nie czekalabys zbyt dlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach