Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zimny drań_

Jestem niemiły dla kobiet. A one nie mogą się ode mnie odkleić.

Polecane posty

Gość Zimny drań_

Dlaczego?

Gość talerzspodekkufel
bo tak sie dzisiaj nauczyly na filmach i "dodach"... ale jak beda mialy po 30 lat i beda sie tak prowadzac, to ZADEN MEZCZYZNA na nie nie zwroci uwagi. i tyle. a teraz same trakich szukaja, normalka... wyzwyanie i gnojenie im imponuje, bo to "prawdziwy facet tak rob9"... a reszta to ciapy i pedaly... i to wszystko z teorii, reszte masz na codzien.

Gość giefe.
A to dlatego,iż Kobiety wbrew pozorom są zdobywczyniami.:).A im facet bardziej niedostępny,niemiły,szorski,gburowaty,wręcz odpycha-tym większe pole do popisu dla kobiet.Tutaj Mówię o tych inteligentnych babkach.Te mniej-się zwyczajnie obrażają na gburowatość faceta.Kobiety uwielbiają zdobywać.Zdobędą a następnie porzucają?.Ciekawe.Im bardziej facet odtrąca tym bardziej babeczka chce zdobyć?.Czy jak?.

Gość wyswlijizapomnij
giefe. skoro tyle wiesz i dales/dalas nam tu wyklad, to po co te pytania na koncu? dziwne...

nie wiem jakie kobiety się do Ciebie kleją, ale przypuszczam, ze Twojego pokroju. Ja bym na gbura nawet spojrzeć nie chciała i przeważnie takich mam gdzieś. Nomalne, szanujące się kobitki nie zwracają na takich uwagi. Bye bye.

Gość a-nnna
giefe.-cos w tym jest,co napisles..Nie wiem ,dlaczego ,ale to chyba tak działa-sama mam faceta,ktory jest nieco niedostepny,i im bardziej on sie oddala,tym bardziej ja go chce.Jak znow sa chwile,ze jest dla mnei cuuuuudny,i jak mowi,ze kocha...to mnie przestaje az tak kręcic

Gość giere.
wyswlijizapomnij -A po to,byś się człowieku zastanowił,przemyślał i przenalizował-czy rację mam:). amnezja6- Myślisz.że do mnie kleją się kobiety?:).W błędzie jesteś.Bardziej kleją się mężczyźni:)..A wiesz doskonale,że to co niedostępne przyciąga?.Nie wiesz.?.:). a-nnna- My wiemy jak jest naprawdę z kobietami.Istotami o milionach masek.:).

giefe nie wiem o co Ci biega ale mój post był napisany do autora tematu :) No to dobrze, że kleją się do Ciebie mężczyźni, nie wiem o jaki mój błąd Ci chodzi... Czasami bywa tak, że to co niedostępne przyciąga, ale co to ma wspólnego z byciem niemiłym dla kobiet. Mnie faceci którzy nie są dla kobiet uprzejmi w jakimś stopniu nie pociągają, czy oni są tam dostępni czy nie. Dla mnie mężczyzna musi mieć klasę, wykazać choćby minimum ogólnej kultury (...) Ale rację masz w tym, ze do takich niemiłych facetów często kleją się kobiety, ale przeważnie ich pokroju. Że też wszystko trzeba tak wyjaśniać... :)

Gość giefe
E tam ,opowiadasz:).Myślę ,że łechce Cię facet spoglądający na Ciebie krzywym okiem. ps..wyjaśniaj,wyjaśniaj -robisz to świetnie..i kulturalnie..:).

Gość giefe.
Nie robię sobie z Ciebie jaj.:).

Puszkin: Im mniej kobiety kochamy tym lepiej podobamy się im. :) A on romantycznym poetą był, wiedział co jest na rzeczy :)

Gość giefe co za kiep z ciebie
:) wyznacznik inteligencji kobiety - czy poleci na końskie zaloty, chamstwo, gburowatośc. Jeśli ją to zrazi i oleje takiego prostaka - widac nieinteligentna :D Przeciez jest zupełnie odwrotnie: to głupim ciziom i gąskom imponuje taki 'samiec alfa' co to beknie, pierdnie, nie powie że kocha, ale za to nikt mu na dzielni nie podskoczy :D

Gość 198cm
Szczera prawda. Zawsze jestem ( nawet jak mam złydzień staram się być) miły i uprzejmy i wszystkie mają mnie w dupie. Za to znam paru chamów i prymitywów i nie mogą się od nich opędzić...

"Jestem niemiły dla kobiet. " bo o ile do tego jesteś przystojny i ustawiony to sygnazlizujesz tym swojąwysoką wartość więc im zależy bo w końcu męskiego zaradnego samca to każda by chciqała gdybyś był taki będąc panem mieciem z monopolu to byłbyś tylko chamem i prostakiem :classic_cool:

Gość giefe.
Wyznacznik,jakiś Ty prostolinijny.Zależy co rozumiemy pod pojęciem niemiły :).W moim mniemaniu nie jest to typ chamski czy prosty.Może niemiły inaczej znaczy chłodny i nieprzystępny?Kto wie,co siedzi autorowi we łbie?Czy niemiły to cham i burak?Czy zimny i niedostępny?Kobiety pojęcie niemiły odbierają jako niemiły cham?:). Ile dusz,tyle myśli.:).

Gość Grabasz
Ba, gdyby autor choć sam wiedział, co mu siedzi we łbie...

Gość giefe.
Autor zgubił się w Swoich myślach?.

Gość Grabaż
Na to by wychodziło...

Chyba trafiasz na typ kobiet które lubią być poniewierane :) wiesz.. takie męczennice :)

Gość Grabasz
Całkiem możliwe. Nie to mnie jednak zastawia tak bardzo, jak fakt, że takich kobiet jest całe mnóstwo.

nie masz sie czym chwalic, jesli leca tzn ze same siebie nie szanuja skoro podniecaja je taka prymitywnosc te madrzejsze nie leca na niemilych

Witam Cię, mysle,że sa to kobiety,które nie grzeszą inteligencją i wysoką samoocena i jescze do tego nie spotkały przed Toba miłego,słodkiego i wartościowego męźczyzne-a takich jest sporo, uważam,że facet potrafi naprawde duzo dac kobiecie- więc jesli kobieta spotyka takiego pana to Ty ze swoja natura nie masz najmniejszych szans u takiej damy.