Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Elikafeli

Szef zrobił mi awanturę

Polecane posty

3 minuty temu, Fifofa napisał:

W internecie piszą to Ukraińcy aby zgonić na Rosję aby Polska zaangażowała w Wojnę. Nie poddawać się prowokacjom. Co się zjarało to się zjarało i będzie się jeszcze jarać w Niedzielę 

Piszesz tak jakbyś wiedział. Służby Cię namierzą i wsadzą do aresztu.

5 minut temu, miramar napisał:

Piszesz tak jakbyś wiedział. Służby Cię namierzą i wsadzą do aresztu.

Ja tylko piszę co inni piszą. Mediach głównego ścieku podobno podają informacje, nawet nie ma osobnej jednostki  wydzielonej co by się zajmowała tym tematem.

Paliło i pali non stop tak samo w Niedziele  

Marysińska podobno było podpalenie i nic tu jara się tak samo 

Edytowano przez Fifofa

28 minut temu, miramar napisał:

Tylko te zakwasy. Ja to mam nawet od naciskania pilota kciukiem.

Nie ma problemu, ruchu się nie boje, aby mnie nie poganiać. Jak słyszę szybko to tracę zdolność działania. Łapie error i kręcę się jak bączek w kółko. 

7 minut temu, Pokraka napisał:

Nie ma problemu, ruchu się nie boje, aby mnie nie poganiać. Jak słyszę szybko to tracę zdolność działania. Łapie error i kręcę się jak bączek w kółko. 

Ja kiedy słyszę "biegnij" to zamieniam się w słup soli. A niedawno jak usłyszałam, że mam jechać rowerem to zaczęłam odmawiać zdrowaśki. 😄 Nie mogłam powiedzieć - walcie się. I tak oto przejechałam 20 kilometrów. Jak tego dokonałam? Nie wiem. 😄

6 minut temu, miramar napisał:

Ja kiedy słyszę "biegnij" to zamieniam się w słup soli. A niedawno jak usłyszałam, że mam jechać rowerem to zaczęłam odmawiać zdrowaśki. 😄 Nie mogłam powiedzieć - walcie się. I tak oto przejechałam 20 kilometrów. Jak tego dokonałam? Nie wiem. 😄

Brum, ja naprawdę wszystko, ale mi trzeba dać czas się rozkręcić . Też dawno nie jeździłam na rowerze. Dobrze, że ostatnio trochę miałam okazję pochodzić 😂

4 godziny temu, niemaszuprawnień napisał:

Ani ZUSU i pensji 😴

Gorzej, że ja również nie mam prawie codziennych wyjść z domu, które by mogły mi dawać nadzieję na poznanie znajomych, przyjaciół oraz miłości życia i ja bym mógł sobie coś kupować bardziej często.

A pieniądze da się zarabiać bez posiadania szefa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się