Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka żoną

kochanka żoną?

Polecane posty

Gość protkowa
dziwne jest to ze jego koledzy twierdzą ze chwalił mnie do nich...a moja żonka to to a moja żonka to tamto...i tak nagle nie dawałam mu szczęścia? dziwne-bo nawet się nie kłóciliśmy....

Gość kochanka żoną
Nie jestem tym "świeżym mięskiem" mam 31 lat. Jesteś żoną - pracującą, gospodarną , matką dzieciom... Ale to nie wszystko. Zapomniałaś i pewnie tak wiele żon robi o wzajemnej fascynacji!!!! Obrączka sprawia że popadacie w rutynę. Ja łowiwę??? Ty złowiłaś i nie potrafiłaś tego utrzymać

Gość protkowa
mam 34 lata-jego kochanka-22...gdy był w domu -było super-nie było rutyny...kochaliśmy się codziennnie-mimo ,że nasze małżeństwo istniało 11 lat....mam odrobinę fantazji wiesz i stać mnie na szaleństwa...nie czuję się winna ani trochę naprawde

Gość ale czegoś brakowało
a czego to ty wiesz i on wie :-P\ a tu się nam nie przyznasz

Gość protkowa
powiem tylko tyle-układam sobie życie od początku-mam zajefajnego faceta i jestem teraz szczęśliwa...ale to co mi moj mąż zafundował....i....jeśli rozumiałabym dlaczego-czego mu brakowało i czego mu nie dawałam to pewnie ostrzegałabym wszystkie kochające żony ,żeby dawały z siebie to czego nie potrafiłam...a jednak nie rozumię-i nie wiem dlaczego....

Gość mkhjiy
Gdyby istniała jakaś solidarność między babami mniej byłoby zdrad! Wiadomo że facet jak przysięgał wierność, to powinien tej przysięgi dochować, jednak znam sporo bab które tylko czekają żeby odbić którejś faceta. Wiem, bo do męża koleżanki taka się ślini. Facet przystojny i zaradny, dobrze że wierny.

Gość protkowa
jedyne czym sobie tłumaczę to to-ze tam na obczyznie czuł się samotny i po prostu poszukał sobie kogoś ,żeby nie czuć się zle..

Gość biedny miś samotny
nie kochał cię i tyle

Gość anty...
Moja kumpela została zdradzona i porzucona przez takiego gościa. Stwierdził że się zakochał i odszedł zostawiając ją ze wspólnym 2-miesięcznym dzieckiem. Teraz ta mała flądra (kochanica) rozpowiada wszystkim jaka ta kumpela jest zła a jej sku*****wiel biedny, bo miał z nią złe życie, najchętniej wystrzelałabym tą małą po mordzie. Uważam że kobiety powinny mieć odrobinę godności i sumienia zanim będą zabierać się za cudzego faceta. A tak kurestwo się szerzy i to nie tylko z winy faceta

Gość protkowa
zgadzam się z w/w wypowiedzią

Gość protkowa
może i nie kochał...może kłamał całe 11 lat...a skąd wiesz ,że twój facet cię nie okłamuje-bo ja wierzyłam w to co mówi...a ty swojemu też wierzysz?

Gość jak ja bym tak chciała
co ja bym dała, żeby facet, z którym ja miałam romans, rozwiódł się dla mnie. Jeśli facet ma z żoną wspólne dzieci, wspólną kasę i wspólny majątek, wspólną firmę, i wspólne kredyty, to niechętnie się rozwodzi, choćby jej już nie kochał. Ja bym mu tak nie wierzyła. Teraz mówi o rozwodzie, ale za chwile może zmienić zdanie.

Gość Andzinsan
Może nim poszłaś z nim do łóżka trzeba było swię zastanowić nad konsekwencjami. Jak można żonatym facetem iść do łóżka wiedząc że niedługo urodzi mu się dziecko,widać że on i ty jesteście siebie warci.Wstyd!!!!!!!

Gość protkowa
Andzinsan-a ja mam właśnie podobne zdanie do twojego a oskarżana tu byłam o to ,że tylko ja myślę ,że to wina tej dziewczyny...oczywiście ,że jego wina jest większa-bo w końcu to on pozostawał w związku a ona była wolna...ale przecież miała świadomość tego ,że jest żonaty....

No właśnie, wina dziewczyny? A to jej się dziecko urodziło, czy jemu? Przecież to on miał rodzinę i zobowiązania! O czy on myślał, jak szedł do łóżka z dziewczyną, a ciężarna żona w domu czekała????!!!!

Gość anty...
wiadomo że facet ma o takich sprawach pomyśleć, jednak nie usprawiedliwiaj autorki. Jeszcze ją pochwalcie i pogłaszcie po głowie. W życiu nie zabrałabym się za żonatego faceta ( i to jeszcze z dzieckiem w drodze) choćby był ze złota. No ale cóż.. widzę że poniektóre z was mają inny system wartości.

Gość protkowa
bez dwóch zdań-on jest winny najbardziej- Dziewczyna ,która -mając świadomość ,że na niego w domu żona z brzuchem czeka -dla niej nie jest to żaden argument,żeby z nim do łóżka nie iść...chyba nie jest całkiem w porządku?

Gość mjugoaaa
wszystkie kobiety, które idą z żontym do łóżka to szmaty! i tyle. szanująca się kobieta tego nie robi, bo cechuje ją empatia - a to cnota dobrych ludzi. Ale skoro już zjebałaś a nie chcesz z nim być; powiedz że nie potrafiłabyś być z nim o tym co zrobił żonie - nie chcesz być następna, a swoją drogą - sumienia nie masz latawico??

Gość protkowa
widze,że w tej chwili na ten topik weszły prawdziwe kobiety-prawdziwe w sensie wartości-bo jeszcze nie dawno pomyślałam ,że to ze mną jest coś nie tak...

Gość Andzinsan
PRotowa masz rację a w ogóle to nie wiadomo czy on serio myśli o rozwodzie czy tylko się z nią tak zabawia,skoro był to tylko romans? Nie wierzyła bym mu no i nie wiadomo jak postąpi z kochanką ,skoro z żoną tak postąpił zdradzając ją ,

Gość mjugoaaa
już to napisałam wyżej... swoją drogą zastanawiam się co miałaś w głowie.. ja pieXrdole on bedzie miał dziecko kktóre su(ko) bardziej go potrzebuje niż ty

Gość Andzinsan
Równie dobrze ona mogła pomyśleć ,że facet ma żonę ciężarną.A może trzeba było się zastanowić co czułaby kochanka jakby ją tak facet zdradzał.Wiadomo,ze wina jest jego i jej,jak można wchodzić z buciorami do czyjegoś życia i teraz jeszcze pisać że to był tylko romans i grać na uczuciach.Oby,to się nie zemściło.

Gość protkowa
właśnie-dziecko....pytam jak można myśląc tylko o swojej przyjemności-nie patrzeć jaką krzywdę robi się przy tym dzieciom.jak można?

Gość mjugoaaa
koleżanka chyba miała ochote się puścić... dziwne,że czasem przemawiją tak prymitywne cechy jakie kieruja suką podczas cieczki... ucieka i sie puszcza- z każdym jak widać - nawet z przyszłym ojcem tylko różnica jest taka że psy nie myślą, a ty powinnaś ale skoro nie potrafiłaś to dziwie sie kolesiowy że chce się związać z kims takim jak ty...oboje jestescie sebie warci.. szkoda tylko żony... biedna nosi dziecko takiego śmiecia

Gość anty...
mjugoaaa, trafiłaś w samo sedno!

No ale czyja wina jest większa? Bo ja myślę, że JEGO. Bo to ON przysięgał żonie wierność, to ON miał zobowiązania i to ON miał zostać ojcem. Ciężko oczekiwać, że dla dziewczyny ważna będzie jakaś obca kobieta. Ona jej lojalności nie przysięgała.

Gość mjugoaaa
jego wina jest większa oczywiście... ona wykazała sie głupotą i brakiem empatii... on jest po prostu skurwysynem

Gość mjugoaaa
wkleje wypowiedz "manieq" z innego tematu, ale jak ulał pasuje na riposte dla ciebie,a drogę którą inne kobiety powinny podążać, bo nie znamy dnia ani godziny, kiedy role mogą sie odwrócić i my bedziemy robione w chuja ""Nie zasługujesz na cokolwiek, nawet na pogardę, nie jesteś warta ani jednej odpowiedzi na tym i innym forum. Szkoda na ciebie naszego czasu Z powodu takich jak ty na świecie jest mnóstwo koorwiarzy.""

Gość dfrt
do mjugoaaa- fatet jest chujem ale jego matki to nie obrazaj, ona nic do tego nie ma.

Gość obuchem w łeb
Zwykłe szmacisko jesteś, Autorko. Wiedząc, że żona chodzi z brzuchem (może w zagrożonej ciąży) dawałaś doopy jej mężowi. Los lubi się mścić. Może kiedyś Ty znajdziesz się w takiej sytuacji i dostaniesz to, co podarowałaś tamtej? A Twój kochaś to zwykły skoorwiel i dobrze, że się rozwodzi bo żal aby żona i dzieci musiały się wstydzić takiego śmiecia, gnoja i chama. Niech sobie żyją w spokoju i normalnie.