Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka żoną

kochanka żoną?

Polecane posty

Gość empatia nie jest obowiązkowa
:-P

Witam all Strach czytać niektóre wypowiedzi, o zgrozo! Przecież tacy ludzie,jak niektórzy tiutaj piszący palili czarownice na stosie w zamierzchłych czasach,jakiż ciemnogród!!!!! Przecież kobieta przyszła tutaj po radę , nie po to ,by Ją zlinczować!!! To są dojrzali ludzie, jeśli zgodzili sie na romans , to każde z nich zdawało sobie sprawę z konsekwencji i widocznie wkalkulowali w romans jakies ryzyko, to ich sprawa co zrobili, nie Wam ich obwiniać!!!! o zgrozooooo!!!!!!! Dajcie kobiecie spokój, chyba taki był układ -mały romansik i koniec. koleżanko, na faceta nie bacz, nie rozwiedzie się. Daj mu tylko chlodno do zrozumienia ,że nici z waszej dalszej znajomości, bo może narobić Ci kłopotów, musisz byc stanowcza. Osobiście uważam ,że jesteś w porządku Pijak 1969

Gość mjugoaa
skurwysyn brzmi lepiej niż chuj

Gość same porzucone stare żony tuta

Gość Atyautorkooooo
To jesteś wolna czy mężatka? Bo jeśli wolna to się nie dziwię, pewnie szukasz zaspokojenia seksualnego byleby nie z pierwszym lepszym żulem

Gość asdsm
Kobieta która ma swój system wartości i zyje wg porzekadła "nie rób drugiemu co tobie nie miłe" jest uważana za ciemnogród i zacofaną? Coś z tobą pijak nie tak.

Gość kochanka żoną
Oceniłyście mnie- słusznie czy nie, ale oceniłyście. Ale odpowiedzi nie uzyskałam nadal. Sytuacja kręta, naganna. kiedyś by mnie ukamienowano. Wy zrobiłyście to słowami - Racja!!!! Ale nie do końca. Ku**ą nie jestem i nie byłam. 3/4 z was prowadzi się gorzej niż ja. Ja romansowałam z żonatym - katastrofa, wy puszczacie/łyście się na prawo i lewo z kawalerami. To wolno?

Gość Atyautorkooooo
A dajcie już spokój. Będzie dobrze - pójdziemy na pogrzeb:D

Gość cdarg
Autorko, nie porównuj romansu z kawalerem a żonatym bo to dwie różne sprawy. Nazywam sprawe po imieniu, kurestwo to kurestwo i nie ma zmiłuj i żadnych odstępstw

Gość jak ja bym tak chciała
Nie kurestwo to kurestwo, czy z żonatym, czy z kawalerem :D Same idealne nieskalane kobiety na tym forum! Pięknie!

Gość anty..
jak ja bym tak chciała Nie kurestwo to kurestwo, czy z żonatym, czy z kawalerem Różnica polega na tym, że przez romans z żonatym możesz zwichnąć komuś życie. Zonie a przede wszystkim dzieci.

Gość same porzucone stare żony tuta
"Ale odpowiedzi nie uzyskałam nadal." moja droga, jakiej odpowiedzi, skoro żadnego pytania nie zadałaś :-O

Gość ja nie rozumiem gdzie
masz problem? po jaką cholerę z nim sypiałaś? a teraz, powiedz mu po prostu że jesteś sprzedajną dziwką i nei chcesz być z palantem, który zdradza własną żonę. gdzie ty widzisz problem?

Gość kochanka żoną
Jak się go pozbyć? Flirt romans -był. Jak zmusić go do pozastawienia stanu jakim jest. On z żoną, dziećmi...

Gość .ale jazda.
cipka swędziała i teraz masz problem? oj biedactwo :D

Gość kochanka żoną
Do - ja nie rozumiem gdzie - i to jest pomysł. Ciekawe czy poskutkuje.

Gość Atyautorkooooo
O kur... a powiedz mu, że był kiepski w te sprawy a ty masz już nowego i krótka piłka

Gość naważyłaś piwa
Ale pojechały po Tobie!!! Nikt nawet nie zauważył,że o coś pytałaś :) Nie znajdziesz tu odpowiedzi,więc lepiej juz nie czytaj kolejnych obraźliwych wypowiedzi. Kończąc bez poprzedniego żartobliwego tonu , już na poważnie powiem NAWARZYŁAŚ PIWA,WIĘC JE WYPIJ

Gość benben
byle by sie odczepił a nie łaził za Toba i nie uprzykrzał zycia

Gość Andzinsan
Warto było zadać pytnie przed puszczeniem się z facetem żonatym ? Nie wierzę żebyś była kiedyś dobrą żoną i nie zdradzała swojego męża ,bo przecież dla Ciebie to bułka z masłem przespać się i koniec każdy wraca do swoich rodzin coś to nie halo!!!

Gość basko
poprostu spotkaj sie z nim i pogadaj tylko nie jecz ze to czy sramto tylko prosto z mostu przez 5min max, sorry kolego, bylo milo sie skonczylo ja nie widze z toba zadnej przyszlosci plus najwazniejsze ja jej nie chce! tak ze cu never! wychodzisz, zmieniasz numer i kropka, bedzie staral sie o kontakt - zlewaj tylko konkretnie. poza tym nalezalo ci sie...ze malzenstwo, ze dziecko, ale dodatkowo druga ciaza...wow masz tupet, facet tez kupa skurwysyna ale glowa siwieje a dupa szaleje..biedna kobita i dzieciaki...

Gość a jeśli kobieta
nie wie że spotyka się i sypia z żonatym to też jest kuurwą?

Gość mjugoaa
dokładnie dupa szaleje ... czego to si nie zachciewa... ma być żonaty, a żona ma być w ciąży jakie wymagania.. a nie było to sobie poszukać kogoś kto wolny jest? jedyne czym możesz wywabić swoje grzechy to dać mu nauczke żeby już nigdy ni zradzał,a żone nosił na rękach. Zrób z nigo śmiecia i niech w to uwierzy!

Gość anty...
kochanka żoną Oceniłyście mnie- słusznie czy nie, ale oceniłyście. Ale odpowiedzi nie uzyskałam nadal. Sytuacja kręta, naganna. kiedyś by mnie ukamienowano. Wy zrobiłyście to słowami - Racja!!!! Ale nie do końca. Ku**ą nie jestem i nie byłam. 3/4 z was prowadzi się gorzej niż ja. Ja romansowałam z żonatym - katastrofa, wy puszczacie/łyście się na prawo i lewo z kawalerami. To wolno? Każdy sądzi według siebie. Osądziłam cie surowo ponieważ żyję innymi kryteriami. Brałabym pod uwagę uczucia innej kobiety, to że niszczę cudzą rodzinę a przede wszystkim to, że wiadomość o romansie mogłaby dotrzeć do żony i doprowadzić do poronienia lub innych komplikacji ciążowych które dochodzą wskutek stresu. Dziwne że takich rzeczy nie brałaś pod uwagę. Gdybyś była moją koleżanką również powiedziałabym co o ty myślę. Nie mam zamiaru usprawiedliwiać takiego postępowania

Gość Andzinsan
Znasz to- Żyj tak ,żeby nikt przez Ciebie nie płakał . Mam na myśli żonę i dziecko twojego kochanka,bo to Ty zgotowałaś im rozpad rodziny.

Gość kochanka żoną
Myślę, że i tak się rozejdą. To kwestia czasu. Ratować można , jeśli jest co ratować. Można być ze sobą dla dzieci. Może nawet lata, ale finał jest zawsze ten sam - nienawiść i bycie ze sobą z rozsądku. Ja wiem co zrobię pośrednio mi w tym pomogłyście. Tak jak uciekłam przed latym, tak teraz zniknę... To jedyny sposób. Nie będę się tłumaczyć, nie będę mu tłumaczyć. Na to nie ma wytłumaczenia. P.S. Wszystkie ŻONY, PANNY i tak wszystkie jesteśmy zdradzane. To w naszych muzgach zakodowałyśmy sobiem że to napewno nas nie będzie dotyczyło!!!!!! Która z nas tego nie przeżyła? Ta która odpowie "JA" niech żyje w błogiej nieświadomości.

Gość .ale jazda.
autorko, już wystarczająco się tutaj skompromitowałaś, nasi faceci nas zdradzają? być może, z takimi kur... jak ty

Gość 010101000
Boże dajcie jej spokój. Tak ,to jest na forum ,jak ktod prosi o radę-wstyd. Do autorki.Jestem pewna ,że on się z zoną nie rozwiedzie.Daj mu czas.Za 2 miesiące urodzi mu się dziecko.Napewno zoastanie z rodziną. Pozdrawiam!!

Gość a teraz wyobraz sobie...
Masz męża, składał Ci przysięge, dziecko w drodze, brzuszek duży, cieszysz sie, a on romansuje z jakąś lafiryndą... Rozbijasz rodzinę nie tylko tej kobiecie, ale też dzieciom. Poza tym to jest niepoważny facet, składał przysięge i teraz co? Myślisz, że jakbyś Ty została jego żoną to inaczej by było? A teraz nie wiesz co masz robić? Biedactwo... W sumie to obydwoje jesteście siebie warci. Ty i ten przygłupiasty niedojrzały facet.