Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka żoną

kochanka żoną?

Polecane posty

Gość kochanka żoną

Mam problem.... Otuż latem miałam krotki i intensywny romans z żonatym facetem. Było miło i tak chciałam to zapamiętać.... Niestety facet jak to facet, zakochał się we mnie i chce się rozwieść. Przerażona jestem!!!! Dla mnie to był tylko wakacyjny romans! Nie pomagają tłumaczenia, prośby, przemawianie do rozsądku. POMOCY

Gość naważyłaś piwa
musisz je wypić. Tak poważnie,to może zacznij go ignorować.Może zrozumie,ze nie chcesz dalej tego ciągnąć

Gość ale jemu wolno się rozwieść
ale jemu wolno się rozwieść skoro taka jego wola a ciebie przecież nikt nie zmusza byś za niego wychodziła :-P więc w czym masz problem jak chce to niech się rozwodzi :-O

no tak tylko będzie miała rozbite małżeństwo na sumieniu:(

Gość kochanka żoną
Za dwa miesiące urodzi mu się drugie dziecko. Problem w tym że robi to dla mnie.... Czuję się winna. i co tu dużo gadać JESTEM WINNA

Gość naważyłaś piwa
Robi to dla Ciebie,mimo,ze Ty tego nie chcesz???Nie rozumiem.Jeśli go odrzuciłas ,po co chce sie rozwodzić???

Gość kochanka żoną
Jestem jego jak on to mówi "niedoścignionym marzeniem młodości" które się ziściło. Dlaczego to robi? Jak sam powiedział nie pozwoi mi teraz uciec, zniknąć z jego życia jak przed laty...

Gość protkowa
woli uciec?niedawno spłodził dzieciaka a teraz chce uciekać?hm

Gość naważyłaś piwa
No to nie ma Ci czego zazdrościć.Ty nie chcesz tego związku,on nie da Ci uciec.Jaki będzie finał ? Przekonasz go ,czy uwikłasz się w jakis chory układ?

Gość protkowa
moim zdaniem-podjęłaś decyzję o tym ,żeby zadać się z żonatym...to teraz powinnaś ponieść konsekwencje.....uha uha najlepiej niech cie spalą na stosie....

Gość naważyłaś piwa
zajrze potem

Gość kochanka żoną
układ? Dla mnie to było proste....wakacje, flirt, romans i wracamy do własnego życia. Jak go przekonać, że nie jestem dla niego..? Nie wiem. Nic nie przemawia do niego, żadne prośby odwoływania do jego rodziny, do dziecka które mu się urodzi. Nic!

Powiec mu, że kogoś poznałaś i się zakochałaś... udawaj że spotykasz się z kimś...

Gość kochanka żoną
Jest to sposób? Ale czy na długo? Prędzej czy później wyjdzie, że to spektakl stworzony dla niego. No cóż- jak słusznie zostało zauważone sama nawarzyłam tego piwa więc muszę go wypić. Nic tutaj chyba nie wymyślimy.

Gość protkowa
a nie miałaś skrupułów jak z nim romansowałaś a jego żona w ciąży chodziła?...tez jesteś kobietą-też będziesz kiedyś żoną-ciekawe co ty powiesz jak kiedyś tobie się przytrafi taka historia-wyobraź sobie -ty z brzuchem a twój mąż z kochanką w wakacyjnym wirze romansowym ...

Gość ale jemu wolno się rozwieść
pzu "no tak tylko będzie miała rozbite małżeństwo na sumieniu" nie ona, bo ona się nie rozwodzi, ona jest wolna i może robić co jej się podoba jeżeli w ogóle to ten facet będzie miał na sumieniu własne małżeństwo, ale to nie jest problem autorki :-P

Gość protkowa
nie chcę cię oceniać-może nie jesteś taka zła...ale....zastanawiaj się najpierw z kim się zadajesz-bo skrzywdzić kogoś i zrujnować komuś życie jest bardzo łatwo

Gość chyba sobie pochlebiasz

Gość protkowa
no tak-pewnie-tylko on będzie temu winny-ona jest wolna i może robić co chce-nie odpowiada za to ,że weszła z buciorami w jakieś małżeństwo??? nie widzisz tu winy?

Gość niech się żonaci pilnują
niech się żonaci pilnują, przecież nie są dziećmi, nikt ich nie niewoli i wiedzą komu i jaką przysięgę składali :-P

Gość do protkowej
ja też nie widzę JEJ winy, jak większość normalnych ludzi ona jest wolna, nikomu nie slubowała, nie ma zobowiązań wobce jego żony!!! za związek są odpowiedzialni ci co go tworzą, a nie wszyscy dookoła - nie przesadzaj z tym 'rozbijaniem małzeństwa", to nei dzbanek :o facet ma być wierny i lojalny, nei obca baba, bo on przysięgał! a jak on będzie miał 6 kochanek, to on dalej niewinny tylko te 6 co zbałamuciło biednego misia? :p pomyśl trochę, a nie rzucaj przechodzonymi banałami :o :o

Gość protkowa
zgadzam się z wypowiedzią powyżej-niech się zatem pilnują zonaci-a młode i samotne niech szukają młodych i też samotnych,,,

Gość kochanka żoną
Przysięga przysięga- zgadzam się. Zadam pytanie - protkowa Ty jesteś chyba w związku małżeńskim, więc wiesz, że facet któremy jest dobrze w związku nie szuka szczęścia poza nim. Dlaczego Panie mężatki nie dbacie o Swoich mężów, nie zaskakujecie? Wlazłam z butami w związek, ale nie do końca. Nie chcę, żeby się rozwodził. Postawiłam sprawę jasno! Nie miałam pojęcia że byłąm "marzeniem".

Gość protkowa
no pewnie-to brzmi prawie jak zachęta-wolne panienki-nie miejcie skrupułów bierzcie się za żonatych-to nie będzie przecież wasza wina....

Gość kochanka żoną
Tu nie chodzi o winę. Wina jest po obu stronach. Tylko jedna chce się wycofać, druga brnie w to dalej

tak protkowa, my młode i wolne będzie od tej pory napadać na bezbronnych małzonków, którzy nie potrafią sie obronić i będziemy ich gwałcić i przymusem do sądu do rozwodu prowadzić. A i skupimy swoje niecne działania przede wszystkim na mężach z małym dzieckiem i drugim w drodze w brzuchu takich idiotek jak ty :-P 🖐️ idę na odłów tych bezsilnych misiów, może ze 4 dziś ułowię :-P

Gość protkowa
do kochanki żoną-tak jeszcze jestem mężatką ale już nie długo-przydażyła mi się historia-z drugiej strony-to ja byłam żoną...nie dbałam o męża? pracowałam ,zajmowałam się domem dzieckiem-jeszcze ze mnie kawał laski jest...:-0 dopóki był w domu wychwalał mnie do wszystkich swoich kumpli-jaka gospodarna jestem itp....a jak wyjechał za granicę i poznał tam-młode ,świeże mięsko-to nagle okazało się ,że żle gotuje i w ogóle jestem do niczego.Przecież żonaty facet ,nigdy nie powie panience ,którą chce poderwać ,że ma dobrą żonę

"Przecież żonaty facet ,nigdy nie powie panience ,którą chce poderwać ,że ma dobrą żonę" jak kocha to nie podrywa panienek :-P taka smutna prawda o twoim byłym małżeństwie :-D

Gość protkowa
dobrze,że się chcesz się wycofać-nie chcę cię potępiać...chociaż pewnie nie jestem obiektywna :-0 sama rozumiesz czemu