Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słoneczko17

Niepełnoletnie mamusie .

Polecane posty

I wy myslicie ze to mnie i ją zlamie ? Nie moja dziewczyna nie ma pieska bo jej mlodszy brat ma alergie na zwierzaczki (siersc) ;)

Gość PIotrek który lubi szminki
i kobiece stronki, to chyba tranwescyta...

Gość Ale co ma złamać
szukasz tu akceptacji takiego nieodpowiedzialnego zachowania?

Akurat nie możecie niczego odczytac z mojej wypowiedzi Nawet kur.wa mac moge wam powiedziec dlaczego . Mam na imie Piotrek i moja dziewczyna jest w 5 miesiacu ciazy . Jedyne co zrobila na tym forum to opisala chorobe naszego dziecka a raczej jak napisalem powyzej doradzila . Przedstawialem sie jako ona i teraz dam ewam definicje : jestescie puste bo skoro jak pisalem za nia '' moje dziecko jest chore na serce'' to z doswiadczenia powinnyscie wiedziec ze nie mozna denerwowac kobiet w takim stanie . ale takie su.ki oczywiscie sa super odpowiedzialne I tu was mam . Dzieki wam moja kobieta juz by poronila narazie najbardziej odpowiedzialne polki jesteś jednak nie tyle nieodpowiedzialna ale też żałosna:O tak, tak na pewno napisał to chłopak i to nastolatek:D to chyba napisała dziewczyna, która chciałaby by jej facet tak napisał:P I litości, ale poronić z powodu przeczytania kilku postów? Nie wmawiaj sobie aż takiej wrażliwości.

Gość hehhehahhahahahhahahaha
uśmiałam się jak nigdy niedojrzałością tej/tego słoneczka

Gość ...i zmień stopkę
bo jest niepoprawna gramatycznie. :p

Gość 888
takie niepełnoletnie mamusie zniszczyły sobie młodość tą swoją nieodpowiedzialnością, przecież taka 16-17 latka co ona może wiedzieć o życiu a tym bardziej o wychowywaniu dziecka, nie wszystko jest takie kolorowe jak im się wydaje. Dlatego prawnymi opiekunami ich dzieci sa rodzice i tak naprawdę rodzice tych mamusiek wychowywują te dzieci .

A wy jestecie tepe i udajecie dobre matki ! A tak naprawde macie w ch.uj dlugów i wasze dzieci nie pamiętają kiedy ostatni raz siedziały na komputerze bo ich mamuski caly czas siedza i komentuje wspaniale zycie innych ;) A dziecko i tak by jej zrobil ! Jak nie w wieku 16 lat to 17 .. I chu.j wam do tego bo to nasze zycie !

Gość poronienie po przeczytaniu
posta... hm...a kto tu kazał Ci wchodzić?...kto zaczął tę niewybredną historyjkę?... kto jest tak nieodpowiedzialny?...kto spieprzył sobie zycie?

Gość no sloneczko coraz
bardziej mnie rozbawia.... stwierdzam ,że faktycznie jest bardzo dojrzała i odpowiedizialna.:classic_cool:

Gość słoneczko czy przed paroma
chwilami wzięłaś trawkę lub coś mocniejszego?

Gość no teraz zaczyna wychodzic
cała dojrzalosc ze słoneczka.

Gość no to przez ciebie dziewczyna
się wykrwawiła!!!!!!!!!!!Ty morderco!

dzieciaku ja nie wyglądam grubo, nie wypisuj głupot, bo mnie nie znasz i na oczy nie widziałaś. Pisałam, że byłam w ciąży w młodym wieku jakbyś u umiała czyta to byś się teraz nie pytała.

Zostalam matka w wieku 16lat.Nie palilam,nie pilam i nie imprezowalam.Uczylam sie b.dobrze-bylam w pierwszej piatce klasowej.Idealna coreczka.A tu taki szok.Nie bede Ci p[isala,ze rozpoczecie wspolzycia w tak mlodym wieku jest wynikiem braku czegos,czego nie dostalas w domu rodzinnym Zrobilam sobie miesieczna przerwe i wrocilam do szkoly w trybie dziennym.Bardzo chcialam byc znowu taka zwyczajna uczennica i nastolatka jak moje kolezanki Niestety wszystko zmienilo sie diametralnie.Po szkole zajmowalam sie dzieckiem.Noce sluzyly nauce.W przerwach przewijalam i karmilam syna.W szkole zasypialam na lekcjach ale wszystkim,ktorzy mnie wytykali chcialam udowodnic,ze dam sobie rade.Pokazac,ze jestem dobra matka mimo,ze spisali mnie na straty Dalam rade.Dzisiaj sasiad,ktory mnie wytykal,jadac winda potrafi powiedziec-gratuluje syna,jaki wychowany i kulturalny nastolatek:) Poradzilam sobie i naprawde jestem dumna:) Macierzynstwo to piekne i zarazem ciezkie chwile.Mlodej mamie niestety jest duzo trudnie,gdyz nagle z dziecka musi stac sie osoba dorosla,odpowiedzialna nie tylko za siebie Zycze Ci tych samych slonecznych dni i zeby te szare,smutne szybko mijaly:)

Gość na razie piszemy oddzielnie

EwelinaEwa dzieciaku ja nie wyglądam grubo, nie wypisuj głupot, bo mnie nie znasz i na oczy nie widziałaś. Pisałam, że byłam w ciąży w młodym wieku jakbyś u umiała czyta to byś się teraz nie pytała. napisala to dojrzala osoba !!!!!!!! Kocham Cie za to ze to napisalas . I teraz przeobrazcie sobie to tak : Jebie mnie to co myslicie o mojej kobiecie i o tym ze jest w ciazy w takim wieku bo to nie wy bedziecie pieluchy zmienialy .

Gość no nie my....
zapewne ta niewątpliwa przyjemnośc spadnie na dziadków.

pomyliłam się, zmęczona jestem i dlatego tak napisałam. I tak jestem starszą od ciebie dziecko studiującą(czego ty pewnie na nawet nie dokonasz z takimi błędami) kobietą.

Gość pieluchy to będą zmieniać
dziadkowie albo rodzina adopcyjna...

Gość więc więc więc

Gość pieluchy to będą zmieniać
no to chyba samo dziecko będzie je sobie zmieniać

Ewelinko chcesz pogadac z moja kobieta to Ci jakos dam jej numer gg . Bo ja naprawde tyle co chcialem do sie dowiedzialem ;) Że jednak młodsze matki są mądrzejsze .