Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roksana Malinowska

Mój facet nie akceptuje moich kolegów i jest o nich zazdrosny

Polecane posty

Gość aleo
jw. i ty sie dziwisz, ze cie zdradzali z takim postepowaniem nikt nie bedzie cie traktowal powaznie

Gość typ zaorany
Proponuje 3 dni w tygodniu Twojego chłopaka z dziewczynami i będzie dobrze:)W końcu nie zawsze jesteś Ty jeszcze są inne;)Ah!Zanim go ustawisz do pionu to on już Cie dawno zostawi,bo niby z jakiej racji Tobie wszystko wolno,a mu nie?;)

a tak serio to dlaczego traktujesz go jak swojego faceta? oprocz tego ze z nim sypiasz niczym nie wyroznia sie od tych Twoich kumpli...

aaaa i nie zdziwie sie ze on bedzie kolejnym ktory Cie zdradzi - bo w koncu zaden nie wytrzyma z taka paniusia. Dlaczego on i jego poprzednicy mieliby sie starac skoro ty wolisz kumpli? skoro wolisz kumpli to oni wola takie ktore beda im wierne :) masz juz odpowiedz dlaczego faceci to chuje i chamy :) biora przykład z Ciebie.

Gość typ zaorany
Tak poza tym to co to za jakieś kalkulacje:)Jestem w związku,bo chcę,poświęcam czas swojej kobiecie,bo chcę,dobrze się przy niej czuje i mam gdzieś spotkania z koleżankami,wolę pójść pobiegać:)Tak serio to nikt nikogo nie powinien ograniczać,albo ktoś myśli,albo nie.Skoro ważniejsi są znajomi to po co dziewczyna?Nie mówię o zerwaniu znajomości,ale o jakieś kalkulacji:)Z chłopakiem widzisz się np. 3 razy w tyg.a ze znajomymi z 2-3 razy w miesiącu,ale bez przeginki 3 razy w tyg:)

Gość co za idiotka

to ,ze nie chcesz sie skupic na swoim chlopaku jest mechanizmem obronnym przed mozliwoscia bycia zraniona. jezeli nie zaangazujesz sie w zwiazek na sto procent to myslisz ,ze sie uchronisz przed bolem rozczarowania. kontakty z kolegami wydaja ci sie bezpieczne pod wzgledem emocjonalnym, a jednoczesnie daja przyjemnosc, dlatego tak ich bronisz. mysle ,ze twoje zachowanie jest motywowane strachem a nie wyrachowaniem.nie kaz placic swojemu obecnemu chlopakowi za zle doswiadczenia z przeszlosci.

"Facetowi z zasady nie nalezy ufac" - Ale Twoi "koledzy" to też faceci, wiesz? Rozumiem, że im nie ufasz? A z potulnym facetem są dwie możliwości - albo go rzucisz bo taka potulna pierdoła albo on się wkoorwi i rzuci Ciebie.

jesuuuu no ale przeciez nie mogą istnieć takie laski :O czy ten twój facet ma klapki na oczach czy jest jakiś głupi że ciągle z Tobą jest :O (bez obrazy dla faceta)

Gość kasparov
Malinowska, twojemu chłopakowi polecam, żeby cie kopnął w 4 litery: noga - dupa - klamka - drzwi w trybie natychmiastowym

żałosna jesteś :/ ciekawe czy Tobie byłoby mi miło gdyby Twój facet miał Cię w dupie i przesiadywał z koleżankami super zajebistszymi od Ciebie, na bank byś się srała bo co on może z nimi wyprawiać, nie?

Gość TH is IT
Oni cie dotykają ?