Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość audycja dla młodych słuchaczy

nie mam ochoty na zbliżenia bo mąż przytył

Polecane posty

Gość audycja dla młodych słuchaczy

tyle się mówi i pisze tym,ze faceta już nie kręci partnerka gdy przestanie o siebie dbać-u nas jest odwrotnie.Jestem po 2 porodach i staram się trzymac formę.To mąż z miesiąca na miesiąc robi się coraz bardziej zapuszczony.Dba bardzo o higienę-i strój.Ale jego sylwetka robi się tragiczna.Wyhodował sobie wielki brzuch.I nie jest to wina tego,ze jemy tłusto-chude wędliny,chude mięso-tam gdzie się da zamiast majonezu i smietany jogurt.Mąż ma siedzący tryb zycia,a poza tym jesli w poblizu są słodycze to nie potrafi się opanować.Pije hekolitry cocacoli-w zasadzie to on jezdzi na zakupy bo ja malutkim dzieckiem nie bardzo mogę.Na zakupach oczywiscie laduja w koszyku czekolady,słodzone napoje,parowki itp.Kiedy mu mówię,że nie powinien tego jesc-ostentacyjie wyrzuca do kosza.Nie dociera do niego,żeden argument.Jak tylko ppodejmuje ktokolwiek z rodziny temat diety -jest awantura i obrazanie sie.Z e ciężko pracuje/to prawda/ i ma chyba prawo miec za to choc troche przyjemnosci.Z tego wszystkiego zaczęłam unikac zblizen.Po prostu mnie nie kreci juz tak jak dawniej.Mam dylemat-powiedziec mu o tym czy nie..

Gość znam ten problem
:o

Gość ile waży
???????

oczywiscie ze powiedz! ja dzis ze swoim narzeczonym klocilam sie o to, dokładnie o to samo! tyle, ze on sam wie, że jest znacznie za gruby ( jak sie poznalismy byl szczuplutki i wysportowany ), przez niemal 5 lat przytył ponad 30 kg.

Gość audycja da młodszych słuchaczy
-wazy 103kg/wzrost 187/ -obiady są jednodaniowe-np piers z kurczaka,ziemniaki/mało/ duzo surówki-problem w tym,ze on ten obiad zjada o...18-19 czyli jak wroci z pracy.

Gość aleee ee
tobie tez nalezy sie przyjemnosc wiec mu to powiedz facet z brzuchem i wilekim tylkiem jest malo sexowny ,wiem cos o tym:o powodzenia 🖐️

Gość audycja dla młodszych słuchacz
skaa-ale wytoczyła najpowazniejsza bron-czyli łóżko?

Gość profesó oksfordu
niech sie zapisze na siłownie

Gość jacieeee
oj jak przekroczył setke to teraz będzie trudno zgubić

ale własnie o łózko chodzi. wiesz jak ciezko kochac sie z kims kto ma brzuch jak pilka lekarska? nie ma pozycji, która byłaby w takiej sytuacji wygodna, juz nie mowiac o pociagu fizycznym.

siłownia,bieganie-wszystko już przeerabiał.Był na 2-3 treningach,przy czwartym słyszałam:kochanie fatalnie się dziś czuję,ale jak chcesz pójdziemy na siłownię.Nie muszę już mówić,że piątego i szóstego razu już nie było.

skaa-tak własnie z tymi pozycjami jest tak,że jesli już dochodzi do seksu chcialby tylko aby lezal na plecach a ja po nim skakała:/

Gość bravo autorko
:) Wreszcie dokopałaś tym wszystkim "macho", co tylko wytykają jakie to ich zony po ciąży są zaokrąglone, a własnych przywar cielesnych nie widzą:)

Gość wRodzinie
Kochane dziecko! Odmów natychmiast 10 zdrowasiek, bo Pan Bóg paczy...

Gość vedere
Prawda jest taka, ze jak facet sam nie bedzie chcial cos ze soba zrobic i nie podejmie jakichs dzialan(bo samo chcenie to za malo), to nic nie wskorasz. Porozmawiaj z nim powaznie i szczerze bez bawienie sie w owijanie w bawelne.

Gość ja mialam podobnie
mojego faceta flakowaty brzuch zwisal mu nade mna jak sie kochalismy mosjonarska mnie opychala, tez nie chcialo mi sie seksu zaczelam go pukac po brzuchu - probowal mnie podszczypywac w moj - ale moj jest dosc maly i jedrny odchudza sie i juz mu spadl