Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarek_134

Czy zrobiłem coś złego??

Polecane posty

Gość Jarek_134

Witam! Chciałbym się Was zapytać czy to co zrobiłem to coś złego? Otóż moja żona weszła na Naszą Klasę na mój profil i pokazałem jej moją koleżankę ze szkoły średniej mówiąc że z nią spałem oraz że była dobra i dała radę. Zona obraziła się, że w taki sposób to powiedziałem, ponieważ stwierdziła, iż ja porównałem ją do tej kobiety, jednocześnie mając w podtekście, iż to ona jest w seksie beznadziejna. Proszę o odpowiedz zarówno kobiety jak i fACETÓW

Gość to ci jarku napisze
a jak ty bys sie czul gdyby to zona pokazala ci kolege ze szkola i powiedziala o nim ze sie z nim kochala, ze byl dobry i dal rade ???

No wlasnie jak ty bys sie czul na jej miejscu? Moze nie miales nic takiego na mysli, ale mnie tez by to zabolalo. Uwazam, ze w zwiazku nie powinno sie wogole gadac na temat seksu z bylymi partnerami. Po co. Bylo minelo.

Gość poprawka
ja bym pokazała ci jakiegoś kolegę i powiedziała to samo, oczywiście w odpowiednim czasie albo wypomniała podczas seksu ;P weź z nią pogadaj, bo dziwnie to wygląda bez wytłumaczenia... weź jej powiedz, że jej do niej nie porównywałęś że z nią ci najlepiej i dlatego też jesteście razem.... Boże jak te chłopy nie myslą :D

I po co jej ją pokazywałeś i mówiłeś, że była dobra w łóżku? Chciałeś poczuć się lepiej? Kopnełabym cię w d**ę i tyle, przerabiałam już podobny przypadek :O To takie dowartościowywanie się kosztem innej osoby. I to jeszcze żony! Współczuję jej takiego faceta.

wow,za takie slowa tez bym sie obrazila...przepros zone i daj jej do zrozumienia,ze teraz to ja kochasz,i ze ona jest najlepsza:)

Gość miałam podobnie
Mój mąż jeszcze przed ślubem chwalił się że chodził (i sypiał też) z Amerykanką. No i jego cała rodzinka oczywiście też piała z zachwytu nad tą dziewczyną, że taka piękna i na dowód pokazali mi zdjęcie. Dziewczyna przeciętna, ze strasznie okrągłą twarzą i bardzo cienkimi włoskami. Czułam się podle choć nic mi absolutnie nie brakowało, miałam super figurę, twarz niczego sobie a szczególnie moim atutem były (i są nadal) bardzo gęste, zdrowe włosy. Ale że byłam bardzo skromna i nieco zakompleksiona to nic na to nie odpowiadałam. Aż pewnego dnia po chóralnych zachwytach jaką to piękną Amerykankę miał mój facet, nie wytrzymałam i wygarnęłam im: "W czym niby ona taka piękna? Twarz jak d... Tatara i te pięć włosków na krzyż..." Zamknęli się i skończyło się.

Gość MMMery
UUUU... Facet... Powiem Ci tak: jak już masz coś wspominać o seksie z byłymi to mów, że był taki sobie. Nawet jeśli musisz kłamać. Ja nie raz przeżywałam coś takiego co Twoja żona ( i nie tylko w kwestii seksu). Zawsze i wszędzie musisz dawać do zrozumienia, że to Twoja obecna partnerka jest the best from the best!!! Pod każdym względem. Bo później to ona czuje się niedowartościowana, później nieszczęśliwa...