Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -AaHaA-

CZY JESTEM GRUBA???

Polecane posty

Gość -AaHaA-

Mam: 23 lata 172 cm wzrostu 73 kg wagi Pytanie jak w temacie.

Gość MDFLGJD
no raczej...

Gość no pewno ze tak

Gość waleryana
To zależy, jaką masz substancję, ale nie ma bata - przy kosci jestes na pewno. Mozesz byc fest gruba, mozesz byc trochę przy kosci, ale szczupła nie jesteś na pewno

Wcale nie jesteś gruba. Po prostu masz .... solidną obudowę :)

Gość -AaHaA-
Do pewnego momentu tak. Ostatnio przytyłam 3kg (przez wakacje) i to zaczyna mi sie nie podobać. Z momi 70 kg czułam się zupełnie dobrze. Jem to co chcę i ile chcę. Nie odchudzam się i nie ruszam zbyt wiele. Mam krągłe biodra i lekko wystający brzuszek.

Gość -AaHaA-
Właśnie. Dużo osób mówi że mam solidną budowę. A może sie tylko usprawiedliwam?

Gość ja mam 174 i waze 62
i chce schudnac do 58 bo tu troche sadelka i tam troche

>ja mam 174 i waze 62 >i chce schudnac do 58 bo tu troche sadelka i tam troche To sadełko to się nazywa pupa i biust, bez tego kobitą się nie jest...:p Autorko, to już prędzej po wymiarach coś by się dało powiedzieć, bo może np jesteś umięśniona.

Męskie gusta w tym względzie są mocno zróżnicowane. Nie stwarzaj sobie problemów, a jeśli źle się z tym czujesz, to twoja waga zależy wyłacznie od Ciebie :)

Gość -AaHaA-
Nie szkoda życia na odchudzanie?

Gość a ja mam 174 i waze 62
hmm a skad ty to wiesz?? ;p no tak to prawda ale chcialamym miec troszke szczuplejszy tyleczek i uda piersi moga zostac ;p

Gość Caresiatko
Nie ja waze 2 kg wiecej:)

Gość -AaHaA-
No właśnie, nie chcę stwarzac sobie kompleksu mojej wagi. Cieszę się tym co mam. Noszę rozmiar spodni 40, bluzek 38. Chyba nie jest tragicznie. W każdym sklepie bez problemu znajde na siebie ciuchy.

Gość lokoiokk
ja mam 178 i 66 kg i ja uwazam ze mam solidna budowe a ty mysle ze masz troche za duzo

bo zwyzyli metki sorry ale taka prawda! ja jestem szczupla nie chuda a spodnie S/36 sa na mnie za duze kiedys S-ka byla naprawde mala a dzis?? mam rozmiar XXS a czasem sa za duze bluzi wieksze bo mam C bylo o tym w gazetach jak rosna ciuchy razme z ludzmi ;/ szkoda

to nie mysl o diecie tylko zasada mniej jesc i tyle slodycze odstaw gazowane biale pieczywo itd i ruch !!! przede wszystkim

Gość -AaHaA-
Tak? No proszę, nie widziałam. Tuniki kupuje S-ki bo nie lubie wielkich worków M i L.

no a S to powinno byc male dla mnie tuniki to sa jak worki nawet rozmiar XS ;/ mi tez ciezko jest kupic cokolwiek zrobili to bo to jest czysty marketing - niech sie kobieta cieszy ze ma rozmiar S a mimo to ze przez 5 przytala to nadal ma S ;d czemu nie wiadomo ze wiekszy popyt bedzie:)

Gość ze niby ciuchy rosna
???:o a w jakich to sklepach nibby?

w kazdym pisali o tym nie raz a same nie zuawzylyscie roznicy?? ze S juz jest duzaaaa , kiedys byla roznica miedzy S czy L a dzis? duzo mniejsza

Jakbyś się dobrze czuła z tym co masz, autorko, to nie pytałabyś się na forum czy jesteś gruba. I jeszcze się usprawiedliwiasz mówiąc, że ubrania dostajesz bez problemu. Nie pasuje ci twoja waga, to tak się nie opychaj. Każdy gruby człowiek się obżera, a przed innymi mówi, że przecież on nic nie je! Ludzie zróbcie coś ze sobą i zacznijcie dbać o siebie. I nie chodzi tu tylko o wasz wygląd, ale też o wasze zdrowie.

Gość -AaHaA-
Jestem gruba i wysoka. A o ironio noszę dzinsy-rurki i 10-cm szpilki. I czuję na sobie męskie spojrzenia ;)

Gość anastazja1234
to pytanie raczej czy jestem ciężka bo po wadze nie mozna zawsze poznać czy ktoś jest gruby.