Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -AaHaA-

CZY JESTEM GRUBA???

Polecane posty

Gość a to tylko rozmiar S
sie zwiekszyl?> a M i L to juz nie? daj linka do jakiegos artykulu, ja nic takiego nie slyszalam. wrecz przeciwnie, ze w Pl ciuchy sa mniejsze nic w innych krajach. i tak wlasnie jest.

Gość -AaHaA-
marika87 (pazurkisw@o2.pl) to jezeli ja waze 35 kg mniej niz ty i ty masz rozmiar S tuniki?? to jaki ja powinnam?? moja miseczka to B i wszystko jasne ;)

kazdy sie zwiekszyl ale ja to widze najbrdziej po rozmiarze S jak jeszcze z 5 lat temu byl na mnie dobry - waga ta sama a dzis nawet 34 czy XS sa za duze to chyba cos nie tak artykul byl w newsweeku

Gość -AaHaA-
Nie muszę się dowartościowywać, bo swoją wartość doskonale znam ;) Po prostu nie mogę uwierzyć, że szkieletory po 40-50kg dla kogos moga byc atrakcyjne. Drażni mnie też gdy dziewczynki kilkuletnie mówią że są za grube, bo zewsząd słyszą biadolenie o dietach i wymiarach. Po za tym kobiecie wypada gadać "jestem taka gruba, tu fałdka, tam fałdka". Jakby nie było większych problemów na świecie...

Gość marika a pamietasz ktory
to nr newsweeka? a caly czas sie ubierasz w tych samych sklepach? bo np. troll byl kiedus przezaczony dla dziewczt do 17 lat ( w strategii marketingowej) wiec ich rozmiary byly mniejsze niz w innych sklepach. teraz zmienil polityke, wiec rozmiary sa dla doroslych a nie dla nastolatek wiec sie zwiekszyly. zwroc na to uwage! tak samo w zarze mlodziezowej sa mniejsze nic w zarze basic.

Gość -AaHaA-
marika87 (pazurkisw@o2.pl) 25 kg B? ale chyba obwod 90 Nie. Obwód kupuje 70. Powinno byc wlasciwie 65 ale ciezko dostać :(

O i zaczyna się gadka, że szczupłe są nieatrakcyjne, a grube najlepsze w świecie :O Skoro znasz swoją wartość, to w czym masz problem? Bo już się pogubiłam...

Gość -AaHaA-
Co do TROLLA to musze sie zgodzic. Dół mam u nich L, górę M. Kiedyś spodnie zadne tam na mnie nie pasowaly ;)

48kg przy 165 to szkieletor?? no prosz cie mowie tu o sklepie np tally wail - gdzie rozmiarowka jest jeszcze pod mlodziezowa czy orsay... wiadomo ze zarza jest damska rozmiarowka i nie nastolatka tylko , 22 latnie mama i zona

Gość -AaHaA-
pączek z toffi O i zaczyna się gadka, że szczupłe są nieatrakcyjne, a grube najlepsze w świecie Skoro znasz swoją wartość, to w czym masz problem? Bo już się pogubiłam... Problem jest na przykład w Tobie. Masz kompleksy?

Gość no widzisz mariko
Ty dla sklepu bylas 5 lat temu nastolatka, dlatego to S bylo dobre, teraz jestes dla nich kobieta, wiec jest za duze. bo TOobie mimo wieku ksztalty sie nie zmienily, to sie zdarza, ale sklepy sa nastawione na standardowa klientele. a akurat TW dorownuje to normalnej rozmiarowki, bo mial zanizona dla nastolatek, teraz tez spolka o której nalezy informowala o zmianie targetu.

to w jakim sklepie sie powinny ubierac kobiety przy takiej wadze? ksztalty sie zmienily po 5 lat temu nia miala miseczki C owszem tylek taki sam

Jakieś na pewno mam:) A dlaczego ze mną jest problem? Bo się z tobą nie zgadzam? Chciałabyś, żebym mówiła jaka to jesteś szczupła, czy chcesz poznać prawdę? Prawdę, na którą zresztą nie jesteś przygotowana. Bo chyba sama siebie oszukujesz dziewczyno.

Gość sniezek23
jejku ja mam 168 wzrostu i waze 75 kg a 3 lata temu wazylam 50 kg ale nie moge tego porownywac bo teraz jestem po 2 ciazach i nawet jak bym schudla to nigdy nie bede juz taka szczupla w biodrach jak przed ciaza wlasnie dopiero teraz jestem kobieta a nie nastolatka i czas sie z tym pogodzic

Gość -AaHaA-
Nie mam zamiaru udowadniać że im większe tym lepsze. Są granice. Wiadomo, że jak człowiek nie jest w stanie zając tyko 1 miejsca w autobusie to coś jest nie tak (choć i na takie "przypadki" znajdują się amatorzy). Nie rozumiem po prostu jak można robić problem z tak mało znaczącej kwestii jak waga (za mała, czy też za duża) :)

Gość wklej foto bez twarzy
po wadze, to tylko takie sranie w banie:o

Gość -AaHaA-
Nie mam zamiaru udowadniać że im większe tym lepsze. Są granice. Wiadomo, że jak człowiek nie jest w stanie zając tyko 1 miejsca w autobusie to coś jest nie tak (choć i na takie "przypadki" znajdują się amatorzy). Nie rozumiem po prostu jak można robić problem z tak mało znaczącej kwestii jak waga (za mała, czy też za duża) :)

Gość ale czy TY autorko
masz schizofrenie?:o bo ostatni post kloci sie zupelnie z postem tytulowym!:o

nie ma czegos takiego, jak 'tylko przy kosci sa piekne', badz 'tylko chude sa piekne'...to wszystko zalezy od budowy :O niektore chooojowo wygladają przy kosci, bo są nieforemne, inne mają wszystko na miejscu...podobnie ze szczupłymi się sprawa przedstawia... ale wszystkim dobrze zrobią ćwiczenia

Gość Nr. 15 D
Marika87, wyglądasz jak dziecko - niestety- wzrost, postura, nawet twarz. Nie ma się co oszukiwać. Fakt,że "S" zrobiły się luźne można pewnie tłumaczyć tym, że zmieniłaś sklepy odzieżowe, na te bardziej dorosłe, gdzie rozmiarówka jest nieco większa. Wiem to sama po sobie, mam 179 cm, wymairy oscylujące koło 90-60-90, w Zarze basic noszę S-kę wszystkiego, natomiast, gdy kupowałam w Housie szorty przed wakacjami to ledwo zapięłam się w M-kę.