Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -AaHaA-

CZY JESTEM GRUBA???

Polecane posty

Gość -AaHaA-
marika87 (pazurkisw@o2.pl) http://www.michalekjunior.blogspot.com/ tu jest foto blog synka , mamuska tez jest i co wg ciebie ? szkieletor? Owszem, bardzo szczupła jesteś. Stosujesz jakieś diety czy po prostu zawsze taka byłaś? Muszę przyznać że jesteś na prawdę ładną kobietą. W też czerwonej sukience zabójczo wyglądasz :) A synuś przesłodki :*

Gość sniezek23
no widzisz niektore kobiety moga jesc duzo a nic nie przytyja a inne nic nie jedza i tyja wszystko zalerzy od klimatu i trybu zycia ja mialam ciaze po ciazy przytylam mam rozstepy i mimo to nadal czuje sie atrakcyjna

nie kupuje w typowo damskich a wymiary mam takie ja ty podobne 92/61/89 z hausa kupilam szorty S-ke i sa luzne ale z lnu to moga byc

Gość Do Mariki
A moim zdaniem jesteś trochę za chuda, chociaż generalnie bardzo zgrabna :)

Gość -AaHaA-
ale czy TY autorko masz schizofrenie? bo ostatni post kloci sie zupelnie z postem tytulowym! Temat to taka mała prowokacja co by burzę wywołać ;)

dziekuje Ci bardzo:) nigdy nie stosowalam zadej diety,, taka przemiana materii... jem po 21 , pije winko czy drinki, 3 razy w tyg codzinnie gofry lody czy slodycze gazowane czasem... ogolnie jem co chce w ciazy przytylam 9 kg - synek 3 kg wazyl

za chuda?? ee widzialam chudsze nawet jak bym chciala przytyc 2 kg to sie nie da, waga stoi w miejscu od lat mimo ciazy

Gość dziekuj Bogu za takiego farta
nie wszystki tak maja. i nie mysl, ze pozeraja tone jedzenia.

Gość Do Mariki
Też widziałam chudsze, ale takie jest moje zdanie :) No to Ci zazdroszczę, że możesz tyle jeść, bo ja kocham słodycze,jasne pieczywo, ale niestety wszystko mi idzie w tyłek :P

Kochana autorko co Ci wpadło do głowki, jasne ,że nie jestes gruba:) nie musisz mieć wymiarów 90/60/90 by wyglądać seksownie i kobieco...pamietaj ze najwazniejszy jest przede wszystkim charakter bo uroda przemija a dobre serduszko pozostaje na zawsze... głowka do góry :)

Gość a psik
marika a palisz papierosy ????

Gość a psik
bo wlasnie duzo osob tak ma ze jak pali to sa bardzo szczuple wiem to po sobie rowniez jak palilam to szczuplutka bylam a teraz przestalam i troche przybralam na wadze

Gość -AaHaA-
Wybaczcie ten "sprejowy" makijaż :P

kurde duzo nie widac ;p ale nie jesy zle :) mozesz lepsze dac? bo to drugie to tylko sukienke widac i czemu twarz zamazalas? nie masz sie czego wstydzic

nie marki ;p tylko mariki ;p wiem wiem ale nie ciagnie mnie do tego, tez mialam od pol roku plastry evra anty ona tez podobno odchudaja od 2 tyg nie mam i schudlam kg ;/ to juz nie wiem co jest ,moze za 3 ms przytyje chociaz z kg :)

Gość Czika-nia
DZIEWCZYNY MAJA RACJE, MOZNA BY STWIERDZIC TYLKO PO ZDJECIU. W KAZDYM BADZ RAZIE MASZ NA PEWNO KOBIECE KSZTALTY. STANIK 65 B-TROCHE MI SIE NIE CHCE WIERZYC. PISALAS ZE NIE CWICZYSZ-ZERO RUCHU TAK TEZ WIERZE ZE TE KILOGRAMY TO SADELKO NIE MIESNIE. NA OBECNE CZASY JESTES TROSZKE ZA PULCHNA, ALE JEZELI TY SIE Z TYM DOBRZE CZUJESZ TO INNI TEZ POWINNI! W KONCU TO TWOJE CIALO!!!

Gość Czika-nia
DO MARIKA 87!!!!ZAZDROSZCZE!!!!!FIGURKA REWELACJA!!!!! I CZY TEN SWIAT JEST SPRAWIEDLIWY:-/?????

Gość masz za duzo sukienke
;) moim zddaniem wygladasz ok. ale wiem, ze dla niektorych bedziesz grubasem, pulchna i tak dalej.

Gość -AaHaA-
Oczywiście mój błąd MARIKO :) Czika-nia nie dowierzasz moejmu rozmiarowi "góry". Tzn. wyglądam na mniej czy wiecej? :P

Gość -AaHaA-
Marika o to super :) Bardzo dobrze :)

wiesz zelezy jakiej formy wtanik jak mam z H&M kiepsko jakosciowe ;/ ale np mam 80 C a ja Triumf - to mam 70D co firma to inaczej