Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -AaHaA-

CZY JESTEM GRUBA???

Polecane posty

Gość -AaHaA-
Z h&m kupilam ostatnio 75b bo o mniejszym obwodzie to juz tylko C byly :(

Gość kupakakabana
a ja mam 176 i waze 83 kilo

sprobuj w triumfie fakt ze ok 100 czy 150 dasz ale stanik mam juz 1,5 roku i nic sie nei dzieje z nim super piersz sa ulozone dopasowany a z h&M to druty wypadaja jak w pralce pierzesz a ja tylko tak:)

Gość nie nie jestes gruba

Gość -AaHaA-
Cóż za ulga! :P

Gość -AaHaA-
U mnie nad morzem też :P Tzn przez chmurki tylko bardzo nieśmiało wygląda słonko

Gość wierrka
Autorko - nie wierzę, że na tych zdjeciach masz te parametry co podalaś. Na bank maz tam 3-5 kg mniej, o ile nie lepiej. Marika - jesteś śliczna

Gość -AaHaA-
Owszem wtedy ważyłam 3 kg mniej czyli 70. Tego lata przybyło mi tu i ówdzie i stąd ten cały wątek.

Gość -AaHaA-
Marika to nic dziwnego, że u Ciebie inna pogoda, bo ja z drugiego "końca" naszego morza - Gda

hehhehe:) jasne no lipa jest ale pojde z synkiem na spacer:) i na hustawke jak ja omine i nie bedzie chociaz sie chwile bujal to placze:) ze nie idziemy a ma dopeiro 13 ms i taki cwaniak

Gość -AaHaA-
Marika, jesteś młodą mamą. Wybacz moje niezbyt dyskretne a przede wszystkim niezwiązane z wątkiem pytanie. Czy nie żałujesz, że tak jakby pozbyłaś się szybko młodości? Porzuciłaś studia cz tez pracę???

heheh co ty wlasnie ja sie ciesze:) i celem bylo na studiach odchowac dziecko:) koncze studia od pazdz zaczynam prace pisac:) super mi idzie a pracuje w domu :) przy moim hobby ok 1000 na waciki jest ;d przy 2 h robieniu 4 razy w tyg:) mam meza starszego o 9 lat takze nie bylo co czekac dlugo na dziecko bo on juz taki mlody nie jest:) w grudniu 31 lat skonczy to czas na status tatusia:)

wlansie nei chcialam po studiach dziecka i znowu siedziec w domu 2 lata? tak to mam dwa w jendym :) za rok pojde do pracy a maly jako 2 latek do zlobka czy przedszkola:) siedzenie w domu mnie dobija;/ nudzi mi sie strasznie dobrze ze mam zajecie :)

Marika to ty byłas na tych zdjeciach z synem? i ty ważysz 70kg? chyba razem z nim! szczupła jesteś, super figura jak po ciąży!

Gość -AaHaA-
A to ile miałaś lat jak się hajtałaś? No i co to za "idealna" praca? Wybacz moją wstrętną ciekawość ;)

stylizacja paznokci:) robie od 16 jak maz jest w pracy cennik mam 50 zl od sztuki - babki:) ale wczoraj np robilam tylko french za 50 a dostalam 100 taki napiwek :) dzis mam znowu babke juto 2:) i tak ok 1000 wychodzi spokojnie 1,5 roku jestesmy po slubie:) a razem 3 lata

Gość -AaHaA-
anastazja1234 Nie, to ja jestem ta gruba, a Marika ta chuda ;)

marika ty 47kg wazysz? OŻ TY CHUDZIELCU! ale kształtne ciało masz- bardzo ładne. A-H-A na twoje foto nie moge trafić:/

AaHaa widziałm juz zdjecia- nie jestes gruba, na brzuchu nie masz tłuszczu raczej, masz raczej cieżkie kosci powiedziałabym- widząc wagę. Marika- jeszcze raz musze sobie ciebie obadac

Gość -AaHaA-
anastazja1234 na 3 i 4 stronie :) Marika Przejżałam jeszcze raz Twojego (synka) bloga. Bardzo ładnie go ubierasz. Wiesz, wyglądasz jak jego siostra a nie mamusia ;) I czy wspominałam już że mały jest przesłodki? :)