Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -AaHaA-

CZY JESTEM GRUBA???

Polecane posty

Gość -AaHaA-
Marika! Przecież ty jesteś sobowtórem Evy Longorii!!!

jeszcze bez diety... toż ty musisz mieć jakieś cudowne geny, każda tak chyba chciałaby. Musisz codziennie chyba coś robić i nie leżeć... bo jak to tak

taa no co ty?? hehehe nie ty pierwsza :) to mowisz ;p hehehe musze do niej napisac ze ma dublerke w razie czego

Gość -AaHaA-
Ja bardzo chciałabym mieć już dzidziusia. Ale mam tyle obaw... :(

Gość yt W
Ja przy Twoim wzroscie-172 cm- mam 52 kg wagi..

bo za chuda troche jestem szczegolbnie na twarzy podobno heheh maz mi tak mowi:) albo wiesz ide ulica - a szmula patrz jaki wieszak ja sie ogladam by zobaczyc a one na mnie albo tekst - patrz jaka chuda :)

Gość ytwww
Marika nie jestes chuda!!!!!Masz wielkie cycki,a to od razu juz inaczej wyglada! jestem 100 razy od ciebie chudsza i wyzsza-172 cm!!! Ja tro mam dopiero problem!!!!!!!!!!

Gość -AaHaA-
Przede wszystkim nie jestem pewna czy bym sobie poradziła. Dziecko, dom, praca, studia. Tyle obowiązków. Czy w takim życiu byłby jeszcze czas i siły na przyjemności?

C to wielkie :) nie widzialam ok spoko :) nie przejmuje sie dzieki :) pazurki to pasja kupialm teraz farbki akrylowe i bede malowac ;d

ale chcesz po macierzynskim zostawic dziecko? z kim? ja nie mam tu nikgoo bo ze szczecina jestem a tu mieszkamy pol roku , takze tesciowa co tydzien przyjezdza do mnie pilnowac malucha na 2 dni a ja wtedy jade do sz-n na studia i co tydzien mam zjazdy da sie pogodzic to:)jak sie chce ale dobre orgaznizacja musi byc

Gość yytwwww
marika nie jestes chuda,bo np mi wystaja kosci na lopatkach,na ramionach,przy szyi,na buzi,na kolanach,jestem masakrycznie szczupla!!! U CIEBIE na zdjeciach tego nie widac w ogole!!!!wrecz przeciwnie! 51,5 kg przy 172 cm i do tego mam juz 27 lat...Nic nie tyje;)TY naprawde nie jestes za szcupla-tym bardziej,ze jestes niska... Ja juz nie raz slyszalam,ze mam anoreksje;)))

no wiem niektore zazdrosnice sa wredne:) spoko moze po dziecku przytyjesz u mnie nie ciaz nie spowodowala dodatkowych kg jak trenowalam to 50 kg to norma byla potem 49 a po porodzie 49 ale mialam operacje wyrostka miesiac po porodzie:( i tam mi 5 dni nie kazali jesc takze schudalam chyba do 46 nawet i dzis 47 to norma

Gość -AaHaA-
Marika, czy poród to na prawdę taka trauma jak niektóre piszą?

no :( i dlatego ja zostaje przy jednym !!! wiecje nie rodze rodzialam 17 h po 12 h dali znieczulenie w kregoslup bylam cala w kablakch dawali zastzyki kroplowke oksytocyne... dziecko przez nich sie urodzilo ledwno co nie krzyknal !! nie wzial pierwszego oddechu zabrali nam go na drugi dzien sie dowiedzialam ze tylko 4 pkt dostal u urodzony w zamarwicy ja juz mam dosc

zakonczylo sie super, wizyta u neurolga mowila ze ksiazkowe dziecko ale co sie strachu najadlam to szok po 10 minutach dostal 9 pkt ale jak widzialam jak go intubowali... oczyszczali nosek itd to masakra byla