Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCYYYYYYY

ZAKOCHAŁAM SIE W ZAJETYM FACECIE...

Polecane posty

Gość POMOCYYYYYYY

ZAKOCHAŁAM SIĘ W KIMŚ KTO MA DZIEWCZYNĘ OD KILKU LAT, MIESZKAJĄ RAZEM... ALE NIE SĄ SZCZĘŚLIWI... A ON Z NIĄ NADAL JEST... MIMO IŻ JAK TWIERDZI NIE KOCHA JEJ JUŻ... CO MAM ZROBIĆ... OBOJE POCZULIŚMY COŚ DO SIEBIE... ALE JA Z ZASADY NIE CHCE BYC TĄ TRZECIĄ, ANI ROZWALAĆ JEGO ZWIĄZKU... POWINNAM ODPUŚCIĆ?? KURCZE, TO TAK BOLI... :(

Gość natiiiiii
Żaden porządny facet nie rozpoczyna nowego związku zanim nie zakończy poprzedniego. Jeżeli chce postawić cię w pozycji tej trzeciej to lepiej trzymać sie z daleka. Nawet jak za kilka miesięcy/lat odejdzie od niej to wcześniej czy później ciebie też zacznie tak traktować.

Gość google09
ja jestem w podobnej sytuacji :(

co za dno w ogóle nie macie honoru albo czegoś podobnego? dajcie spokój takim facetom, potem będzie, że oh jestem nieszczęśliwą kochanką :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość gelcia
a mialam to samo a raczej nadal to trwa. spotykalam sie z nim nawet doszlo do sexu ale odpuscilam juz bo wiem ze to nei ma sensu, nie chce byc ta trzecia i zeby sie mna bawił.

Hahaha nie sa szczesliwi? Skad wiesz? On ci to powiedzial? Ja mysle ze nie zamieszkuje sie, ze tak powiem...z byle jaka dziewczyna. Mozliwe, ze on chce cie tylko pobzykac i tyle.

Gość ja pierdyle kolejna latawica
co to się uważa ,że jest lepsza od innch.

Gość gelcia
do pomocyyyyy......powiem ci ze nie warto pchac ci sie w ten układ. moze miedzy nimi sie chwilowo zle układa to jestes ty. jak bedzie oki to zapomni o tobie. a z drugiej strony postaw sie w sytuacji gdy to jestes z nim a on spotyka sie z inna...chciala bys tego? ja wiem bo to przeszlam i mowie nie!!

NO NA TRZECIEGO SIĘ PCHAĆ NIE MA CO... NIECH Z NIĄ NAJPIERW ZERWIE, SKORO TO NIE TO A POTEM NIECH SIĘ ANGAŻUJE W COŚ NOWEGO... MOŻE JESTEŚ DLA NIEGO BODŹCEM DO ZMIANY... ?? CZASAMI FACET JEST Z BABKĄ DLA SEKSU TYLKO, NAWET BEZ UCZUCIA... Z WYGODNICTWA... ALE JA BYM NA PEWNO Z KIMŚ TAKIM BYĆ NIE CHCIAŁA...

NO NA TRZECIEGO SIĘ PCHAĆ NIE MA CO... NIECH Z NIĄ NAJPIERW ZERWIE, SKORO TO NIE TO A POTEM NIECH SIĘ ANGAŻUJE W COŚ NOWEGO... MOŻE JESTEŚ DLA NIEGO BODŹCEM DO ZMIANY... ?? CZASAMI FACET JEST Z BABKĄ DLA SEKSU TYLKO, NAWET BEZ UCZUCIA... Z WYGODNICTWA... ALE JA BYM NA PEWNO Z KIMŚ TAKIM BYĆ NIE CHCIAŁA...

Ja bym na Twoim miejscu powiedziala mu, zeby, skoro jest nieszczesliwy, zrobil cos w kierunku swojego szczescia, tj. albo zostawil te panne, albo sprobowal z nia pogadac i wszystko naprawic, po czym nie spotkalabym sie z nim juz nigdy i starala sie go wybic sobie z glowy, swiadoma, ze gdyby w naszym ewentualnym zwiazku cos sie nie ulozylo, on wolalby wszystko przemilczec i szukac radosc na boku. Co uwazam za zalosne

Gość ja też byłam
w takiej sytuacji, też mówił że im sie nie układa. Zle sie to skończyło dla mnie oczywiście......

Gość daj sobie spokój...
Gostek Cię wystawi... zaliczy a potem wróci do swojego związku wieloletniego... przygody szuka i tyle... a Twoje uczucia, choć podejrzewam szczere, niestety w złej osobie zakotwiczone...

Gość ne wchodź w to
znam z autopsji ,jak się im ociepli w związku to cię zwyczajnie odstawi na bok,UWIERZ

Gość Kibariye
odpusc sobie, naprawde odpusc sobie, wiem z dosiwadczenia ze nic z tego nie bedzie. oni nadal spia we wspolnym lozku i to ty jestes intruzem.

Gość POMOCYYYYY
TO MAM SIĘ OD NIEGO ODIZOLOWAĆ ZUPEŁNIE?? POWIEDZIAŁAM MU ŻE MAM SWOJE ZASADY... ŻE NIE BĘDZIEMY RAZEM JAK ON MA DZIEWCZYNĘ, BO JA NIE JESTEM Z TYCH CO TO IM POZYCJA NR 3 ODPOWIADA... JEST ZAJĘTY KONIEC TEMATU... TYLKO ŻAL, ŻE WŁAŚNIE JEST ZAJĘTY... ŁUDZĘ SIĘ ŻE SKORO ON TEŻ COŚ DO MNIE CZUJE... TO JĄ ZOSTAWI... I ZWIĄŻE SIĘ ZE MNĄ....

Gość nie uzyje czarnego nicka
Jestem z moim A 6 lat..kiedy zaczela wkradac sie nuda jedna laska zaczela sie kolo niego krecic, nie interweniowalam....on niby byl mily , zainteresowany , mowil ze sie miedzy nami nie uklada itd....w dalszym ciagu nic nie mowilam, to byly tylko smsy, lecz gdy zaczela wydzwaniac wkurzylam sie troszke.....umowilam z nia. powiedzialam kochanie odpalaj autko jedziemy do knajpy X ....w drodze powiedzialam gdzie sie wybieramy( wyjasnic sytuacje) Wtedy on wziol te, zadzwonil do niej i kazal wiecej do siebie nie gdzwonic, podziekowal za mie smsowanie i kazal skasowac swoj nr.... przy mnie powiedzzial tej, ze jedyna kobieta w jego zyciu jestem ja..... to by bylo tyle ...Nie lodz sie faceci nie mieszkaja z kobietami ktorych nie kochaja......

Gość nie uzyje czarnego nicka
sorki za bledy ale mam popsuta klawiature chwilowo.........

No tak wierz mezczyznom. Mialam podobna sytuacje w zeszlym roku, on tez byl z nia przez trzy lata, mieszkali razem, wszedzie razem jezdzili, wspolne, snadania, kolacje, obiady i lozko a mi wmawial, ze nic do niej nie czuje, ze nie jest szczesliwy, ze ja jestem ta jedyna i on jest tego pewien. Niestety doszlo miedzy nami do malej sprzeczki i co? On zostal z tamta, nadal z nia sypial, pozowal do czulych zdjec, jezdzili ze soba wszedzie...

dokładnie pociąga ich nowość ,świeżość,inność ale nie łudź się póki z nią jest ,że coś z tego wyniknie,jeśli Ci ciężko to zerwij kontakty

TO MAM SIĘ OD NIEGO ODIZOLOWAĆ ZUPEŁNIE?? Tak. Po pierwsze może być tak jak ktoś juz tu napisał. Czyli to, że mówi, że nie kocha nie oznacza, że tak jest. A po drugie nawet jeżeli to czy uważasz taką osobę za kogoś z kim warto się wiązać? Mieszka z dziewczyną i mydli jej oczy a na boku szuka innych uciech. Żenada.

Gość POMOCYYYYYY
DO SUKIENKA I CALEJ RESZTY... DZIĘKUJĘ ZA PODPOWIEDZI :) POSTAWIĘ MU ULTIMATUM, ALBO ONA ALBO JA... O PRZYJAŹNI NIE MOŻE BYĆ MOWY... BO TRUDNO MI SIĘ ODCZAROWAĆ NAGLE... ZBYT SILNY UROK... WYKORZYSTAĆ SIĘ NIE DAM, TO NA PEWNO NIE! ROZBIJAĆ JEGO ZWIĄZKU NIE CHCĘ! TYLKO, ŻE NIE WIEM CO MYŚLEĆ... BO ON JEST STRASZNIE ZAKOMPLEKSIONY... UWAŻA ŻE NA NIC INNEGO NIE ZASŁUGUJE, LEPSZEGO ZNACZY SIĘ NIŻ MA - CHODZI O JEGO DZIEWCZYNĘ... FACET JEST WSPANIAŁY, DOBRY... TO PRZYJACIEL MOJEJ PRZYJACIÓŁKI... ALE NIESTETY... UWAŻA SIĘ ZA BRZYDKIEGO, MIAŁ CIĘŻKIE DZIECIŃSTWO... WCIĄŻ BYŁ PRZEZYWANY OD GRUBASÓW, BRZYDALI ITD. JAK DLA MNIE TO IDEAŁ :) INNEGO SOBIE NIE WYOBRAŻAM... WZIĘŁO MNIE JAK TYLKO PIERWSZY RAZ GO ZOBACZYŁAM... :) FACET MA BARDZO NISKIE POCZUCIE WARTOŚCI... A JA CHCIAŁABYM GO PRZEKONAĆ ŻE JEST INACZEJ, NAWET JEŚLI MA TO UZDROWIĆ JEGO RELACJE Z JEGO DZIEWCZYNĄ I OZNACZAĆ, ŻE NIE ZE MNĄ BĘDZIE ...

Gość moj to samo robil
gdy powiedzialam i jemu i pannie ,ze zycze im wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia,wpadl w taka chisterie ,ze wyl jak ranny kojot pod moim oknem,drzwiami,nie odpuszczal...a podobno nam sie nie ukladalo,he,he Tak to prawda,nie uklada sie do dzis,ale on wpada w panike gdy tylko wspomne ze go chce zostawic,bo wie ze wielu facetow zapuszcza lowy na mnie,bo poprostu jestem fajna babka,do imprezowania,zycia,gotowania,jako kumpel,przyjaciel i kochanka.

Gość POMOCYYYYYYY
JEGO DZIEWCZYNA GO WYKORZYSTUJE... JAK SIĘ TYLKO DA... A ON Z NIĄ MIMO TO JEST... BOI SIĘ... ZE ZOSTANIE SAM... NIE WIEM JUŻ CO MYŚLEĆ I CO ROBIĆ...??

Gość vedere
Tak, biedny misio, taki zakompleksiony i dobry, a jego dziewczyna to wredna zolza wykorzystujaca biednego zuczka. Ile masz lat, ze dajesz nabierac sie na takie teksty?? I do tego chcesz zgrywac misjonarke, ktora bedzie wybawiala ludzi z kompleksow. Zajmij sie swoim zyciem i nie dawaj sie wciagac w jakis chory uklad:O

Gość POMOCYYYYYY
WYKORZYSTUJE JEGO NISKIE POCZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI... NIBY GO KOCHA... A TAK NAPRAWDĘ ZALEŻY JEJ BY JĄ UTRZYMYWAŁ... CO ZRESZTĄ ROBI... UKŁAD SIĘ ZAKOŃCZY... BO OBAWIAM SIĘ, ŻE ON NIE MA NA TYLE ODWAGI BY COKOLWIEK ZMIENIĆ SWOJE DOTYCHCZASOWE POŁOŻENIE... JAK KTOŚ MA KOMPLEKSY, TO TAK ŁATWO SIĘ ICH WYZBYĆ NIE DA... a CO DO MISJONARKI... DALEKO MI DO TEGO :p PRZYKRO ŻE SĄ TACY CO WYKORZYSTUJĄ I TACY, CO DAJĄ SIĘ WYKORZYSTYWAĆ... ALE CHYBA TAKI TEN ŚWIAT JUŻ JE...

Gość no to porozmawiaj z nim
powiedz szczerze jak jest ,że nie chcesz być w układzie ,że możliwy byłby między wami związek jeśli by tamten zakończył i tyle,daj mu wybór i jego ruch teraz