Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedektyw kafe

kafezdzira !

Polecane posty

Gość dedektyw kafe

:classic_cool:

Gość zdzirka orencz
jam ci ona:classic_cool:

Gość zdzirka orencz
hahaha widelec:D:D:D

Gość dedektyw kafe
1 minuta i juz sie odezwała siedzi tu 24 godz/dobe jak robisz kupe to trzymasz laptopa na kolanach ? :classic_cool: i piszesz z ludźmi na pomarańczowo

Gość zdzirka orencz
:classic_cool: masz mnie detektywie:classic_cool: ale spadam za pol h i dzis mnie juz nie bedzie😭 :D:D

Gość dedektyw kafe
może być tak że kafezdzira ma wiaderko koło biurka i nie idzie na kupe do ubikacji :classic_cool:

Gość zdzirka orencz
mam wiaderko takie po farbie :classic_cool: a dupe wycieram papierkami z cukierkow i opakowaniami po chipsach

Gość
:classic_cool: nieprawda, siedze i czekam na apogeum, jak chce mi sie tak, ze juz nie moge, wtedy wybiegam sprintem do kibla:classic_cool: to by tlumaczylo od razu fakt, ze nie musze wstawac od kompa zeby sprzatac - kiedy wyrywam sie na siku albo qpe, robie tak wielki wiatr, ze zdmuchuje mi kurze w calym mieszkaniu:classic_cool:

Gość
🖐️ :D w ogole to mi kurwa odebraliscie przyjemnosc podszywow, pol dnia bylam na pomaranczowym az musiala przyjsc ladacznica i detektyw:D:D😭 jesienna:D:)

Gość
o co kaman z uzurpatorem nikaki, ktos mnie oswieci??

uzupator - toć to desz. Przecież tego rozbójnika da się poznać i we wdzianku i bez:)

Gość
nie moge wrocic, bo zaraz idem:o 🖐️ kobietka:) widelec, czyli wszystko po staremu:D:D jak mi milo, ze znowu spotykamy sie na topiku poswieconym mojej skromnej osobie:classic_cool:

jessienna- to że desz to ja wiem, ale pytałam co to do cholery jest "nikaki" a on mi to tłumaczy że to znaczy "ni chooja". :D:D:D Ja nadal nic nie ponimaju :D

psychiczna gdzie uciekasz zostan jeszcze do 15.30 heheh ja zawsze sobie mowie jeszcze pol godzinki a potem siedze do 19 i zalewam ze wszystkim...lenie! hahahah

kobitka- cierpię na tę samą przypadłość :) Najgorzej jest jak mam do arbajta na 11, a o 8 już odpalę kompa. I mówię sobie że jeszcze pół godz i zbieram się do roboty. I co? i o 10.30 biegiem latał po chałupie żeby się wyrobić :D

Gość
widelec, to juz dzis?????