Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedektyw kafe

kafezdzira !

Polecane posty

A ja wsuwam ptasie mleczko i rozmawiam na gg ze słodkim ale diabelnie niereformowalnym facetem. shit.

Gość
🖐️ laski:D jest detektyw?:classic_cool:

widelec, ja wiem że Ty wiesz. I właśnie tak się napiję jak napisałaś, tylko słowo mi wyleciało z pamięci.

Gość samotne kobiety to koszmar
:( :( w Polsce nie znajdziecie faceta🖐️

Gość
przepraszam, ogladam klan:classic_cool: wystosowalam juz posta a ogolnej:classic_cool:

widelec, warto dla idei. Poza nią od facetów to ja już nic nic chcę. I bardzo chcę byc samotna :) p.s. kocham csi

Gość
kto chce byc samotny???:(:( no co ty, jesienna:)

A Housa kocham. Normalnie do szaleństwa :D Oderwac się nie mogę od tv jak idzie serial. Neurotyczny extrawertyk.

i dlatego ja obejrzałam kiedyś wszystkie 5 sezonow za jednym zamachem :) Trwało to kilka tygodni, bo tylko po pracy pozwalałam sobie na 2,3 odcinki :D

widelec, a ja chcę iść na oszukac przeznacie w 3d, a Ty nie? Jeszcze przed filmem byśmy się napiły. Byłoby straaaasznie.

Gość zdzirka orencz
jesienna, ja bym z toba poszla i sie napila, przed, w trakcie i po:D odprezam sie na orencz, musze sie popodszywac bo jestem wkurwiona.

zdzirka kochana, ja Cię błagam, wpadaj do wawaki za tydzień weżmiemy sobie gdzieś pokój i bęziemy piły cała noc odwołam inne plany :)

Gość zdzirka orencz
jsienna, juz jutro bede wiedziala. widelec, ojciec zuzy znowu nawalil, umawialismy sie na pewna sprawe miesiac a ten jak zwykle dal dupy i odwoluje wszystko w ostatniej chwili. zachowuje sie jak dzieciak, dziala mi na nerwy jak nikt. w dodatku jeszcze sie zdziwil, czemu mloda nie cieszy sie na jego widok:o ciezko sie cieszyc, jak ostatni raz widzialo sie ojca pol roku temu, a on nie odezwal sie przez ten czas ani razu:o:o:o powinnam olac to cieplym moczem ale jakos trudno:o

Gość zdzirka orencz
do obecnego mloda sama z siebie zaczela mowic 'tato'', to mowi samo za siebie, oni zyc bez siebie nie moga. mowie wam, faceci sa beznadziejni (oprocz tych obecnych naszych:classic_cool:) :o

Gość zdzirka orencz
nie wiem kto mnie glaszcze, ale dzieki;) widelec wiem, tylko z tamtym ciagle mam jakies wspolne sprawy, to meczace, ze non stop rzuca mi jakies klody pod nogi, byle na zlosc:o jesienna:)