Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedektyw kafe

kafezdzira !

Polecane posty

kobitka= a nawet mega hardkorem :D Zdzira- dokładnie za 3 godz 40 min i 26 s wychodze z arbajta i w drogę :D:D:D Co by nie wyjść z wprawy w piciu ofkors

Gość dedektyw kafe
15.19 i jeszcze kafezdzira nie opuściła forum a mwiła że nie będzie jej przez pół godz straszny nałóg :classic_cool:

Gość detektyw 2
Dobrze ze chociaz kobita zdaje sobie sprawe ze swojego psychicznego stanu, smiac sie czy plakac nad taka, lepiej to 1

ja póki co nie ruszam pupci hahahah:D ja o 16 sie zwijam bo to juz pora na sprzatanie wyjscie z psiakiem i wreszcie...wyjsc na bronxa :) dzis piekny piatek:) browarek mi sie sni:)

Do 16;00, a ten zaś się pyta - Czy śpieszy się pani do domu??- - Nie kurwa - w cale- siedzę w robocie bo mi odpowiada- co za szub!! łeeeeeeeeeee

Gość detektyw 2
kazdy tu jest w stanie psychicznym ponizej normy " byc moze, jeden w lepszym lepszym, drugi w gorszym ale trzeba miec niezle nasrane pod kopula zeby pisac pod nickiem psyciczna kafe

Gość detektyw 2
kobitka, ty pocaluj psychiczna i bedzie git 🖐️

do detektyw 2 -kazdy tu jest w stanie psychicznym ponizej normy " byc moze, jeden w lepszym lepszym, drugi w gorszym ale trzeba miec niezle nasrane pod kopula zeby pisac pod nickiem psyciczna kafe Myśl na dziś.

ojej a co chcesz od psychicznej? to idz z cafe jak ci nie odpowiada my sie tu dogadamy zupelnie bez ciebie :D detektywie 2 - papa :D bujaj sie mały:D

jesienna tu jet w pieruny prowokavcji trzeba znalezc dobry temat hahahah a co robisz ? bo ja wcinam kolacje i sie nudze strasznie poza tym ze mam syf na chacie to i tak nie chce mi sie nic:)