Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w przysłowiowej kropcee

Kochasz mnie jeszcze?Głupie Pytanie?Jeszcze głupsza odpowiedz?

Polecane posty

ok.może dla was ten problem wyda się błahy.może nie, ale chciałam zapytać. Jestem w związku z moim chlopakiem już około 3 lat. Uklada nam się okej.Wiadomo jednak ze w kazdym zwiazku sa jakies konflikty wieksze lub mniejsze, ale staramy się z nich wychodzic. Dzisiaj widzę się z nim wieczorem, teraz siedze w domu i w sumie nie mam co robic,napisalam mu wiec esa, z pytaniem czy jeszcze mnie kocha... oczywiscie nie odpisal tylko zadzwonił zupelnie zmieniajac temat.To ja mu na to, że nie w tej sprawie pisałam do niego a on wiecie co mi powiedział...? "bo ja nie odpisuje na glupie smsy":o:o:o i teraz mam wielkie pytanie do was, o co mu chodziło, jakie glupie smsy, czy to był głupi sms waszym zdaniem. Bo już nic nie rozumiem:(przykro-strasznie przykro-zajebiście przykro.

Gość gdybym ja miała takie problemy
Bo Twój SMS był do głębi dzicinny.

Gość bones
no bo to chyba oczywiste ze Cie kocha..

Gość bones
odpowiadając na Twoje pytanie. tak - to był głupi sms ;)

zapytałam bo ostatnio naprawdę mam wątpliwości.jesteśmyw dolince, niby małej, ale jednak... dziecinne jest pytać o miłość?

Gość ksdghkdfIKDi
ta:o

a jeśli pojawiają się tzw. wątpliwości? ps. nie pytam codziennie.......tylko wtedy kiedy coś jest nie tak, albo gdy czuję że coś jest nie tak.

Gość a jeszcze
głupsze pytanie to A za co mnie kochasz???

... jakby nie zadzwonil pogadac to by Cie nie kochal;) nie zajmuj sie glupotami tylko cos porob jak Ci sie nudzi:P

Moja droga zamiast pytac, czy Cie kocha postaraj sie porozmawiac z nim sensownie, to znaczy na temat swoich watpliwosci. Mezczyzni nie lubia gry polslowek, tylko KONKRETY, i jesli Cie cos niepokoi, to o tym mow, w sposob zrozumialy, a nie rob wstawek o milosci bo to troche dziecinne, jednak :Dno i nie oddaje istoty rzeczy. A Ty dalej nie wiesz o co chodzi, i gmatwasz jeszcze wiecej. Cos widze, ze jestes z serii tych kobiet, ktore z jednego pytania wyczarowuja tysiac innych i tak gmatwaja, ze po jakims czasie znudzony tym facet odchodzi w sina dal z bagazem pokreconych [bo nie rozszyfrowanych] pretensji i zali. :D

Gość diablica i juz
to nie bylo glupie pytanie tylko glupia odpowiedz:-)

Pogadać pogadać:o, jak gadam to on ciągle mówi że jest ok, i że wyolbrzymiam, no ale przecież każda kobieta ma jakąś intuicje i potrafi wyczuć że coś jest nie tak-a jesli do tego jeszcze są jakieś konflikty to już trageeeeeedyja totalna:(:o