Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolaczasty

jakie jest ulubione zajęcie

Polecane posty

Gość kolaczasty

typowej samicy? 1.seks 2.zakupy 3.lenistwo 4.pindrowanie się

Gość jeszcze o gg zapomniałeś

Gość odpowiem za siebie
lenistwo:D

Gość slona zuppaa
seks analny

obserwacja nieba czytanie książek rozmowy o psychice ludzkiej czytanie artykułów dot. astronomii i fizyki... oraz kulturze i wierzeniach celtów, słowian

Gość za seks wstawiam do listy
spotkania ze przyjaciółka, znajomymi:P i siedzienie na kafe trza gdzies umiescic!!!:classic_cool:

aaaaaaaaaaa... zapomniałam o imprezach i ogólnie o słuchaniu ulubionego gatunku muzyki - gotyk metalu, doom metalu, death metalu

Finduilas - tak poważnie piszesz , czy jaja sobie robisz ? :D heh bo to poważna sprawa......

typowo nie-kobiece zajęcia masz ... spójrz na punkty w temacie - większość "nie traci" czasu tak jak Ty , tylko "punktuje"...:D

jak widać na załączonym obrazku - jestem kobietą studiującą, rozwijającą się i przynajmniej jest ze mną o czym porozmawiać co ja poradzę na to, że zakupy mnie zawsze drażniły, o kosmetykach nie mam pojęcia? a mimo to potrafię podobać się płci przeciwnej a z punktów... no dobra... czasem lenistwo, czasem pindrowanie się (ale zdecydowanie bardziej wolę chodzić bez makijażu - uwaga, nie straszę wyglądem - jaki widać na załączonym obrazku)

dobra... mało widać na załączonym obrazku, no ale zdjęcia całego nie dam... bo swoją opinię popsuję;p

no nie strasz mnie, że omijasz sklepy z ciuchami z daleka i że nie pozwalasz sobie czasem na "bezwolną głupawkę" niż "mądre" i " sensowne " rozmowy :D

do sklepu... hmm.. raz na dwa miesiące? ale to już kupię sobie coś więcej... ooo.. torebki lubię oglądać a głupawka... no przecież siedzę tutaj

no rozumiem ze kafeteria powoduje lasowanie się pewnych półkuli , ale słuchając death'u czy innych rodzajów metalowej brzytwy , pewnie trzeba uważać co się mówi , bo nie wiadomo co takiej pani po głowie chodzi , czy życie , czy śmierć....:)

a u mnie - przede wszystkim życie zbyt piękne, by myśleć o śmierci:) pomimo, że na kafe piszę, bo chciałam się wyżalić i powściekać na pewnego manipulanta:)

straszy? ależ...black jedynie wywołuje u mnie wymioty - co innego elementy black'u w utworach , ale to inna bajka...death odpowiednio wkomponowany w utwór też jest dobry , najlepszy z tej listy jest doom , jest najbardziej klimatyczny ale to temat rzekaaaa p.s. techno tez ma swoje dobre strony :)

a u mnie - przede wszystkim życie zbyt piękne, by myśleć o śmierci pomimo, że na kafe piszę, bo chciałam się wyżalić i powściekać na pewnego manipulanta manipulant nie musi być zaraz zły - byle by dobrze manipulował , a potem dobrze odkręcał heh:D

ta pani z Within Temptation to ta sama Sharon den Adel co na początku istnienia zespołu - i będzie z nim do końca a utwór nie wszystkim się musi podobać

chyba jednak ta sama. marnie brzmi już nie śmiecę, sorry spoko , ogólnie ta kapela kiepściutko , więc nie zaśmiecasz :D