Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

czy możliwe jest że jestem w ciąży: 21 sierpnia okres 30-31sierpnia niezabezpieczony stosunek 3 września brązowa wydzielina ( prawdopodobnie spowodowana implantacją zarodka) - czy wstępuje coś takiego przy implantacji ?? Zdarzyło mi się to tylko raz i w małej ilości 5 września bóle brzucha podobne do miesiączkowych tylko 2 tyg. przed miesiączką?? do tego od owulacji utrzymuje mi się podwyższona temperatura ok 36,9-37,2 Czy może to oznaczać ciążę?????????????????? Kiedy zrobić test i jaki (który najczulszy?? ) ps to nie są bóle owulacyjne bo u mnie one wystąpiły i mają charakter takiego kłucia, oraz byłam u lekarza i jestem zdrowa tylko nic więcej mi nie powiedział bo pewnie za wcześnie żeby cokolwiek widział. Czy za tydzień usg coś pokaże ??

teoretycznie jest mozliwe, a jak dlugie masz cykle? przed terminem spodziewanej @ nie ma co sie stresowac i robić testow a usg wczesniej niz w 6tym, 7mym tygodniu tez nic nie pokaze

cykle mam różne głównie co 28-29 dni. Kurcze chyba umrę z tego czekania ... tak bym chciała już coś wiedzieć ;(

Gość ilka_66
hej, 20 sierpnia kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia, oczywiscie finiszowal we mnie, za jakies tydzien powtorzylismy to. okres mialam 3 sierpnia i jak do teraz nic.. 3 dni temu robilam test, wyszedl negatywnie, bardzo liczylam na dwie kreseczki.. dodam, ze od tygodnia pobolewa mnie brzuch jak na okres, mam mdlosci i biegunke przeplatana zaparciami.. :( dzis pojawila mi sie opryszczka, nigdy dotad nie mialam.. co sie dzieje, czy jednak test jeszcze nie wykazalm ciazy??

Gość kasiu22
jak dlugo starasz sie o dziecko?

Gość kasiu22
podwyzszona temp.moze utrzymywac sie do 16dni po owulacji

Gość ilka_66
dopiero 20 sierpnia zaczelismy wspolzyc bez zabezpieczenia, wiec dopiero zaczelismy :)

Gość ilka_66
kasiu 22, wybacz, to nie do mnie bylo pytanie :)

Gość ilka_66
bardzo prosze o jakies odpowiedzi :)