Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ragazzina85

Czy wypada odezwać się pierwsza do mężczyzny??

Polecane posty

Gość ragazzina85
misaiczekeke daj nr to do ciebie tez napisze:) raz się już dzisiaj wygłupiłam to drugi też przeżyję:)

Gość misaiczekeke
tak naprawde to jestem misiaczaka :( nie mam faceta i jest mi zle siedze sama na chacie nic tylko sie upic

Gość ragazzina85
misaiczekeke nic sie nie martw ja też siedzę sama w domu i sie nudzę właśnie zrobiłam sobie drinka może poprawi mi się humor.I też nie mam faceta i na dodatek wygłupiłam się dzisiaj z tym smsem do niego ehhh

Gość ragazzina85
misaiczekeke nic sie nie martw ja też siedzę sama w domu i sie nudzę właśnie zrobiłam sobie drinka może poprawi mi się humor.I też nie mam faceta i na dodatek wygłupiłam się dzisiaj z tym smsem do niego ehhh

Gość ragazzina85

ragazzina85 misaiczekeke nic sie nie martw ja też siedzę sama w domu i sie nudzę właśnie zrobiłam sobie drinka może poprawi mi się humor.I też nie mam faceta i na dodatek wygłupiłam się dzisiaj z tym smsem do niego ehhh Nie wygłupiłaś się, nawet tak nie myśl. :) Na zdrowie.. :)

Gość ragazzina85
no wlasnie zrobiłam sobie już drugiego drineczka:) odrazu humor sie poprawia:)

Gość misaiczekeke
ja bym sobie tez zrobila drineczka ale kumpela wyciąga mnie na disco ale sie mi niechce za bardzo isc :( wiem glupie to ale ten klub to speluna jak dla mnie

Gość misaiczekeke
za to wcinam tiki taki juz 5-go mam straszno ochote na slodkie

Gość ragazzina85
Ja jestem w trakcie rzucania palenia i dzsiaj mam straszna ochote zapalić:( ehhh Idz na disco rozerwiesz się:)

Gość ragazzina85
Ja jestem w trakcie rzucania palenia i dzsiaj mam straszna ochote zapalić:( ehhh Idz na disco rozerwiesz się:)

Gość ragazzina85

Gość ragazzina85
Kurcze cos mi net wariuje

Gość misaiczekeke
to ide walsnie pisalam z kumpelo ale to speluna jest a kto by pomyslala takie wielkie miasto .....tylko nic nie wypije bo jade autem

Gość Jagaaaaaaaaaaaaa***
autorko rozumiem doskonale ten skret zoladka przy oczekiwaniu na jego odp... sama przezywam w tej chwili to samo z tym, ze ja z tym czlowiekiem przezylam az za duzo jak na dlugosc naszej znajomosci. teraz jestem w trakcie oczekiwania na wyjasnienie CO DALEJ.

Gość misaiczekeke
ragazzina85.....odpisal cos czy jednak nie???

Gość no i jak tam
ragazzina85-> odpisał coś? cholera co za młotek! powinien się od razu odezwać po spotkaniu i podziękować. Ale dobrze zrobiłaś, ze napisalas, bo najgorsze sa takie niedomowienia i gdybania:)

Gość ragazzina85
Witam:) No i niestety czubek jeden nie odpisał, ale przynajmniej wiem na czym stoje, lepiej się czuje bo jeśli bym nie napisała do niego to siedziałabym i głowa się co się stało a teraz już wiem że poprostu nie "pykło" hehe

Gość ragazzina85
Chyba jeszcze śpicie, a ja spać nie moge jakieś choróbsko sie przyplątało do mnie:(

oj tam nawet jak nie napisze to się nie przejmuj ;) może coś mu się z charakteru nie spodobalaś bo z wyglądu to mu się podobasz skoro Cie w ogóle poderwał :) Czasem tak jest ,że cos nie zaiskrzy nie wiadomo dlaczego. Moje koleżanki też miały podobne sytuacje nie raz i żyja. Zresztą może tobie wydawało się ,że było super ,a jemu nie koniecznie nie siedzisz w jego głowie w końcu

Gość ragazzina85
Dlatego ja już o nim zapomniałam:) życie jest piękne i nie warto przejmować się każdym facetem, przecież tylu ich chodzi po ziemi. Ale ciesze się bardzo że napisałam do niego bo inaczej bym siedziała i się zadręczała a teraz wiem o co chodzi:)

a i jak nie odpisał to też o nim źle świadczy. poważny człowiek by odpisał coś choćby z grzeczności więc tym bardziej sie nie przejmuj

Gość ragazzina85
Uważam że to on okazał się dupkiem skoro nawet nie miał odwagi odpisać na smsa.Tchórz!