Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ragazzina85

Czy wypada odezwać się pierwsza do mężczyzny??

Polecane posty

Gość ragazzina85
Uważam że to on okazał się dupkiem skoro nawet nie miał odwagi odpisać na smsa.Tchórz!

Gość ragazzina85
Odezwał się, napisał że był wczoraj u cioci hahaha teraz ja nie odpisuje niech on sie podręczy:)

nie pisz pierwsza. to on powinien zabiegac o ciebie. a wiec wniosek wysuwa sie taki, jesli mu zalezy to sie odezwie. jesli nie to widac ze to cwel, i mu nie zalezy. wtedy odpusc. proste. pamietaj , to ON ma sie starac.

Gość ragazzina85
Teraz to już za późno, już się odezwałam pierwsza do niego.Nie żałuję tego, po raz kolejny złamałam swoją zasadę, ale wkońcu zasady są po to żeby je łamać. Fakt odezwał się do mnie dzisiaj, odpisał na smsa, ale w moich oczach i tak stracił i zmieniłam zdanie o nim.Teraz już nawet nie patrze na to czy jest nieśmiały będzie chciał pogadać ze mną nr zna a jak nie to wcale nie będę rozpaczać, wkońcu na świecie jest bardzo dużo wolnych i fajnych facetów.Szkoda tracić czas na kogoś, kto na to nie zasługuje:)

Gość no i jak tam
ragazzina85-> a gdzie jest tak dużo tych wolnych i fajnych facetów na świecie?:) bo ja jakoś nie mogę na żadnego trafić:( tekst z ciocią dobry, hehe. Chłopak z którym się ostatnio spotykałam cały czas mówił o mamie i o babci:)hehe jak się słyszy takie rzeczy to trzeba czym prędzej uciekać.

Gość misaiczekeke
hi ragazzina85 to jednak sie odezwal....ehh ci faceci....a ja sie wczoraj swietnie bwailam po mimo ze naprawde niechcialo mi sie isc na to disco ale dobrze ze poszlam wyszalalłąm sie tylko faceci tam byli jacys do d....py no ale coz przynjamniej nie siedzialam w domu sama caly wieczór a tobie radze wez z nim teraz na wstrzymanie....nicech troche powalczy pozabiega o ciebie, jka bedzie mu zalezec to nie odpusci sobie tak szybko ...pozdrowka

Witam Was ponownie:) Jak już pisałam wczoraj, odezwał sie napisał smsa.Ja mu dopiero wczoraj późnym wieczorem odpisałam i co oczywiście do dzisiaj cisza.Poprostu zrozumieć facetów to dla mnie naprawde bardzo trudne. Dziewczyny jak wy sie dogadujecie ze swoimi facetami?Czy wy potraficie zrozumieć ich zachowanie?

Gość ali de bali
ja napisałam pierwsza...mija godzina a kolo jakiś nieogarniety chyba...albo mu sie nie podobam bo nie odpisuje...eeeh ci faceci

Gość gość
Następnym razem powiedz chłopakowi że jeśli mu się podobało to niech napisze w przeciągu 48 godzin bo po upływie tego czasu uznajesz że mu się nie podobasz,wtedy on raczej zadzwoni, a jeśli nie to powiesz że Ci się nie podobało a to powiedziałaś z kultury, jest dużo fajnych chłopaków tu i w Anglii ;-) Pozdrawiam :-)

Gość gość
Skoro on Cię zaprosił na randkę to oznacza że mu się podobasz a skoro teraz jest źle to oznacza że być może macie inne plany na przyszłość np. Ty chcesz mieszkać w Anglii a on w Polsce więc uznał że to nie ma sensu bo nie macie wspólnej przyszłości ale nie martw się znajdziesz fajnego chłopka który do Ciebie pasuje jak nie tu to w Anglii może Anglika ;-) Pamiętaj od każdego chłopaka można spotkać lepszego chłopaka, jesteś super, pozdrawiam :-)

Gość gość
jeśli, to przeczytałeś twoja sympatia cię pokocha Jeśli tego nie wkleisz...umrze ktoś bliski Przeczytaj i pomyśl imię osoby, którą kochasz, a za 7 dni coś Ci się zdarzy jeśli tego nie zrobisz będziesz miał/miała pecha przez 7 latek.O północy on/ona zrozumię, że Cię uwielbia. ;**

Gość AhaFaceciK
Tak sobie czytam tu wszystko co jest napisane.. no ok od lat najstarszych wiadomo, że to facet ma się starać itd.. Ale chyba jak Ty pierwsza napiszesz to korona Ci z głowy nie spadnie? Nawet w stosunkach koleżeńskich ba przyjacielskich, jeśli kobieta nie napisze w końcu pierwsza po 3 moich pierwszych odezwaniach się do niej, to już wiem, że lepiej jest wgl zerwać kontakt z tą osobą. Co to wgl jest, że to mężczyzna ma pierwszy pisać, i tak dużo od nas zależy, bo ja byśmy nie próbowali zagadywać i wychodzić na idiotów to byście wszystkie były bez chłopa, to może tak jakoś chociaż spróbujecie ulżyć? PS. Ja nigdy nie pisze pierwszy i jakoś żyje. Zagaduje itd dam swój nr i czekam odezwie się dobrze, nie odezwie jeszcze lepiej, widocznie nie jest mną zainteresowana.

Gość gość
nie przeczytałam całego wątku, ale powiem tak - jeśli Ci zależy to czemu nie, nie mówię, że za każdym razem masz się pierwsza odzywać, ale raz na jakiś czas to pewnie, że tak :) Przecież Tobie w końcu też chociaż trochę zależy !