Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzoskwin

SONDAŻ Inteligencja erotyczna cz.1

Polecane posty

Zapraszam do wypełnienia 12-punktowego sondażu, anonimowego, za tabliczkę czekolady ;) 1. Imię prawdziwe (+ wymarzone, jeśli takie posiadasz) 2. Płeć 3. Wiek 4. Kiedy rozpoczęło się u Ciebie "chodzenie"? 5. Jak oceniasz swój pierwszy raz (w skali 1-10) + krótki opis. Jeśli jeszcze tego nie było, napisz, jak sobie wyobrażasz Twój pierwszy raz. 6. Która z wymienionych cech u partnera/partnerki ma dla Ciebie największe znaczenie? Uporządkuj poniższą listę: * spojrzenie * głos * sylwetka * bystrość * stabilność emocjonalna * nieobliczalność * temperament * empatia * szczerość * czystość (dziewictwo) 7. Posługując się listą z poprzedniego punktu, ale niekoniecznie, wyraź w jednym zdaniu, czym dla Ciebie jest "to coś". 8. Czy masz obecnie stałego partnera/stałą partnerkę? 9. Jakie są Twoje ulubione zabawy erotyczne, które wcielasz w życie? Czy sądzisz, że większość ludzi "tak robi" czy może masz na ten temat inne zdanie? 10. Jaka jest Twoja najbardziej skryta i niespełniona fantazja erotyczna? 11. Zastanów się, co naprawdę czujesz, gdy myślisz o Twojej wymarzonej fantazji erotycznej? Spróbuj to wyrazić szczegółowo. 12. Które "podejście" bardziej Cię kręci: uległość czy dominacja. Uzasadnij szczegółowo, dlaczego właśnie TO, a dlaczego nie tamto :) Dzięki za szczere wypełnienie ankiety.

Gość przyszły_uczniak
zlote mysli to czy jak? i tak w piach pojdziemy albo w krematorium to tzostana po nas posty, a potem moderatorka temat usunie!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja zrobie a podasz wynik
? hehe ;) 1 Wiktoria 2 no chyba po imieniu wiadomo :P:P 3 19 4 17 5 3, bez komentarza :P 6 * szczerość * nieobliczalność * spojrzenie * głos * sylwetka * bystrość * nieobliczalność * temperament * stabilność emocjonalna * empatia * czystość (dziewictwo) 7 rozumienie bez słów 8 nie 9 nie interesuje się co inni robią :P ulubione to seks na spontanie :P i dominacja..obustronna :D 10 aktualnie nie mam, wcielam na bieżaco :P 11 dreszcz podniecenia. :D 12 trudno powiedzieć bo jak napisalam wcielam jedno jak i drugie :P ostatnio jestem jednak za dominacja :P

Gość Przerazliwiezielonooka
2. kobieta 3. 30 4. kiedy mialam 23 lata 5. 2 (musialam osmielac mojego duzo bardziej doswiadczonego faceta) 6. Która z wymienionych cech u partnera/partnerki ma dla Ciebie największe znaczenie? Uporządkuj poniższą listę: 6* spojrzenie 8* głos 7* sylwetka 3* bystrość 4* stabilność emocjonalna 10* nieobliczalność 5 * temperament 2* empatia 1* szczerość 9* czystość (dziewictwo) 7. Posługując się listą z poprzedniego punktu, ale niekoniecznie, wyraź w jednym zdaniu, czym dla Ciebie jest "to coś". Inteligencja+temperament 8. Czy masz obecnie stałego partnera/stałą partnerkę? tak 9. Jakie są Twoje ulubione zabawy erotyczne, które wcielasz w życie? zalezy co mi przyjdzie do glowy, nie traktuje tego jako zabawy, a jako normalne zycie erotyczne Czy sądzisz, że większość ludzi "tak robi" czy może masz na ten temat inne zdanie? Wiem, ze nie, podobno mam przerazajacy temperament 10. Jaka jest Twoja najbardziej skryta i niespełniona fantazja erotyczna? nie skrywam fantazji erotycznych przed parnerem, a on stara sie je spelnic ;-) 11. Zastanów się, co naprawdę czujesz, gdy myślisz o Twojej wymarzonej fantazji erotycznej? Spróbuj to wyrazić szczegółowo. Och, nic, z powodu braku jakiejs szczegolnwj fantazji, ale moglkabym sie np. podniecic :P 12. Które "podejście" bardziej Cię kręci: uległość czy dominacja. Uzasadnij szczegółowo, dlaczego właśnie TO, a dlaczego nie tamto Dominacja, poniewaz lubie wygrywac :P Dzięki za szczere wypełnienie ankiety. I co Ci to dalo? :P

Gość Przerazliwiezielonooka
aha, Anna

Aniu, sednem tego sondażu jest właściwie jeden punkt. Dodam tylko, że poprzedzające go pytania są formą rozgrzewki, a następujące po nim - formą rozluźnienia ;p

Gość byla kiedys taka mala
2. Kobieta 3. 21 4.Pierwszego chłopaka miałam w wieku 17 lat 5. Był niesamowty, dziki, namiętny. W ogóle nie bolało, bez orgazmu ale i tak byłam wniebowzięta. 6. * szczerość * stabilność emocjonalna * bystrość * empatia * temperament * nieobliczalność * spojrzenie * głos * sylwetka * czystość (dziewictwo) 7. To poczucie zrozumienia, zaufania i akceptacji jakie czuję przy drugiej osobie. 8. Tak (jest to jaednakże związek otwarty) 9. Sesje BDSM i zabawy w miejscach publicznych. Znam duzo osób, które też to lubią, jednak wiem, że w skali społeczeństwa jesteśmy niewielkim ułamkiem procenta. 10. Trójkąt z drugą kobietą 11. Podekscytowanie 12. Uległość, bo... nie wiem. Taka chyba moja natura. Nie umiem dominować, a rola uległej/suczki/niewolnicy zawsze mi odpowiadała.