Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z usmiechem

Pytanko do Wysokich Panow heheh

Polecane posty

Ale halo halo nie załozyłam tego tematu aby wbijac sie w jakies psychologiczne debaty dlaczego niskie kobiety sa z wysokimi miało byc na odwrót wracac do tematu a i D U P K O M juz podziekuje ;]

Gość kkkakaskdnsjfndj
Hi hi, ja nie szukałam nikogo, sam się przypałętał i nie chciał się odczepić, więc wasza teoria się nie sprawdza ;) A pocałować też się można normalnie, trochę praktyki i chęci z obu stron i wszystko się da - ja staję na palcach, on się trochę schyla i jest super ;) Ech ludzie, ludzie, trochę głupio porzucać miłość życia ze względu na różnicę we wzroście - może powinniśmy się też dobierać według klas wagowych albo koloru oczu czy włosów? ;)

kkkakaskdnsjfndj masz racje, nie jest racjonalne dobieranie sie wzrostem czy innymi parametrami ale my tutaj mowimy tylko o tym czy WYSOKIM CHLOPAKOM PODOBAJA SIE WYSOKIE DZIEWCZYNY CZY TEZ TE NISKIE ;P...kwestie uczuc tutaj juz nie poruszamy..bo wiadomo miłosc nie wybiera Topic jest raczej taki na lajscie bez podejscia emocjonalnego:P

Gość kkkakaskdnsjfndj
To ja się jeszcze wypowiem co do tematu: Dziewczyna z uśmiechem, myślę, że większość wysokich facetów zerknie z zainteresowaniem na także wysoką dziewczynę :) W końcu wysokie panie są z reguły smukłe, posągowe, te wasze długie nogi ;) A jak do tego dojdzie fajny charakter i zaiskrzy, to nawet facet, który by się wcześniej zarzekał, że woli małe i filigranowe, na pewno wpadnie ;) W końcu miłość nie zdarza się według żadnych zasad :D

Gość tez tak uwazam
Fajnie ze wyglad nie jest dla Was wazny. Pewnie ze ludzie nie powinni sie tak dobierac. Ale cos mi sie wydaje ze autorka jest innego zdania. Dla niej wzrost odgrywa bardzo wazna role :) Pewnie w glebi serca czuje do Ciebie nawet zazdrosc.

Nie no ja nie zazdroszcze czyjegos szczescia bo tak szczerze co mi po tym?? ciesze sie słyszac ze ktos jest radosny, ze sie układa mu z chłopakiem/dziewczyna ze nie słysze po raz setny zdradził/ła..;/... W poscie wyzej wspomniałam ze tez zgadzam sie ze nie powinno sie dobierac wg okreslonych wymiarów..ja tylko wyraziłam ze tacy mezczyzni mi sie podobaja maja dodatkowy plus ale charakteru nic nie zastapi i nie oznacza to jesli chłopak dajmy na to bedzie wysoki a charakter bedzie miał nieciekawy to i tak bede chciała z takim "okazem " byc o nie ..Ja juz tłumaczyłam jak to u mnie jest i zreszta do czego nawiazuje topic Pytałam z czystej ciekawosci:)... a kazdy z Nas ma jakies upodobania co do koloru włosów oczu wygladu itd takie nasze 'ideały"...

Gość fruzia85
Ja mam 1,60 a mój chłopak 1,93. Nigdy nie przeszkadzał mu mój wzrost a raczej cieszy się z tego. A pokochał mnie dlatego, że byłam zabawna i fajna a nie dlatego, że niska, więc podobanie to jedno ale samego wzrostu się nie pokocha...

Gość tez tak uwazam
"wiesz ja Ci powiem moze to podejscie z ciemnogrodu ale lepiej jak to facet jest wyzszy od dziewczyny niz na odwrót nawet te 33 cm" "W poscie wyzej wspomniałam ze tez zgadzam sie ze nie powinno sie dobierac wg okreslonych wymiarów" Cos mi sie tutaj nie zgadza ale nie wazne ;)

tez tak uwazam: juz wyjasniam: A1 wiec rozchodziło mi sie tutaj o reakcje społeczna na pare w której to kobieta jest wyzsza od faceta, zyjemy w takich stereotypach ze stanowic to moze problem..niz to ze kobieta jest o wiele nizsza( takie spojrzenie społeczne) ja sie jedynie przyznałam ze czułabym sie nieswojo bedac wyzsza od chłopaka A2 chodziło mi o to ze faktycznie nie powinno tylko i wyłacznie bo licza sie tez serce, inteligencja, charakter czyli to co jest najwazniejsze w człowieku:)

wiec mogło to zabrzmiec antagonistycznie

Gość fruzia85
To sprawa każdego człowieka, ale ja osobiście nie wyobrażam sobie być wyższa od chłopaka. Od ''małego'' gustowałam w takich min.190cm, ale nie zawsze okazywało się, że taki wysoki jest fajny...

Gość kkkakaskdnsjfndj
Rety, ja nie zauważyłam, żeby dziewczyna z uśmiechem była jakoś zazdrosna czy obraźliwa w stosunku do niższych ;) Zdarzały się dużo mniej kulturalne tematy, ten jest ok jak na razie. Co do preferencji - nie oszukujmy się, każdy jakieś tam ma, czy to będzie wzrost, czy waga, postura, kolor oczu. Ja np. preferuję raczej szczupłych facetów, wzrost mi obojętny (bo i tak 99.9% jest ode mnie wyższa :P), w końcu nie tylko charakter się liczy - żeby stworzyć dobry związek musi być też chemia, trzeba być dla siebie wzajemnie atrakcyjnym ;)

Gość tez tak uwazam
Ale to takie osoby jak ty ksztaltuja te stereotypy. Na zachodzi juz nikt nie zwraca uwagi na to ze facet jest nizszy od kobiety, kobieta jezdzi tirem albo pracuje w hucie :P Co wiecej nikt nie czuje w tym ujmy dla swojej kobiecosci czy meskosci. Polska to jednak ciemnogrod.

kkkakaskdnsjfndj bardzo trafna wypowiedz:) "Ale to takie osoby jak ty ksztaltuja te stereotypy" tak napewno jak ja hehehe smiechu warte ja tylko mowie jak ja czułabym sie w takim zwiazku ale nie potepiam takich par kurcze ile razy moge tłumaczyc to samo;] Mowie tutaj o swoim personalnym odczuciu a nie komentuje ogolnej sytuacji pary wysoka kobieta nizszy chłopak...Sa kobiety lubiace chłopakow przecietnego wzrostu, niskich i wysokich wiec w czym problem??

Ok,pytanie dla kobiet:Widzisz faceta o wzroście 195cm i dobrej posturze jednak nie ma urody w stylu Brada Pita i widzisz faceta w stylu Brada Pita czy jakiegoś tam innego pedałka,jest mały i chudy,na kogo zwracasz większą uwagę?

Gość tez tak uwazam
W tym ze pozniej podobne do ciebie osoby robia wielkie oczy na ulicy gdy widza nawet troche wyzsza kobiete. Wychodzi na to ze osoby te czuja sie ze soba dobrze, a przeszakdza im reakcja innych osob. Bo przeciez kobieta musi byc nizsza o te 20 cm. Co za bzdury.

Broda do kogo to pytanie Robia wielkie oczy ja nie robie wielkich oczów bo daleka jestem od komentowania takich kwestii bo tak na prawde sa wieksze problemy do komentowania i rozmyslania...

broda25 (broda25.25@o2.pl) "Ok,pytanie dla kobiet:Widzisz faceta o wzroście 195cm i dobrej posturze jednak nie ma urody w stylu Brada Pita i widzisz faceta w stylu Brada Pita czy jakiegoś tam innego pedałka,jest mały i chudy,na kogo zwracasz większą uwagę?" Wysokiego jeżeli wydaje się jeszcze być inteligentny

u mnie to zalezy czy ten wysoki chłopak jest fajny czy tez ma pojsc na odstrzał mimo wysokiego wzrostu:P

Gość Mam 162
>>Sa kobiety lubiace chłopakow przecietnego wzrostu, niskich

Gość Mam 162
Juz widze ta kolejke ustawiajacych sie kobiet :D Fajnie wystarczy ze ten wysoki nie jest skonczonym kretynem a juz nie mam zadnych szans.

ja juz uciekam spac bo spiaca jestem niesamowicie Dziekuje za wypowiedzi Ale tylko te madre i kulturalne;P Dobranoc;* Niech sie Wam przysnia same dobre sny:)

Gość Izazella
Samiec_alfa_100 - ja mam dużą słabość do takich mniej więcej twojego wzrostu, mimo że wysocy Panowiemi się też podobają :) Taki niższy ma też coś w sobie..nie potrafię określić, co...no ale jednak wydają mi się bardzo pociągający tacy Panowie :) Sama mam 177 :)

Mam 162 "Juz widze ta kolejke ustawiajacych sie kobiet Fajnie wystarczy ze ten wysoki nie jest skonczonym kretynem a juz nie mam zadnych szans". Wzrost to nie jest wszystko, wysokich i głupich też pozdrawiam środkowym palcem ;P

Otóż o to mi chodziło,jednak twarz jest ważniejsza niż wzrost i postura,znam ludzi którzy mają po 170cm i nie mogą opędzić się od dziewczyn mimo że są chamami i skaczą z kwiatka na kwiatek,mimo tego ze są chudzi i mali,wasze teorie o powodzeniu wysokich zostały chyba obalone i można te teorię uznać jako mit,wiem to po swoich doświadczeniach.

Gość kkkakaskdnsjfndj
Phi, jaka teoria z tymi wielkimi oczami ;) To tak jakbym ja miała gloryfikować pary, gdzie facet jest wyzszy od kobiety o te 30 czy więcej centymetrów. Nie będę oszukiwać - uważam, że taka róznica wygląda dla postronnych zabawnie (specjalnie nie używam słowa "śmiesznie", które ma wydźwięk negatywny ;)), nawet często się za takimi parami odwracam, bo rzadko się zdarzają. Co nie znaczy, że jakoś komentuję, wyśmiewam czy nie wiadomo co jeszcze. Bez ogródek - wszystko, co rzadkie i inne, zawsze będzie przyciągało ludzki wzrok, więc nie wiem w czym problem. Jak czasem przechodzę z lubym obok jakiegoś lustra, to sama się na nasz widok uśmiechnę(mimo prawie 5 lat razem) - bo to zabawne, jak sięgam mu do ramienia albo i nawet nie :D Już nie mówiąc o tym, jak kiedyś chciałam sobie zrobić z nim zdjęcie i byłoby super, gdyby nie to, że mnie było widać, a jemu głowę "ucięło" :D Ludzie, trochę dystansu do siebie i do innych - tak cię boli, że panna x woli wysokich? Na pewno ona i jej opinia świata nie zmieni, znajdzie się tysiąc innych kobiet, dla których różnica wzrostu nie będzie grała znaczenia ;)

Gość Mam 162
anastazja-85 no pewnie to nei wszystko tylko 90 % sukcesu ;) Izazella fajnie tylko i tak pewnie balabys sie przejsc ze mna po ulicy w obawie o spojrzenia innych ;)

Gość Mam 162
Zeby nie bylo nie jestem samcem alfa ;)

Gość kkkakaskdnsjfndj
Broda, ja nie wiem o co się tak rzucasz - dla większości kobiet wzrost nie jest wyznacznikiem męskości czy atrakcyjności, może być co najwyżej dodatkiem na + do fajnego charakteru, błysku w oczach i intrygującej twarzy. To, że ktoś ma jakieś preferencje i woli "to" od "tego", nie znaczy, że to jest kryterium czy jeszcze lepiej - standard, któremu trzeba sprostać. Myślę, że 90% kobiet spokojnie związałaby się z facetem niższym o parę centymetrów, gdyby tylko miał zniewalający charakter i to coś w sobie ;) A jeżeli nie i panna nie zrezygnuje z tego wymogu, to po co ci taka dziewczyna? Ja bym się wręcz cieszyła, że nie muszę jej mieć w kręgu swoich znajomych ;)