Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Reqres

Ludzie wkręcacie sie, dlaczego?

Polecane posty

11:38 Reqres Moje pytanie brzmi. Dlaczego to robicie? Wy sie wkręcacie i opowiadacie o sobie, o swoim zyciu, zachowaniu, identyfikujecie sie z ofiarami badz autorami. Haha, Tobie się naprawdę wyjątkowo nudzi :-)

Gość mondra Kaśka
Szukanie nie reklamuj swego topu wszędzie:P

Gość tylko się pytam tylko
a ty marszczysz pingwina przed monitorem, dostajesz orgazmu czytając odpowiedzi na swoje durne historyjki. Dlaczego?

ojacie, a ja myślałam, że to zawsze szczery założył ten temat :-) dopóki nie zauważyłam, że dalej występuje jako współuczestnik dyskucji ;-)

13:03 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery chcialem byc mily o, to chwalebne, gdyż ostatnio rzadko Ci się to zdarza :-) ;-)

o, to chwalebne, gdyż ostatnio rzadko Ci się to zdarza czesto, ale tylko wzgledem osob, ktore w mojej ocenie na to zasluguja :-)

11:38 Reqres Moje pytanie brzmi. A Wy sie wkręcacie Dlaczego to robicie? No ja nie wiem, jak inni, ale ja zawsze się daję wkręcać szczeremu, potem oczywiście żałuję, ale to żal po-nie-w-czasie ;-) :-) ale przynajmniej chociaż czasami bywa tutaj ....wesoło :-) :-);-)

Gość mondra Kaśka
Szukanie,a ja myslałam,że chcesz być materiałem do jego badań :classic_cool: :P

Gość tylko prawda jest taka
że on prowadzi badania na szczurach ze sobą na czele najpierw je kupuje, rozmnaża je a potem wykorzystuje seksualnie