Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Może

Polecane posty

Gość DialogTelecom
Nawet nie wiesz ile dla mężczyzny znaczy to "częściowo" wiesz ile może uratować związków? ;)

Gość DialogTelecom
Wstydzisz? Cóż w tym wstydliwego? Dla mnie ma to charakter pouczajacy. Nie ma męzczyzny który idealnie zna kobiety więc takie wskazówki są wskazane.

Można i częściowo zdradzać :D czyli nie codziennie :D:D:D

Gość DialogTelecom
Zdrada to zdrada choćby sama na nią chęć.

Gość giefe.
xyzed Taka sama,różnię się od Niej kolorem włosów jedynie.Podoba Ci się Nina T?.:). Proponuję byś zaczął czarować Swoim wdziękiem mało marudzące niewiasty.Temat zobowiązuje,a Ty igrasz z ogniem. Dialog Nie wiem ile dla mężczyzny znaczy "częściowo".Wytłumaczysz?A co wstydliwego?.Boję się,że zaśmiejesz się ze mnie,z moich wynurzeń i zwierzeń.I uznasz ,że jestem histeryczką.Wtedy zwieję zawstydzona.

Gość gf.
xyzed W dni parzyste można się parzyć na boku?.

Gość DialogTelecom
Co znaczy dla mnie? A to, ze być może i ja wykazuje się tylko częściowo? I może coś zmienie? Więc warto opisać dla samej przyjemności z czyjejś poprawy;) A śmiać się nie będę. Nie mam w zwyczaju:)

giefe. Nina fizycznie jako kobieta nie jest w moim typie ale ogólnie jest w porzo (jak to młodzież prawi) :) Poza tym ,gdzie ten ogień?? gf. możesz i na wznak :D

Gość gf.
xyzed A jaka kobieta jest w Twoim typie Typie?:). Dialog Sam napisałeś ile kobiet tyle myśli i potrzeb.Jednej potrzebna sama obecność mężczyzny,choćby miał siedzieć w pokoju obok.Sama świadomość,ze jest,ze wraca codziennie-dodaje skrzydeł.Natomiast tej drugiej mało.Ta druga chciałaby by dawał.. niekoniecznie Siebie:).Ja należę do tej grupy,gdzie chciałabym nieustannie mieć mężczyznę przy swoim boku.A bok niezamieszkany.

Gość gf.
xyzed A inne możliwe figury?.Podpowiedz.Opisz szczegółowo .

Gość DialogTelecom
Co to znaczy niezamieszkany? Więc on gdzieś tam jest? Jest Twoj a Ty jego? Czy to tylko wyobrażenie o nim? I oczekiwanie na upragnionego który może kiedyś nadejdzie? Tajemnicza jestes;)

Gość gf.
Mój Ci On :). Zdaje się,że Ty miałeś coś do powiedzenia kolego?:).

Gość gf.
Nie myśl,że ja wyglądam przez okno z warkoczem do ziemi z nadzieją,że przygna nieznajomy rycerz na białym koniu.Aż tak sprawa nie wygląda.:).

Gość DialogTelecom
Ale skoro on gdzieś tam jest a Ty nie jesteś szczęśliwa w pełni. Ma to sens? A ja? A cóż mogę powiedzieć:) jestem szczęśliwy..mimo że szczęście to tylko chwile to tych chwil jest tak wiele, ze moge tak o sobie powiedzieć;)

gf. nie mam wygórowanych życzeń :D wystarczy ,że : - w domu będzie gospodynią, - w towarzystwie damą - a w łóżku dziwką :D i nie jam to wymyślił jeno H.B :)

Gość gf.
Czy jest sens?.Frustruje mnie to Dialog.Takie życie obok siebie. xyzed Świetnie.Myślisz,że nadałabym się na to stanowisko dla Ciebie?.

Gość DialogTelecom
Co cie frustruje? Nie rozumiem do końca. A przykład kobiety podany przez xyzed? To jest to;)

Gość gf.
Jak to nie rozumiesz?.To,że nie mam Go przy swoim boku. A co z wiekiem takiej nowoczesnej kobiety?.Bez znaczenia?.Może i Niną T. być?.Niezłe myślenie Panowie.

Gość DialogTelecom
To wiem giefe ale jak długo tak można? Jaki jest sens takiego życia. Wydajesz się być smutną kobietą. Przykre to.

Gość DialogTelecom
Podziwiam kobiety które trwają w takich związkach. A co jeżeli zaraz uwiedzie cie xyzed? Albo ja? Albo jeszcze ktoś inny?

Gość gf.
Smutna kobieta ze mnie?.Tak mnie odczytujesz?.Masz na myśli to,że nie wydurniam się wcale?.Czy co masz na myśli?.Dialog gorszym nieszczęściem będzie gdy ja uwiodę Ciebie:).Dialog ja nie jestem do uwiedzenia.Rozmawiamy sobie spokojnie.:).

Gość DialogTelecom
A ja nie jestem od uwodzenia;) Smutna? Tak myśle. Skoro kobieta nie ma przy swym boku ukochanego? Na pewno jest osamotniona przez to smutna. Widze też że jestes wytrwała;) w oczekiwaniu na swoje szczęście(mężczyznę)

Gość hahahahaahhaaa
gf. pierdolisz jak jakas nawiedzona mimoza :D

Gość DialogTelecom
A na uwodzicieli uwazaj. Moze nie jesteś do uwiedzenia ale chyba duzo zależy od uwodziciela;) ;) możesz sama się nie zorientować.

gf jeśli tylko spełniasz te wymogi to kto wie?? :D Tak myślę,że może trochę luziku by Ci się przydało :)

Gość DialogTelecom
xyzed uważaj;) a jak ona ma 15 lat albo 65? Słusznie zauważyła nasza koleżanka wcześniej. Co z wiekiem?;)

Gość gf.
Widzisz Dialog?Odstraszam rozmówców.Jestem mimozą.Szkoda,ze nie muzą:-p. xyzed E tam.Nie znasz się.Jestem wyluzowana bardziej niż myślisz.:). ps.wyrwałeś ?. Uwieść nie sztuka Dialog:).Uważaj,od jutra Cię pouwodzę.

Gość DialogTelecom
Nie dam się;) A co powiedziałby na to twój ukochany? Jak to z wami kobiety? :D