Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żarówka osram

Inwokacja kafeteryjna

Polecane posty

Kafeterio! Mekko nasza! Ty jesteś jak zdrowie; Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, Kto posty stracił. Dziś wielkość twą w całej ozdobie Widzę i opisuję, bo tęsknie tak sobie Za czasami cenzury , ale przyznać muszę Że czytając to forum cierpi się katusze Moderatorko nasza, co słusznej bronisz strony I ostro świecisz nożem cokolwiek stępionym Chroniąc w swej dobroci przed pomarańczy ludem! Jak mnie dziecko do śmiechu pobudziłaś cudem, (Gdy z kawą w ręku nie czarną lecz z mlekiem Zaciekawioną, wyspaną podniosłam powiekę I po lekturze mogłam pieszo od Twych świątyń progu Iść za poprawiony humor podziękować Bogu), Tak nas nawrócisz cudem na netykiety łono. Tymczasem przenoś wzrok mój utęskniony Na tematy o zdradzie albo ‘szukam żony’ O miłości w sutannie, w Egipcie, za kratą Gdzie rada goni radę a uśmiech zapłatą A wszystko przepasane ortografią cudną, Z tobą kafeterio nie jest nigdy nudno

Gość Kwitancja
Cześć, Osram. Nie zgadzam się z częścią przedstawionych przez Ciebie tez.

Gość Kwitancja
Sądzisz, Samiczko, że Osram się wzelinuje?

Psełdo---a może chce TYLKO zabłysnąć świetnie pisze--musze zebrać jej kafeteryjne dzieła i założyć topik,niech inni się od niej uczą

Gość Kwitancja
Chciałem z dumą donieść, Samiczko, że niezbyt dawno Osram poświęciła pewien zgrabny limeryk również mojej skromnej osobistości. Ale nie pamiętam gdzie, więc nie mogę Ci go wskazać.

To nic,gdy bedzie sławna,zaginione dzieła jej autorstwa będą BEZcenne;)

Kasują? o żesz,zaraz napiszę do modek:classic_cool: bardzo mi sie podoba jak piszesz:)

Gość Kwitancja
W sumie masz rację. Odnajdzie ktoś kiedyś białego kruka autorstwa Osrama i wylicytuje dobrą cenę. A badacze literatury będą przeżywać orgazmy z tego powodu.

Gość Propaganda W
(Swoją drogą muszę się bliżej zainteresować naszym Osramem. Osram zaczyna mnie intrygować. Kto wie? Może nawet podejmę próbę zbałamucenia Osrama?)

Psełdo,dziwię sie ,ze tak późno zauważyłeś Osram starzejesz sie czy co:P

Gość Propaganda W
Ależ Osram, liryka rządzi się swymi własnymi prawami. To przecież nie jest książka telefoniczna czy tablice trygonometryczne.

Gość Propaganda W
Że starzeję się, Samiczko, to fakt tyle oczywisty, co nieubłagany. Ja Osrama już dawno przyfilowałem. :) Jak sądzisz? Poradziłbym sobie ze zbajerowaniem Osrama?

Nie piszę tylko tworzę Sami, w bólach i mękach piekielnych wydaję na świat códa ----códa tworzy sie tylko w bólach i mękach.....;) Psełdo nie wiem,ale wydaje mi sie ze musisz być bardziej niedostępny,a Ty ostatnio pantofelkiem sie stajesz

Gość Psedłonim_
Ja? Zbyt dostępny? Samiczko, najwyraźniej musiałem Ci się z kimś pomylić. Proszę mi wskazać choć pojedynczą obywatelkę, której udałoby się mnie skutecznie skokietować? Choć jedną taką sztukę...

Gość Psedłonim_
Luśka mnie skokietowała? A to ci dopiero wiadomość? Kiedy Samiczko? I gdzie? To dla mnie sensacja tym większa, że nic o tym nie wiedziałem...

Gość Psedłonim_
E tam, Osram, a co byś powiedziała na wielką, romantyczną przygodę? Nie byłabyś kobietą, gdyby o czymś takim nie marzyło w skrytości ducha Twoje serce?

Dla mnie sensacja podwójna luśka nie jest skokietowana a żarówka jest :O

.09.2009] 13:52 [zgłoś do usunięcia] *Sami* Dla mnie sensacja podwójna luśka nie jest skokietowana a żarówka jest poprawka Dla mnie sensacja podwójna luśka Ciebie nie skokietowana a żarówka jest zbajerowana

Gość Psedłonim_
Samiczko, Luśka, jako kobieta, może być przez mężczyznę uwodzona i zdobywana. Ja, jako mężczyzna, mógłbym być przez kobietę kokietowany i skokietowany. Zapewniam Cię, że Luśka mnie nie skokietowała. (Swoją drogą, której kobiecie chciałoby się podjąć trud skokietowania?)