Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żarówka osram

Inwokacja kafeteryjna

Polecane posty

Gość Psedłonim_
Czekaj, Osram, a co Ty masz do zarzucenia Luśce?

Lusia sie stara jak może Swoją drogą, której kobiecie chciałoby się podjąć trud skokietowania?) --Psełdo,jesli mężczyzna jest interesujący,to kobieta podejmie sie wyzwania,i to w taki sposób,by mężczyzna myślał,ze to On zdobył kobietę,a nie na odwrót.:P;)

Oto przyklad jak sie kobicinie nudzi, jak fora wszelakie wypelniaja zycie przecietnej Polki- wieresze o kafe.. zenujace to okrutnie... ale jak widac w dobie kryzysu, kiedy bezrobocie wzrasta z braku lepszych zajec autorka chce sę sprawdzic jako poeta- satyryk( nieudolny niestety) no ale za to jaki aplauz publicznosci, jaki odzew.. dla takich chwil zapewne warto zyc .. prawda autorko?

Gość Psedłonim_
Sądzisz, że Luśka ma mnie za interesującego faceta, Samiczko?

Gość Psedłonim_
Zamknij się, Predatorko. Nie masz pojęcia o prawdziwej sztuce lirycznej...

Heehe no Psełdo pokazał zębiska Pedatorce:P Psełdo--Nie mogę wypowiadać sie za Lusie ,to nie zgodne z moimi zasadami:P

no osram warto było nie przespać nocy by to sklecić ??:P i dlaczego tam nic nie ma o mnie ??

Bądźmy szczerzy Psedłonim, zaniedbała się trochę w reklamowaniu ciebie, ale tłumaczy ją stan odmienny. Doszły mnie słuchy, że spodziewa sie trojaczków.

Gość Psedłonim_
Nie masz zielonego pojęcia, Predatorko, co to jest prawdziwy, literacki talent. Poezja Żarówki Osram jest najwyższego lotu.

Cześć Predatorko, jak chciałaś autograf wystarczyło grzecznie poprosić:) Osram cierpliwa jest, łaskawa jest. Osram nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie jest bezwstydna, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą :)

Gość Psedłonim_
Trojaczków? Na raz? No proszę, proszę. Ta to się umie urządzić w życiu...

Gość Psedłonim_
A dlaczego nie ma nic o "odłożeniu wieńca zwycięstwa"?

jak dojdziesz do tego , że Osram przenosi góry....to idę z twoim topem na śmietnik odpoczynek ci się przyda ;)

sami.. widze,ze ty jestes przyzwyczajona do chamskich odzywek niejakiego pseldo .... coz... widac pseldo nauczyl sie tu m..in dzieki tobie odnosic sie tak do koebiet.. wcale mnie to nie dziwi bedac facetem i czytajac wypowiedzi niektorych z pan tu niestety zagladajacych tez nie mialabym szacunku do kobiet...... a radosna tworczosc autorki jest zenujaca;)))

Lusia jest perfekcyjna w tym co robi.Teraz(trojaczki) ma większe szanse na to by wydać na świat małą Lusie:D

Predatorka D jak nie DUPA tylko DYSTANS:) wszyscy już wiedzą żeś mONdra,ale czasem trochę luzu nie zaszkodzi:) Czy kutruralne było Twoje zachowanie?wchodzisz na topik żarówki(BEZ PUKANIA)i krzyczysz ze Ci sie coś nie podoba. MOJA DROGA ROZCZAROWAŁAŚ MNIE:(

Masz rację Predatorko, najbardziej zażenowana tfórczością autorki jest ona sama ale nie martw się na zapas koleżanka ike zadba o jej umieszczenie tam gdzie trzeba: )

Gość Psedłonim_
A gdzież Ty, Predatorko, jesteś w stanie wytknąć mi publicznie chamstwo?

ja dziś nie mam weny i czasu- a poza tym zawsze wredny ostatnio mnie skrytykował i teraz się wstydzę :P

to wy tu sobie dyskutujcie o talentach literackich i manierach ale prosze tylko o jedna informacje, z czystej ciekawosci: czy za radiem kafeteryjnym (swoja droga to byl wyjatkowo udany pomysl) stoi osram, szukanie, oboje?

za gazetą?? ja wciąż stawiam na retro myslalem, ze to sie wyjasnilo gdyby chodzilo o stawianie kasy to zdecydowanie postawilbym na szukanie, ma chlopak niewatpliwy talent literacki, a retro...powiedzmy, ze sie nie wypowiem :-)

zs za malo znasz retro nie wiesz na co ją stać :P