Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żarówka osram

Inwokacja kafeteryjna

Polecane posty

osram- łatwo ci mówić a we mnie zawsze wredny zabił pasję ja jestem bardzo wrażliwym artystą :P

heheh Ike--reklama retro Ci nie wychodzi :P nikt Ci nie wierzy w jej talent literacki

sami- i bardzo dobrze:P ostatecznie retro za reklamę mi nie zapłaciła

o jej jak Ci zapłaci,to bedziesz zaśmiecać każdy top --wynurzeniami jaka to ona jest the best :O mam nadzieje że Retro nie ma aż tyle kasy by Ci płacić:P

gdyby chodzilo o stawianie kasy to zdecydowanie postawilbym na szukanie, ma chlopak niewatpliwy talent literacki, phi, też mi trudność, jak jedzie na dopalaczach, niechby spróbował spłodzić coś na trzeźwo to by dopiero było...COŚ :)

o jej jak Ci zapłaci,to bedziesz zaśmiecać każdy top --wynurzeniami jaka to ona jest the best sami- zazdrość paruje ci uszami:P

Nie zazdrość po-prostu szukam jakiegoś powodu by zachwycić sie Retro i nie daje rady:(

zachwycać to się może retrówką kucharz albo zawsze wredny ty możesz zachwycać się jej twórczością :) no chyba, że lubisz dziewczyny- ale wtedy z nami koniec

Ok to koniec z resztą Lusia jest moją parą,a niezła z Niej dupa:P

Gość Psedłonim_
(Chciałem nadmienić, iż Retro jest inteligentną, ciekawą i intrygującą kobietą.)

Gość Psedłonim_
(Luśka jest stanowczo za chuda.)

sami Predatorka D jak nie D**A tylko DYSTANS wszyscy już wiedzą żeś mONdra,ale czasem trochę luzu nie zaszkodzi Czy kutruralne było Twoje zachowanie?wchodzisz na topik żarówki(BEZ PUKANIA)i krzyczysz ze Ci sie coś nie podoba. MOJA DROGA ROZCZAROWAŁAŚ MNIE malenka ... tys sie chyba w glowke uderzyla ostatnio.. a nikt ci nnie powiedzial,ze to forum publiczne i ja nikogo o zgode pytac nie musze czy moge zajrzec nawet na taki topik jak ten? malo tgo moge wyrazic swoje zdanie! kochana uwierz jestes ostatnia osoba na tym forum, ktorej zdanie cokolwiek dla mnie znaczy... zapamietaj to raz na zawsze... z laski swojej.. ( o ile to nie za trudne dla ciebie)

Gość Psedłonim_
Szukasz pary, Osram?

Predatorko,to samo ode mnie jesteś ostatnią kobietą na forum która mi imponuje,a dlaczego?-nie zrozumiesz,za trudne dla Ciebie;)

Gość Psedłonim_
Samiczko. Jako mężczyzna wiem, co piszę. Nie znam wprawdzie wyglądu zewnętrznego Retro, który to wygląd jest niedomiennie bardzo istotnym elementem branym przy ocenianiu atrakcyjności kobiety, ale zapewniam Cię, że jeśli Retro jest na tyle atrakcyjna fizycznie, co atrakcyjna intelektualnie, to ja, Psedłonim_, zadałbym sobie sporo trudu, żeby ją zbajerować. :)

Gość Psedłonim_
Proszę przyjąć, że ja także zachwycam się kaczkami. Kaczka, to drób, który przedkładam nad wszystkie inne loty i nieloty.

nasza osram znów błysnęła mickiewicza na ruszt wzięła i przekręca go jak umie może się nie znają w tłumie?? może krzykna, że jest wielka? a że wiersz jej to perełka? biblie osram przytaszczyła przeczytała i-ba!przeryła do koryntian oczy wznosi że jej dali o co prosi i juz znowu kombinuje tu przekręci tam blefuje przyklasnęli! wielkie nieba! tego osramowej trzeba! rosna piórka na skrzydełkach mysli osram- będę wielka! na to ike na top wpadła wredna,msciwa i zajadła tak nie bedzie osramowo! znaj ty mores przed królową! tylko boską chwalić macie teraz zemste jej poznacie!

psełdo nie jestem facetem,wiec czegoś innego szukam w kobietach ,którymi sie zachwycam ale rozumiem to,retro to retro ,każdego faceta intryguje z forum:) a Lusia jest słodka:P

ale ubaw jak się czyta predatorkę zawsze jest ubaw:P

Gość Psedłonim_
W modzie nie w modzie, Osram, nie o to się rozchodzi. Przed małą chwilką publicznie stwierdziłaś, że zostałaś już przez kogoś skutecznie zbajerowana a teraz informujesz, że trwają poszukiwania pary. Dlaczego od razu pary? Pojedynczy egzemplarz Ci nie wystarczy?