Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie was o

DOBRY ANTYWIRUS??

Polecane posty

Gość pytam sie was o

czy jest tu ktos znajacy sie dobrze na programach antywirusowych? poszukuje dobrego antyvirusa, ktory mialby duza skutecznosc w znaljdywaniu i usuwaniu wirosow, a przy tym nie zamulal komputera. + jakies darmowe programy anty spyware. mialam kasperskyego ale bardzo zamulal, avast okazal sie malo skuteczny, teraz mam avg ale nie jestem pewna co do jego skutecznosci. POMOCY!

Gość pytam sie was o
Czy winamp to dobry antywirus? co jeszcze mogę zrobić?

Gość nod32
avg jest taki sobie. nie bardziej skuteczny niż avast. ja używam noda 32 od lat.

Gość pytam sie was o
spadaj głupi podszywaczu! winam antyviruswm, dobre sobie!

Gość pytam sie was o
aha, mialo byc wirusow, blad zrobilam

Używam Avast Home Edition od 3-4 lat i nie mam problemów.

Gość pytam sie was o
żeby przyblokować wirusy, wkładam zapałki do wentylatora na procesorze, czy to bezpieczne?

Gość jeśli zapałki są
zdezynfekowane to tak

Gość wiertara II
dr.web nod 32 sprawdzonie... bardzo dobre dla slabszych kompow Avast - b.dobry i darmowy.. tyle ze trzeba go od podstaw skonfigurowac recznie.. mialem 2 lata i clear :classic_cool:

Gość pytam sie was o
czy wirus świńskiej grypy to dobry wirus????????

Gość pytam sie was o
czyli polecacie noda?

Gość pytam się was o
już wiem co zrobię - nasram na mój komputer i tak będzie jechało gównem że żaden wirus nawet się nie zbliży na kilometr :)

Gość pytam się was o
nie, dzięki hailie - wole już jednak mój sposób z gównem - skuteczniejszy mni sie wydaje

Gość pomocnik wiarygodny
avasti przepuścił 4 konie trojańskie,kacperski 1 .Norhton za 170 zł na rok i żadne świństwo od 3 miesięcy nie wlazło.Nawet jeszcze go nie czyściłem bo i po co.Ale nowy komp.:classic_cool:

Gość jesli chodzi o skutecznosc
ze wszystkich antivirów jakie testowałem najlepszy był Norton I kaspersky Panda, Nod32 dosc srednie f-secure, AVg- porazka

Gość pytam sie was o
cholerni podszywacze zeby was szlag trafil!! nic nie robicie tylko innym uprzykrzacie zycie debile skonczone!!!!!!!

Gość pytam sie was o11
nie przejmuj sie świrusami mało ich jest w realu.Rób swoje.A kazdy post napisz inaczej.[:classic_cool:

Gość kaspersky moze i jest
dobry ale później to za chiny sie tego nie pozbędziesz z kompa norton tez jest dobry ale za duzo ograniczeń i tak zle i tak niedobrze

Gość gość
a ma ktoś doświadczenie z g data? Warto wydać te parę złotych? Wszędzie jest chwalony a potrzebuję czegoś naprawdę dobrego

Ja polecam Sophos- używam już od kilku lat na Mac`u i jestem niesamowicie zadowolona- i wiem że jest też wersja na Windows.

Gość tez gosc
Nortona za stowe juz dostaniesz, nie za 170. Mam drugi rok i spokoj z wirusami :) Regularnie raz w tygodniu uzupelniam baze wirusow (program moze automatycznie sie aktualizowac), zeby byc zabezpieczona przed ewentualnymi nowosciami i...mam swiety spokoj!

Gość tez gosc
a! Nortonem tez skanuje pendrive znajomych, kiedy chca cos u mnie, np.,wydrukowac. Program zabezpiecza rowniez przed zainfekowaniem kompa z takich zrodel. Znajomi juz kilkakrotnie zrobili wielkie oczy na liste zablokowanych Nortonem wirusow z ich dyskow ;) nalezy takie skanowanie zrobic po podlaczeniu przez usb, ale przed otwarciem dysku. Po porostu zawsze najpierw zaznacz myszka ow dysk, potem prawym przyciskiem i zaznacz "skanuj". Kiedy Norton skonczy, pojawi sie komunikat, czy wszystko ok i dopiero otwieraj pliki z tego pendrive, czy karty pamieci, co tam akurat pod usb podlaczysz.

Gość gość
ja mam g data i mogę polecić, prosty w obsłudze, można sobie łatwo skonfigurować tak żeby nam się dobrze z nim pracowało, nie obciąża systemu, ma ochronę poczty, bank guard (pomocne jeśli często robicie zakupy w sieci)

Gość ayris
Mi przez jakiś czas służył Kaspersky i byłam z niego bardzo zadowolona. Niestety była to wersja testowa... Teraz myślę o zakupie tego programu na http://www.omegasoft.pl/ Z tego co wiem mają tam tylko oryginalne oprogramowanie co można łatwo sprawdzić a ja nie chcę ryzykować kupując na jakiś aukcjach czy w innych podejrzanych sklepach.