Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddd23232

Przyjaciel mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość dddddddddddd23232

Przyjaciel mojej dziewczyny z którą jestem od 8 miesięcy wyznał jej miłość. Przeczytałem 3 smsy, które do niej napisał. Moja dziewczyna nie wie, że ja o tym wiem, więc ja też nie wiem jak wygląda jej stosunek do tego wszystkiego. Nie wiem sam co mam teraz robić...

"Przyjaciel" twojej dziewczyny powiadasz ?? I ty się godzisz na tego "przyjaciela" ??

Gość ddddddddd
Znają się od 4 lat. Jeszcze zanim byliśmy razem. Nic specjalnego mi nigdy o nim nie wspominała. Nie spotykają się ze sobą. Z tego co mi wiadomo czasem tylko rozmawiają co tam u nich itp. Ale teraz po tym wszystkim..

Ty kupujesz jej kwiaty, troszczysz sie o nią, wysluchujesz jej zalów i rozwiązujesz z nia problemy, a on jąpo prostu rucha :) Ot cała historyja.

Reqres nie każda dziewczyna to szmata-zapamiętaj to sobie raz na zawsze :o:o:o Autorze, w związku najważniejsza jest szczerość, po prostu powiedz jej że wiesz i zapytaj co ona zamierza z tym zrobić. Jeśli Ci zależy...

Gość ddddddddd1234
A co w sytuacji, gdy ona powie, że to jej przyjaciel i nie chce go stracić i urywać z nim kontaktu? Chyba wtedy nie pozostanie mi nic innego jak postawić jej ultimatu, albo on, albo ja...

Gość ale jak ją kocha
to nie będzie chciał się z nią przyjaźnić bo go będzie kontakt bolał,ja tak miałam z moim kumplem ,zakochał się i skoro z nim nie chciałam być jako para to odszedł bo nie chciał na mnie patrzeć jak jestem z innym

Gość ddddddddd21341423
Sytuacja dokładnie wygląda tak, że on jej już 2 albo 3 lata temu (nie wiem dokładnie) miłośc wyznał, ale nie chcial jej stracić jako przyjaciółki i pozostali dalej przyjaciółmi. A teraz można powiedzieć, że znów się zaczyna. Jak ja mam na to zareagować? Domyślam się, że moja dziewczyna będzie chciała dalej się z nim 'przyjaźnić'

toż to masochista jakiś kocha ją i patrzy jak ona z Tobą w związku jest? to dlaczego nie walczył o nią przed Tobą? dziwna miłość

Gość dddddd211343
Najlepsze jest to, że z tego co mi się wydaje ona go nigdy nie poinformowała o tym, że jest ze mną.

ten '' przyjaciel'' to nie jest twoj problem, prawdopodobnie jest takim samym frajerem jak ty. dziewczyna kreci jak sie da, trzymaj sie od niej z daleka.

Gość ddddddddddddddd21333
xoxoxo - nie mój problem? Mam tak po prostu się tym nie przejmować, nic nie robić, a za 2 miesiące obudzić się z ręką w nocniku?

no to usiądź ,zrób kawę ,posadź dziewczynę naprzeciwko i szczerze pogadajcie jej może pochlebia ,że ktoś się nia aż tak interesuje i trzyma go dla podniesienia sobie samooceny bo naprawdę nie rozumiem jak to on ją kocha skoro tylko gadają,jezu i to tyle lat

Gość ddddddddd2133
No dobra.. A co w przypadku, gdy ona chce pozostać z nim w przyjacielskich stosunkach? Znam ją na tyle, by to przewidzieć niestety..

powiedzieć Ci coś? nie ma przyjaźni takowej ,w odpowiednich okolicznościach za rok ,dwa ,miesiąc ,po alkoholu ,kłótni z Tobą etc może pojawić się coś więcej ( z autopsji) jak Ci na niej zależy to chyba każ wybierać ,kurcze

Możesz jej powiedzieć o tym, że wiesz co tamten napisał ale pamiętaj, że sam się wtedy wystawiasz na atak. Bo bardzo prawdopodobne, że zrobi Ci wtedy awanturę za grzebanie w jej telefonie (i słusznie) i tym samym istota Twojego problemu zejdzie na drugi plan.

znajdz sobie ''przyjaciolke'' , niech ona poczuje sie rownie niepewnie.

Gość ddddddddddd23414
tacomanadzieje - Ja niestety uważam tak samo jak Ty. Nie wierze w taką przyjaźń. To po prostu niemożliwe, bo zawsze jedno będzie liczyło na coś więcej. Zdaje sobie z tego sprawe. I mam zamiar postawić sprawe jasno. Albo on, albo ja. Sukienka - może i to było nie fair, ale miałem do tego powody i nie pomyliłem się. Nie mam zamiaru jej o tym mówić. Od 3 tygodni zachowuje się obojętnie w stosunku do mnie. Nie chce mi powiedzieć czemu tak się dzieje, dopóki się nie spotkamy. Jutro się widzimy i mamy o tym wszystkim pogadać i mam nadzieje, że sama mi powie o tym 'przyjacielu' i mi to wszystko wyjaśni

bo ja przy kłopotach zawsze ale to zawsze uderzałam do mojego przyjaciela i dlatego Cię przestrzegam ,jak Ci na niej zależy to ukróć to

Gość dddddddddddd21242
Ale właśnie. Jak ją przekonać do tego? Najlepiej by było gdyby sama zrezygnowała z tej przyjaźni. Ale jakie argumenty mam jej przedstawić? Że ja w to nie wierze i wiem, że przy pierwszej lepszej kłótni pójdzie do niego? To chyba nie jest zbyt dobry powód, a do tego pokaże mnie jako słabego faceta, który jest zazdrosny i czuje się niepewnie.

poczytaj co mi tu piszesz i się zastanów;-) my kobiety inaczej odbieramy słowa Ty się boisz ,że wyjdziesz na żałosnego zazdrośnika ,słabego ,lękającego się etc a z drugiej strony jego wyznanie-ciężki kaliber (kocham) powiedz ciepło jak tylko umiesz jak bardzo Ci zalezy ale szczerze to wybór do niej należy,który jej bliższy

Gość dddddddddd23424
tacomanadzieje - możemy chwile pogadać? Podaj jakiegoś maila, gg albo cokolwiek jeśli tylko chcesz mi pomóc

Gość dddddd21213
podałem Ci moje gg..