Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfdsgdfgdf

czy ginekolog zawsze przepisze recepte na postinor ?

Polecane posty

Gość fsdfdsgdfgdf

jak to jest, zalozmy kocham sie wieczorem z facetem i peka gumka, co wtedy ? czy musze isc do ginekologas, czy inny lekarz tez moze to przepisac? albo dostane w aptece od reki?

Gość kummmm
ja dostalam bez problemu

ginekolog powinien przepisać, ale zdarzają się czasem "myślący inaczej" i nie przepiszą, choć to ich obowiązek. Nawet weterynarz może przepisać postinor. serio. i każdy inny lekarz również, w tym dentysta.

Gość Fafabujankakrisa
ja poszłam do lekarza rodzinnego i przepisał bez pytań

Gość jairenaija
Teraz przepisują escapelle. No i cóż, powinni to robić, ale różnie z tym bywa... Na tej stronie znajdziesz adresy lekarzy, którzy nie robią z tym żadnych problemów! http://www.wpadka.pl/

Gość ccccc
Ratujcie... jeden dzien po okresie kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale doslownie z 10 sec teraz okres spoznia mi sie prawie 2 tyg i robilam juz 2 testy i oba negatywne... czy myslicie ze to moze byc ciaze... umieram z nerwow... ;/

jak pojdziesz prywatnie to na pewno ci wypisze. Ja dzis bylam w tej sprawie u ginekologa . Zbadal mnie i zaproponowal zastrzyk antykoncepcyjny zamiast tabletek. Dal mi 99.9 % skutecznosci i dodatkowo jestem zabezpieczona anty na 3 nast miesiace. Miejmy nadzieje ze zadziala.

Gość blakcat
lekarz może Ci odmówić jeśli to nie jest zgodne z jego przekonaniami/sumieniem (w Polsce wszystko możliwe) ale musi wówczas wskazać Ci lekarza który Ci je przepisze. Może to zrobić lekarz rodzinny a nawet weterynarz (jak juz ktoś wspomniał). Bez recepty ich nie dostaniesz.