Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rocznikowo 91-

matura 2010--studia.... ZAPRASZAM roczniki 90 i 91

Polecane posty

hej Dziewczyny jak zwykle odzywam si臋 po baardzo d艂ugim czasie. i jak zwykle jak czego艣 chc臋:D ratujcie, zosta艂o mi r贸wno 14 dni do poprawek, a ja totalnie nie mam motywacji... rodzice i znajomi ka偶膮 mi si臋 uczy膰, a ja najpierw na nich krzycza艂am, a teraz po prostu zamykam si臋 na g贸rze z lapkiem i 艣ciemniam, 偶e si臋 ucz臋... siadam do tego z ogromn膮 wol膮 walki, czytam jedno s艂owo ... i mam do艣膰, ide na papierosa, na herbat臋 itp... co ja mam ze sob膮 zrobi膰? 2 tygodnie to akurat tyle, ze gdybym uczy艂a si臋 po jakie艣 8-10 godzin dziennie to wyrobi艂abym si臋 do poprawek... ale nawet to, 偶e to ju偶 ostatnie chwile mnie nei motywuje... trace ca艂e dnie, czas przecieka mi przez palce...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Jak to jak? Dopad艂ybysmy ich i inaczej bysmy sobie z nimi porozmawia艂y. :D Hehe, dok艂adnie, dzieci dostarcz膮 nam troch臋 smaku dzieci艅stwa. ;) O czym jak oczym, ale o w膮tku releigijnym w tej ksi膮zce na peeeeewno wspominano na lekcji. :D Niegrzeczna extinct nie s艂ucha艂a pani polonistki. :D apple, chcesz powtarza膰 rok? bierz si臋 do roboty, bo p贸藕niej b臋dziesz mia艂a pretensje do nikogo innego jak do siebie samej. A to jest chyba jedna z najgorszych rzeczy jaka mo偶e si臋 przytrafi膰, bo b臋dziesz wiedzia艂a, 偶e mog艂as to zrobi膰, a zawali艂a艣. Nawet ja w ostaetczno艣ci si臋 uczy艂am jak musia艂am. :P A jestem chyba najwi臋skzym leniem, kt贸ry nie lubi sie uczy膰 na 艣wiecie. :D:D

Udost臋pnij ten post

Hm, no dobra :classic_cool:. Powinni si臋 ba膰 :classic_cool: Nie s艂ucha艂am :D. To by艂 pewien kr贸tki okres w moim 偶yciu, w kt贸rym jej nie lubi艂am :D. Teraz jak sobie pomy艣l臋, czemu, to a偶 偶al i mnie 艣ciska :D. Apple, ucz si臋, bo jak si臋 nie nauczysz, nie zdasz i nie b臋dziesz mia艂a studi贸w, to wyl膮dujesz na hali produkcyjnej (tak jak ja, z tym, 偶e ja dopiero na te studia zarabiam :P), a uwierz, 偶e to nie ejst przyjemne zaj臋cie :O. Ja po tygodniu ju偶 zaczynam wpada膰 w depresj臋 i zbiera mi si臋 taka motywacja do nauki, 偶e by艂abym w stanie zarywa膰 noce, byleby tylko w przysz艂o艣ci nie pracowa膰 w takim miejscu 馃槶

Udost臋pnij ten post

Oczywi艣cie, 偶e powinni si臋 ba膰, nale偶y nam si臋 szacunek. :classic_cool: A czemu nie lubi艂a艣 swojej polonistki? :D Ja mojej nie lubi艂am przez trzy lata, a niedawno spotka艂am j膮 na mie艣cie, pyta艂a jak tam ze studiami i... dosz艂am do wniosku, 偶e to nawet spoko kobieta jest. :D:D teraz jak mnie nie uczy i nie wchodzimy sobie w drog臋 to j膮 polubi艂am. :D Ojej, Biedactwo! A co produkujecie na tej hali produkcyjnej? M贸j brat mi m贸wi艂, 偶e jak poszed艂 do pierwszej beznadziejnej pracy to poszed艂 po rozum do g艂owy, wr贸ci艂 do szko艂y i zda艂 matur臋. Wi臋c co艣 w tym jest. ;)

Udost臋pnij ten post

Czemu jej nie lubi艂am? Napisz臋 Ci na gg, bo tu mi wstyd :D. W og贸le, jak sobie pomy艣l臋 o tym, to 偶al mi siebie z tamtych dni :D. Haha, no ak ,nie musisz si臋 z ni膮 widywa膰 na co dzie艅 i znosi膰 jej irytuj膮cej obecno艣ci, to jest ok :D. Ja ostatnio spotka艂am mojego historyka, ale wci膮偶 nie lubi臋 go tak bardzo, jak wczesniej :O Szczerze m贸wi膮c, to ja najcz臋艣ciej nie wiem, co sk艂adam xD. Jakie艣 przyciski, pokr臋t艂a, ale cz臋sto nie mam poj臋cia, co to za rzeczy s膮:D. Popieram Twojego brata! Wie ch艂opak, co m贸wi :classic_cool:. Ja tak sobie czasem my艣l臋, 偶e nie mam si艂 i ochoty tam pracowa膰, lae jak nie b臋d臋 pracowa膰, to nici ze studi贸w. I to jedyne, co mnie tam trzyma, lae chyba i tak nie na d艂ugo :P

Udost臋pnij ten post

Tak, wyja艣ni艂a艣 mi na gadu o co chodzi艂o z kobiet膮 od polskiego. I biedna kobieta "oberwa艂a" za nic. :D Heh, m贸j historyk to bardzo sympatyczny cz艂owiek, jednak przez ca艂e dwa lata uczenia mojej klasy nie m贸g艂 zapami臋ta膰 jak mam na imi臋 ja, a jak ma na imi臋 moja kuzynka, bo nazwisko mamy to samo i ci膮gle nas myli艂. :D:D "Wie ch艂opak co m贸wi", moj brat na pewno bardzo by艂by szcz臋艣liwy z okre艣lenia ch艂opak, poniewa偶 w tym roku sko艅czy艂 dopiero... 31 lat. :D:classic_cool: I jak tam z wymarzona prac膮 w piekarni? ;)

Udost臋pnij ten post

Dok艂adnie, a szkoda, bo w gruncie rzeczy to fajna babka by艂a :D Haha, ale agent :D. Ja my艣l臋, 偶e w g艂臋bi duszy na pewno zna艂 t臋 r贸偶nic臋, ale mia艂 swoje osobiste powody, aby Was ci膮gle myli膰 :classic_cool: :D Mo偶esz mu w takim razie ode mnie przekaza膰, 偶e jest super ch艂opakiem przez du偶e ce ha :D. Skoro to mo偶e go uszczesliwi膰 :D Na razie kiepawo, bo z kole偶ank膮 nie gada艂am, a na 偶adnej nie wisi wywieszka o poszukiwanych ekspedientkach 馃槶 Ty, a Ty wiesz, 偶e jutro si臋 zaczyna szko艂a? Ale nie dla nas! Mrahahahahaha :classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Haha, no pewnie, to dlatego, 偶e nie wiedzia艂 kt贸r膮 z nas lubi bardziej. :D:classic_cool: hahaha, dok艂adnie, od jutra szk贸艂ka :classic_cool: ja jeszcze przez miesi膮c bede starac sie wysypiac, a moj barciszek od jutra grzecznie na lekcje... :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Giulita
I co dosta艂as sie na medycyne?

Udost臋pnij ten post

Jestem! 呕yj臋! Wr贸ci艂am! :D A ju偶 w ten weekend mam zjazd. Boj臋 si臋 :( A ja si臋 nie wysypiam mimo tego, 偶e jeszcze niby wakacje 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 netowy-na艂ogowiec
Student z robolami pracowa膰 nie moze, bo zchamieje i obni偶y swoj poziom!

Udost臋pnij ten post

Mam nadziej臋, 偶e dam rad臋, bo jak na razie, to nikogo nie znam, nie wiem, jak tam dojecha膰, gdzie i艣膰 i w og贸le :( Och, chore biedactwo :(. A ja ju偶 chcia艂am powiedzie膰, 偶e najprawdopodobniej b臋d臋 w pi膮tek we Wro i bardzo mo偶liwe, 偶e godzinami popo艂udniowymi b臋d臋 si臋 nudzi膰 :(:P No, 'ciekawa' teoria, ale przyznam, 偶e co艣 w niej jest :P. Ja co prawda mo偶e nie "chamiej臋", ale si臋 tam cofam, z nud贸w ucz臋 si臋 numer贸w poszczeg贸lnych cz臋艣ci i ich nazw (kt贸re s膮 we wszystkich j臋zykach, tylko nie po polsku) :D

Udost臋pnij ten post

Nie martw si臋 Kochana tym, 偶e nikogo nie znasz. Ja tez nikogo nie znam, a jeszcze ludzie ode mnie z roku byli wczoraj na integracji, a ja nie by艂am, bo jestem chora. Ale przecie偶 sp臋dzimy z tymi lud藕mi tyle czasu, 偶e na pewno si臋 z kim艣 zakumplujemy. Zobaczysz, b臋dzie dobrze! :):) Czy Ty masz m贸j numer, 偶eby mi w pi膮tek napisac esa? Ja nie wiem jak tam moje zdrowie, ale um贸wi艂am sie juz na pi膮tek z kole偶anka na piwo, wi臋c jak co艣 to pisz mi esa i si臋 spotkamy! Ona na pewno nie b臋dzie mia艂a nic przeciwko. :)

Udost臋pnij ten post

Biedactwo :(. Ale wiesz, to tylko jedno spotkanie, jeszcze si臋 z nimi naspotykasz ca艂y rok, to tak na pocieszenie :D. Ja z moimi mo偶e mniej, wi臋c z zakumplowaniem si臋 b臋dzie k艂opot, ale dla chc膮cego nic trudnego ;) Ok, jak b臋d臋 si臋 nudzi膰 ( co jest bardzo mo偶liwe), to dam zna膰! :D

Udost臋pnij ten post

I ja dzi臋kuj臋, bo by艂o super :D. Jednak taki kontakt przez internet to wysiada przy osobistym ;). Jak tylko nast臋pnym razem b臋d臋 mia艂a czas, to od razu dam zna膰! :D Id藕! :D Ja si臋 katowa艂am, a nie by艂o czym :). Poznasz nowych ludzi no i nareszcie b臋dziesz si臋 uczy膰 tego, czego chcesz (no mo偶e opr贸cz tego prawdopodobie艅stwa, czy co to tam by艂o :D). Mnie wci膮偶 ci臋偶ko uwierzy膰, 偶e nie b臋d臋 mia艂a 偶adnej chemii ani matmy :D. Ta, ja tu si臋 tak entuzjazmuj臋, a jak przyjdzie sesja, to b臋d臋 kl膮膰 :D

Udost臋pnij ten post

No pewnie, 偶e wysiada. W necie nie posiedzimy razem nad Odr膮 i nie wprowadz臋 Ci臋 w krzaczory, ani te偶 nie spotkamy pana bez ubra艅 nad rzek膮. :D:D:D Czekam z niecierpliwo艣ci膮 na smsa. ;) To zoologia by艂a! I botanika. Tego nie chc臋 si臋 uczy膰. :D Ale damy rad臋. Hehe, no w艂asnie, przyjdzie sesja i obie b臋dziemy narzeka膰, st臋ka膰 i zamiast si臋 uczy膰 to przesiadywa膰 razem na kafe. :D:D By艂am dzisiaj u fryzjera! :classic_cool: mam pi臋kne nowe w艂osy, kupi艂am juz tez farbe i wieczorem zn贸w b臋de mia艂a na g艂owie pi臋kny br膮zik. :classic_cool: :)

Udost臋pnij ten post

Haha, no tak :D "To co, ja bior臋 spodnie, a Ty bierzesz buty?" - I ten jego wzrok xD Ale o prawdopodobie艅stwie co艣 kiedy艣 pisa艂a艣 na forum, jeszcze dawno dawno temu :) O tak, dok艂adnie :D. Ja ju偶 od poniedzia艂ku mia艂am si臋 zacz膮膰 uczy膰, ale jak na razie to tylko przepisa艂am na czysto p贸艂 wyk艂adu z j臋zykoznawstwa :D Yeah, gratuluj臋 :classic_cool: :D. I jak tam br膮zik? :D Ja ju偶 chyba z 3 miesi膮ce trzymam w szafce szamponetk臋 kasztanow膮 i co艣 si臋 nie mog臋 zebra膰, 偶eby w ko艅cu j膮 u偶y膰 :D

Udost臋pnij ten post

No to grejt :D Oooo, masz indeks, a ja nie! 馃槶 Ale za to dosta艂am legitymacj臋 :classic_cool: Btw, napisz do mnie na gg, bo mi si臋 Tw贸j nr usuna艂 :(:P

Udost臋pnij ten post

Napisa艂am do Ciebie na gg. :P Nooo, mam indeks, a legitk臋 dostan臋 w poniedzia艂ek. Jak oczywi艣cie najpierw nastoj臋 si臋 w kolejce w dziekanacie, 偶eby j膮 odebra膰. :D Ale jak tylko j膮 dostan臋 to id臋 od razu jak porz膮dna studentka zapisa膰 si臋 do biblioteki. :classic_cool: :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moje wielkie zakr臋cenie
Zanu偶 si臋 w moim 艣wiecie! Uwaga - WCI膭GA!!! WWW.marysia-bijou.blog.onet.pl

Udost臋pnij ten post

Ja ju偶 si臋 nasta艂am, ciesz臋 si臋, 偶e to ju偶 za mn膮 i serdecznie Ci wsp贸艂czuj臋 馃尲 :D. A jakiej biblioteki? Na uczelni? Bo mnie w艂a艣nie zastanowi艂o, czy ja si臋 musze zapisywa膰, czy jestem zapisana automatycznie xD. Ja zakupi艂am pierwsze ksi膮偶ki, kt贸re "koniecznie musicie, pa艅stwo, posiada膰" i jestem 200 z艂 w plecy :O

Udost臋pnij ten post

Hehehe, dzi臋kuj臋, pociesza mnie Twoje wsp贸艂czucie! :D No i musz臋 Ci臋 zmartwi膰, bo na 偶adnej z Uczelnii wy偶szych nie jeste艣 automatycznie zapisana do biblioteki. :D Musisz to zrobi膰 sama, tylko, 偶e ja 偶eby si臋 zapisac musze miec indeks, a Ty nie masz indkes贸w, wi臋c lepiej sie gdzie艣 zapytaj jak to wygl膮da u Ciebie. Tak na wszelki wypadek. ;) O kurcz臋, juz dwie st贸wy. :o ciekawe co u mnie powymy艣laj膮...

Udost臋pnij ten post

Naprawd臋? To do dupy :(. Bez sensu, zapisuj臋 si臋 do szko艂y i jeszcze musz臋 si臋 osobno zapisa膰 do biblioteki w tej szkole. Mo偶e do szatni e偶 si臋 trzeba zapisywa膰? xD Nie wiem, nie wiem, ale ju偶 si臋 b贸j :D

Udost臋pnij ten post

A ju偶 si臋 dzisiaj zapisa艂am i nawet nie musia艂am sta膰 w kolejce po legitymacj臋, bo m贸j kierunek ma sw贸j w艂asny dziekanat, a 偶e na moim kierunku jest tylko pierwszy rok to wszystko szybko si臋 za艂atwia. :) I narazie nie musz臋 kupowa膰 偶adnych ksi膮偶ek, bo ju偶 sobie zam贸wi艂am w bibliotece te, kt贸re b臋da mi teraz potrzebne. ;) Ale jedno co Ci powiem... Nienawidz臋 zoologii!!!! Na nast臋pne zaj臋cia mamy przynie艣c troch臋 艣ci贸艂ki czy czego艣 podobnego i b臋dziemy tam jaki艣 pierwotniak贸w szuka膰. 馃槾 masakra! 馃槶

Udost臋pnij ten post