Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja macocha jest kosmitką

najgłupsze teksty waszych koleżanek-blondynek i nie tylko

Polecane posty

Gość moja macocha jest kosmitką

wpisywać bez skrępowania ;)

Gość raz dwa trzy logujesz sie Ty
* Ta Mandaryna nawet nieźle po polsku mówi:) *Zajęcia w LO, babka kazała nam plakaty jakeis zrobic, wpadam chwile spoźniona na lekcję, a ona do mnie "na co mi z tą jarzeniówką tutaj wchodzisz" :-D

- jedziemy na Mazury? - taaak! i zobaczymy delfiny ! ja ostatio sie fajnie przejezyczylam .. zamiast "podaj mi tasme klejaca" powiedzialam "podaj mi stacje kosmiczna" hahaha

Gość hihihih2
anja rubik to zona rubika hahahahaha

Gość masz fajnie
zbulwersowany sweterek-tekst mojej koleżanki gdy zobaczyła mnie w nowym swetrze:-D

Gość HIHIHIIHIH
EJJJ.... a Kasia Kozidrak to jest wokalistka Dżemu... - telst mojej koleżanki

Gość jasmin4545
Moja koleżanka chciała jechać nad morze, ale jeszcze nigdy tam nie była i spytała czy tam można rozbić namiot na plaży, żeby przenocować.

Gość bleeeeh
moja kolezanka w wieku 16 lat zapytala sie mnie czy w spermie widac plemniki i myslala ze tabsy any są bez recepty:D

U mnie w podstawówce jedna panna na geografii miała za zadanie wymienić sąsiadów Polski, a ona mówi ... Prusy.

mieszkamy zagranica. kolezanka nie zna tutejszego jezyka i kiedys probowalam jej wytlumaczyc dlaczego nazwy ulic w pewnej dzielnicy zaczynaja sie w pewnien specyficzny sposob. a ona na to doslownie tak : 'no tak,tak,kumum,u nas w polsce tez jakies chrobry,krole,wojny i od tego ulice' innym razem mowi: 'moj maz idzie TA golote ogladac' :D :D :D

Gość __myszka__micky__
Koleżanka z roku ogląda indeks kumpla, pod jedną z ocen jest podpis profesora z tytułem doktora. Dziewczyna robi wielkie oczy i pyta: "Doktor?To on Cię leczył???"

Ja mam też sytuację z indeksem... Cała grupa złożyła swoje indeksy, żeby dostać wpis. Nagle doktor odzywa się: Dr - Pani X nie dostanie wpisu. X - Dlaczego? Zły długopis, tak? Dr - Napisała pani przy moim nazwisku "mgr." z kropką, a to oznacza magazynier.

Gdyby istniał taki skrót, to też by się pisało bez kropki, bo magazynier kończy się na 'r' :)

laski ode mnie z pracy dwie najlepsze przyjaciółki - włosy blond... pojechały samochodem na zakupy, a do domu wróciły na nogach i w drzwiach sobie przypomniały, że zostawiły samochód pod hipermarketem :O jedna z nich - ta głupsza (głupia i głupsza :D) miała ochotę na kawe, podeszła do automatu, wrzuciła 2 złote i wcisnęła "KAWA, bez kubka" - bo myślała, że to znaczy "proszę kawe, jestem bez kubka"... oczywiście automat wylał kawe nie podając jej plastikowego kubka i dziewczyna się nie napiła :D

Ale wiecie co? Miały mój szacunek za to, że same się śmiały ze swojej głupoty :D:D:D i robiły z tego niezłą komedie, przynajmniej się w pracy nie nudziłem

Gość no to teraz ja
moja znajoma to jest dopiero kwach,siedzimy w 3 w pracy i jedna sie pyta drugiej >>Ty,a jaki to byl tytuł g.michaela co na poczatku piosenki leci saksofon w tle,bo zapomnialam.Tamta odpowiada jakcksona? ,druga no mowie ,ze george michaela,tamta aaaaa,acha ,ale co to jest ten saksofon? no comments :D:D:D Myslalam,ze tam padne,a jakie zdziwione wielkie oczy miala :D

dwie brunetki rozmawiają o blondynkach: - bez kitu, te blondynki to naprawdę są głupie - no, żebyś wiedziała, czarne są fajne i mądrzejsze, i w ogóle - bez jaj, to prawda, te dowcipy i to wszystko, serio, w 'Barwach szczęścia' jest taka jedna moje ulubione

Gość piczka samuela na ł
"Będziemy dziś robić jakieś pióra z ziemniaków.. Alka, wiesz o co może chodzić ;o" 👋

Gość ja aj
kolega pyta sie moje kumpeli czy ma podczerwien w telefonie a ona na to ze miala ale przez przypadek wykasowala:P dodam ze to nie blondyna

Podpowiedź na sprawdzianie z polskiego w liceum "Wenus z Milo"; głupia blondynka dopytuje: " Wenus jaka"??