Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mieszczuszka

6 na 9 lubicie??

Polecane posty

Bo ja strasznie nie i mój facet mówi, że jakaś dziwna jestem :P Ale to dla tego, że po prostu nie potrafię się skupić na obydwu rzeczach i albo myślę o sobie albo o nim. Wolę po kolei ;)

Gość uwielbiam ale moja
też nie chce. Poprzednia lubiła, skupiała się na swoich odczuciach a w buzię po prostu pozwalała mi posuwać tak jak chciałem. Ale one potrafiła zrobić głębokie gardło...

Gość angellaaaaaaateż
nie lubie i też mój partner mnie na to namawia :) tak samo jak ty wole po kolei:p

Gość A w jakiej kolejności

Gość poprawka
a ja lubie ;P ale mój partner chyba też się nie potrafi skupić, bo wstaje i chce żebym mu zrobiła normalnie loda, a później się mną zajmuje ;/ a ja lubie 69!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Gość poprawka to mu rób
tak jak lubi, a na 69 będziemy się spotykali... Myślałas o tym kiedyś? Pewnie nie zechcesz...

Gość poprawka
będę się bzykać tylko z moim facetem ;P a do 69 jakoś go przekonam ^^

Gość poprawka
Dzięki Mieszczuszko ;) kurde ale w 69 najlepsze jest to, że jak już się jest tak bardzo podnieconym to różne rzeczy się wyprawia tak, że ta druga osoba wariuje :D a ze śmieszniejszych rzeczy - to jak jestem na dole to jajka mojego faceta obijają mi się o nos :D hahaha ;P wiem, głupie, ale wkur.wiające :D

Dlatego ja wolę na górze ;) Ale on po prostu ma taki świderek zamiast języka, że kompletnie nie mogę się skupić na nim i potem jest trochę niezadowolony...

Gość poprawka
hehe to widocznie mój jest słaby w minetach albo ja dobra w lodach ;P bo on po chwili... no targa nim na wszystkie strony :D a mną... niekoniecznie ;) Rurka z kremem- ale oral to przyjemność dla obojga, a nie robiłabym loda gdybym tego nie lubiła ;)

Kochana rureczko. Też tak miałam! Ale mój jest tak dobry w oralu, że aż nie sposób było się nie odwdzięczyć ;) A poprawko ;) Ja jestem w tym dobra tylko wtedy jak biorę się do dzieła ze skupieniem i mega podnieceniem ale jak wcześniej mnie mój mężczyzna nakręci a nie w trakcie :P

Gość poprawka
Rurka- w sumie ja to lubię, bo wiem jaką ma z tego przyjemność (widzę ;P) a on... no kurde musze mu powiedzieć, że chyba za mało praktyki ma albo coś :D i musi cześciej na mnie ćwiczyć... ^^ aaa i macie coś takiego, że nawet jak wyjdziecie spod prysznica, to ciągle się wam wydaje, że jesteście "brudne"? ja zawsze sie boje, że śmierdze, albo, że nie smakuje ;/ jakieś takie dziwne... nie wiem, macie też tak?

Gość poprawka
no przecież ja nie mówię, że nie dbam ;P ale jakąś obawę mam zawsze ^^ i nie wiem czemu w sumie ;/

Gość Adser
A moja pani to tylko chce 6/9. Ja też to lubię. Ona teraz już tak ma że nie dojdzie przy minetce jak nie ma "czegoś" w ustach. Ale prawdą jest, że to trzeba wyćwiczyć, potem to już poezja.

A ja nie mówię że nie dbasz :P Chodzi mi o to że mam to w głowie że jestem czysta bo przecież się myłam, podmywałam itd :P A i zawsze mam ze sobą chusteczki nawilżone do higieny intymnej w razie nie zaplanowanych akcji ;)

Gość Podobno faceci i to
nawet ci bardziej ę i ą, płacą i liżą cipy Bułgarkom przy drodze właśnie dlatego, że te Bułgarki mają zapach. Ja aż tak daleko się nie posuwam, ale lekko siuśkowo-cipkowy zapach kręci mnie strasznie. Jak będę chciał lizać sterylną to sobie kupię sztuczną cipkę w sexshopie.

Gość poprawka
Mieszczuzka- no w sumie... masz rację ;)) Podobno faceci- hehe z tymi Bułgarkami to troche przesada :D, ale w sumie fakt trochę cipka cipką pachnieć musi :D

Gość Adser
No jasne że zapach cipkowy jest kręcący! Kiedyś jak byłem mały i robiłem na randkach palcóweczki to potem w domu wąchałem swoją rękę i strasznie mnie to podniecało

No jak ktoś lubi siuśkowo-cipkowe zapachy to czemu nie. Kwestia gustu, chociaż ja wolę mieć tylko cipkowy zapach bez tego siuśkowego :P

Gość Nie przesada był
wywiad z kilkoma Bułgarkami i Rumunkami ale go nie opublikowali bo zbyt drastyczny, menedżerowie z wielkich firm liżą im cipki i doopki, niektórzy newet chcą aby im sikały do buzi, bo to ich najbardziej kręci.

Gość Adser
Hmm.... No nie wiem, nie wiem. Zdrowa dziewczyna ma zapach cipkowy, który się bierze z delikatnego siuśkowego. Dziewczyna z problemami ma inny zapach cipkowy, a inny siuśkowy.

Gość Bułgarki Rumunki
i Rosjanki przy trasie nie mają się czym podmyć, po 5 klientach cipka pachnie jak marzenie... czystym seksem tak mówił jeden z tych dzianych...

Gość Adser
Gadacie od rzeczy. Po seksie cipka śmierdzi kondomem jak nic. Ciężko to domyć nawet.

Nie tylko cipka... Dlatego zawsze po seksie jak mój partner chce żebym jeszcze go popieściła ustami idzie się umyć bo wie że nie cierpię zapachu lateksu ;)