Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mieszczuszka

6 na 9 lubicie??

Polecane posty

Gość Pytajcie zatem Bułgarek
Rumunek Rosjanek i tych co im liżą...

Gość gośćsebo
Jak jest 6 na12

Gość gośćmad
69 ok ale 6-12? Kogoś poniosło :D

Gość gość
Nie zawsze, ale często udaje mi się przy 69 doprowadzić do jednoczesnego orgazmu. Ważna jest jej bierność i moje doświadczenie. Ja jestem na górze, zanurzony w jej buzi, a Ona wie, że nie powinna mnie pieścić ustami, ani językiem. Ma tylko się wczuwać w to, co ja robię z Jej pzdeczką. Nad narastaniem naszego podniecenia czuwam ja. Skupiam się na Niej, na powiększaniu się i twardnieniu Jej łechtaczki i stopniowym przyspieszaniu oddechu. Swoim fiutkiem w Jej buzi ruszam tylko tyle, aby utrzymać stan "tuż, tuż przed wytryskiem". TO JEST NAJWIĘKSZA TRUDNOŚĆ, wymagająca doświadczenia, aby uniknąć przedwczesnego, niekontrolowanego wytrysku. Gdy zaczyna się Jej orgazm, co bardzo łatwo poznać, po specyficznych skurczach wejścia do pochwy, wykonuję kilka szybkich ruchów w Jej buzi i przeżywamy orgazm JEDNOCZEŚNIE. A to wielka, upajająca rozkosz. Przy okazji wzmacniana przez to, że Ona wtedy "nie ma głowy" do myślenia o wypluwaniu i często połyka odruchowo.

6-12 nie znam - oprócz 69 znam jeszcze 68 - 68 jest jeśli liżesz nie pipkę ale pupkę ...(bo ósemka wygląda jak tyłeczek)