Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I jak to zrobić

biust - porady, sposoby, ćwiczenia

Polecane posty

Gość I jak to zrobić

Witajcie, moim problemem (i pewnie nie tylko ja taki mam) są za duże piersi. Na operacje zmniejszenia w tej chwili mnie nie stać, więc to odpada. Przyzwyczaić się też nie mogę bo już dawno bym to zrobiła i zaakceptowała, ale poprostu sie nie da. Jedyny sposób jaki w tej chwili przychodzi mi na myśl to odchudzanie tyle, że i tak juz teraz jestem chuda i byłoby idealnie gdyby nie te duże piersi. Może znacie jakieś sposoby by to osiągnąć? Może to być tylko jakaś minimalna zmiana (zmniejszenie) Jakieś ćwiczenia? kremy? Jakieś specjalne odżywianie i czego unikać? O rozmiar nie pytajcie bo to nie ma znaczenia, poprostu są dużo za duże niż powinny.

Gość I jak to zrobić
A może jednak tylko ja mam problem za dużego biustu? :p

Gość przede wszystkim akceptacja
siebie. Poza tym kremy ujędrniające, napinające. A z ćwiczeń - najprostsze - dłonie złączone na wysokości biustu naciskają na siebie. Hantelki w dłonie i wymachy ramionami do góry - ręce do przodu lub na boki.

Gość I jak to zrobić
Bo wiadomo, że jak chce schudnąć (chociaż będzie ciężko) to piersi mogą opaść, a tego to zdecydowanie bym nie chciała.. chociaż i tak nie są jakoś specjalnie sterczące :p Najgorsze, że jak chudne to piersi zawsze zostaja tak samo duże.. ale i tak spróbuje jeszcze raz A jakie kremy są najlepsze?

Gość I jak to zrobić
Jakie kremiki?

Po co chcesz zmniejszac biust? Wiadomo, musisz mniej jeśc , mnie przytyły piersi gdy duzo jem. Ogranicz jedzenie to i biust sie zmniejszy.

Gość biustniejestnajwazniejszy
Nalezysz pewnie do grupy kobiet, ktore chocby z nich szkielet zostal to i tak by mialy duze piersi. Nie ma sie co ludzic, ze przez odchudzanie biust ci zmaleje. Lepiej zaakceptuj siebie. Ja jako durna nastolatka nienawidzilam swojego biustu i tez mocno sie odchudzalam, zeby byl mniejszy- efekt tego byl taki ze bylam kosciotrupem z wielkimi piersiami( bo biust czy wazylam 50 kg czy 43 i tak byl tej samej wielkosci- no moze przy 43 minimalnie mniejszy). Poza tym wpadlam w bulimie. Teraz jako juz dorosla kobieta akceptuje siebie. Tobie tez radze- nie masz innego wyboru, wiec po co zatruwac sobie zycie takimi bzdurami jak wielkosc piersi.

Gość I jak to zrobić
Gdyby na codzien mi to nie przeszkadzało to może bym tą wielkośc zaakceptowała. Co do tego co pisałaś.. ja juz teraz tak mam.. jestem niska, chuudna i mam wieeeelkie piersi.. strasznie mi nie pasują :P Ale źle sie czuje widząc ich wielkość.. a stroju do kąpieli nie mogę nigdzie dostać od 2 lat bo nic mi nie pasuje.. a przeszukałam już chyba ze 100 sklepów i to nie tylko w Polsce -.-

Gość baskant
A jakie masz wymiary, że tak trudno Ci znaleźć?

Ja np. jetsem osoba, która gdy tyje, tyje też i a zwłaszcza w biuscie.Gdy chudne , pierwszy chudnie biust.To jest 200 procentowy fakt autentyczny.

Gość I jak to zrobić
staram się.. ale biust wgl nie chce sie zmniejszać.. nawet nie widze co pierwsze mi chudnie.. waga coraz mniejsza, a wyglądam ciągle tak samo :P Ale musze go w "naturalny" sposób zmniejszyć do wakacji.. czyli mam duuzo czasu :P

Gość zgredowata
nie ma czegos takiego jak za duzy biust;) najlepiej na jedrnosc piersi dziala dobrze dobrany stanik (czyli z odpowiednio waskim obwodem i odpowiednio duzymi miskami) dlatego, ze podtrzymuje biust, co zapobiega rozciaganiu sie skory i wiazadel, ktore go utrzymuja juz po kilku tygodniach noszenia dobrego stanika widac znaczna poprawe:) zmierz swoje wymiary pod biustem ciasno i na wYdechu i w biuscie luzno a potem sprawdz w tym kalkulatorze rozmiaru: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index.html i radze sie tez zapoznac z tym forum: biusciaste.prv.pl powodzenia:)

Gość zobaczlinki
Zapraszam na http://forum.gazeta.pl/forum/f,32203,LOBBY_BIUSCIASTYCH_.html Tutaj dowiesz sie gdzie kupic na siebie stroje kapielowe i bielizne. Poczytaj tez sobie http://stanikomania.pl/ , szczegolnie biust na zywo. Ciekawa moze tez byc dla ciebie http://balkonetka.pl/ Tutaj masz przykladowe stroje kapielowe na kazdy biust: http://balkonetka.pl/katalog/brand/Panache%20Swimwear http://balkonetka.pl/katalog/brand/Freya%20Swim

Gość I jak to zrobić
Obliczyłam rozmiar i wydaje mi się, że teraz wyszedł na jeszcze wiekszy niz jak obliczałam idealny rozmiar z jakieś 4, czy 5 miesięcy temu :( Nie dobrze.. A dzieki tej stronie ze strojami kąpielowymi na duże piersi moge spokojnie stwierdzić, ze wyglądają paskudnie :P Nie ma to jak małe piersi lub najlepiej takie średniej wielkości...

Gość I jak to zrobić
Ehh.. skoro mam troche tego czasu.. cała zima i wgl.. to może będe baaardzo ograniczać jedzenie i się zmniejszą moje piersi.. musze tego spróbować bo inaczej nie da rady. A jak mam 3 lato być bez stroju to chyba oszaleje..

Gość baskant
No nie przesadzaj z tą paskudnością. Jaki kostium jest wg Ciebie ładny? 2 trójkąty na sznurkach, w których strach się ruszyć żeby nie spadły i które w najmniejszym nawet stopniu nie podtrzymują piersi? :P

Gość przykretobardzo
No to jak dla ciebie takie piersi sa paskudne- to odchudzaj sie dalej. Z tym ze z natura nic nie zrobisz i nawet jak bardzo schudniesz to bedziesz miec "paskudny" biust, o czym jeszcze sie przekonasz. Czy naprawde tak ciezko jest polubic siebie takim jakim sie jest?

Gość I jak to zrobić
baskant kostiumy same w sobie są ładne i nawet kilka z nich chętnie bym kupiła, ale poprostu brzydko wyglądają na duzych piersiach. Może pisze tak bo mi moje duże piersi się nie podobają i juz tak mam, że każde inne duże piersi też są dla mnie brzydkie..

Najważniejsza rzecz-dobrze dobrany stanik. Być może, jeśli masz aż tak duży biust, to powinnaś szyć stanik na zamówienie. Dobranie go jest bardzo ważne, bo zły zdeformuje Ci piersi i sprawi, że będziesz się źle czuć. Co do kremów, to ja polecam taką maseczkę ujędrniająco-regenerującą http://mmo.pl/maseczka-na-biust-p-434.html nakładasz na pół godziny, owijasz się ręcznikiem i zmywasz. Pozdrawiam

Gość ja tez jak jedna z dziewczyn c
co tu pisza nieznosilam mego za duzego wedlug mnie wtedy biustu.teraz akceptuje go i ciesze sie ze nie jest mniejszy!czuje sie kobieco i ladnie.potrafie dobrac na siebie rzeczy ktore sprawiaja ze moje piersi wygladaja ladnie a nie jak 2 niepotrzebne i brzydkie kluchy!pokochaj to co masz,[to do autorki topiku] i ciesz sie ze w ogole jakis ten biust masz.

Gość I jak to zrobić
Nie mówie, że wgl nie chce mieć biustu.. bo chce jakis tam mieć.. ale nie taki duży.