Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrozpaczona zona

moj maz klika sobie na czcie z laskami i twierdzi ze sie nic nie dzieje

Polecane posty

Gość evedv
no i co dalej??????????????????

Gość gwazdka
Witam! Znam to! Mój były chłopak obnażał się publicznie na skypie, jeszcze jak byliśmy razem (8 miesiecy przed rozstaniem). Proponował pokaz masturbacji obcym kobietom i mezczyznom. Mi pieknie w oczka patrzył i mówił, że "nie ma drugiej takiej niezwykłej dziewczyny jak ja". Pewnego dnia zerwał znajomość (smsem, ma 27 lat), zwalił całą winę na mnie i w dodatku rozpowiadał, że jestem wariatką. Obecnie cierpię na silną depresję, nie mogę się pozbierać. Niewiele ponad miesiąc temu odkryłam prawdę o obnażaniu się. To mnie dobiło. Najgorsze, że dalej Go kocham...Co o tym sądzicie?

Gość mloda zonka ma przechlapane
a powiedzcie mi czy to jest normalne zeby moj mąz (5 lat razem i dziecko) pisal na naszej klasie do mlodych dziewczyn i chcial sie umowic na piwo ?? oczywiscie o seksie ani o zdradzie nic nie bylo, ale pisal ze sa fajne i chcialby isc na piwo jak sie dowiedzialam to powiedzial ze tak tylko sobie pisal i ze i tak by sie z nimi nie spotkal (ja wiem o 2 przypadkach, akurat one odmowily) jemu czesto do glowy glupie pomysly przychodza i twierdzi ze to tylko tak sobie z nudow, ale czy gdyby one sie zgodzily to poszedlby na to spotkanie/ czy rzeczywiscie chodzilo mu tylko zeby sobie pogadac? do dzisiaj tego nie wiem ..........

Witam, czy ktos jeszce ma chec podyskutowac na ten temat?z checia sie komus pozale bo mnie to samo spotkalo, chyba zeswiruje :-(

Gość hahahihihuhuhi
prawdziwy facet nie ma konta na naszej klasie powiem tylko tyle

Gość hahahihihuhuhi
podaj swoje gg jutro pogadamy jak chcesz

Gość tak to jest normalne
Ja kiedyś bardzo dużo czatowałam dlatego że mój facet non stop grał na kompie i mnie miał gdzieś,a tam sobie znalazłam fajne towarzystwo, dziewczyny i faceci również.Bardzo ich polubiłam pisaliśmy o wszystkim i o niczym nie uważam żebym robiła coś złego.

Gość gośćnajlepsza
Czy któraś z was z sukcesen wynajęła hakera ? Jeśli tak, to proszę o namiary na : najhackerka@tlen.pl